Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Magyar vizslások ide! fórum

Magyar vizslások ide! (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
3335. Ata06 (válaszként erre: 3334. - Szonja27)
2014. ápr. 18. 22:50

Úgy ahogy mi. :D

Hihetetlen, de olyan mintha ember köhögne.:D

Van olyan, mikor szó szerint ugatva köhög. Az is olyan, mint mikor nekünk légcsőhurutunk van vagy gége gyulladásunk.

Fehérvérsejt magas...-az gyulladást jelez.

Milyen gyógyszert kapott?

Örülök neki ,hogy jobban van ,már nagyon aggódtam.

3334. Szonja27
2014. ápr. 18. 19:17
Szia jo a vervizsgalat csak a feherversejt magas.arra kapott injekciot meg gyogyszereket.mar jobb a kedve issza a teat,evett kefirt.a husleves kockabol keszult.kohogni?hulye kerdesem lesz.h kohog egy kutya?
3333. Ata06 (válaszként erre: 3332. - Szonja27)
2014. ápr. 18. 16:26

Mi az eredmény? A húsleves miből készült?

Nem volt zsíros?

Köhögni nem köhög?

3332. Szonja27
2014. ápr. 18. 12:28

szia.a véreredmény ma 2kor lesz meg.

tegnap elött este tápot száraz kenyeret evett egy kis húsleves lével leöntve.

a pisije normális színű talán most egy kicsit sárgább a tea miatt.

vizet és teát kap felváltva.

Most lakás lakó lett.

remélem h nem lesz nagy baj.

de az imént olyan hörgő hangot adott ki olyan mintha meg lenne akadva valami a torkán és nem bírná kihányni...

3331. Ata06 (válaszként erre: 3330. - Szonja27)
2014. ápr. 18. 10:28

Ha iszik az jó. Ne erőltesd a kaját. Ha betegek vagyunk mi sem eszünk. A folyadék a legfontosabb. Nézted a pisijét? Normális színű?

Ha visszapörgeted , nem emlékszel mit evett tegnapelőtt? Mert már tegnap reggel nem fogadott el kaját, ugye? Ha elkezd enni, akkor csak fokozatosan emeld az adagot addig, amennyi az adagja! Vér eredmény mikorra lesz meg?

3330. Szonja27
2014. ápr. 18. 08:00
Sziasztok tegnap elvittuk az orvoshoz.láza nem volt illetve nincs.külsőleg a doki nem látott semmit.vett vért tőle.annak mára lesz eredmenye.meg kapott b vitamin injekciot h legyen etvagya.teszem hozza azota sem evett.amit elfogad az egyedul a kamilla tea.ugy latom a kedve jobb de meg mindig fekszik
3329. Ata06 (válaszként erre: 3327. - Szonja27)
2014. ápr. 17. 08:30

Sok minden lehet. Láza van? Mérd meg a popsijában. Rendszeresíts erre egy hőmérőt. Ha 38.5 felett van, akkor láza van. orvoshoz kell vinni. A pisije milyen színű? mert kullancs probléma is lehet a háttérben.

Lehet, hoy a pocija nem jó.

Nem adtál neki valamit tegnap-tegnap előtt, amire gyanakodhatsz?

Ilyenkor egy nap koplalás és utána a tápot is csak lassan vezesd vissza. Nem tudom hány dekát kap egyszerre, de elős alkalommal csak a harmadát add, aztán szép lassan étkezésenként lehet növelni, nehogy újból megnyomja a pociját.

Azért nem jó ilyenkor a főtt étel, mert a finom illat miatt magába tömi akkkor is, ha valójában még nem igényelné. Főtt rizst viszont adhatsz, ha elfogadja.

Ha nem igazán tudsz rájönni, hogy mi abaj, akkor feltétlenül vidd dokihoz. Ha lehet ,akkor még ma!

Ő még nagyon kicsi. Ami a felnőtt kutyáknak esetleg nem olyan komoly, neki azzzá válhat.

Inni iszik? Ha nem fecskendővel óránként adj neki a szájába.

3328. Ata06 (válaszként erre: 3326. - Szonja27)
2014. ápr. 17. 08:23

A nyakörvnél attól függ, milyet akarnál venni.

Van amelyiket lehet már.

Olcsót ne vegyél, mert permet szerrel vannak átitatva.

A spot-onnnál pedig széthúzod a szőrt és a bőrére kell csepegtetni, több helyre.

Nagyon fontos, hogy előtte két napig nem érheti víz. Egy napig a feltétel után nem lehet azokon a helyeken simogatni ahova csepegtetted és két napig megint csak nem érheti őt víz. Próbáld az időjárást is figyelni, nehogy essen az eső.

Ha a nyakörv érdekel, mikortól lehet használni, akkor írd meg melyikre gondoltál utána nézek.

3327. Szonja27
2014. ápr. 17. 08:13
Mi baja lehet a kutyának?nem eszik teszem hozza tegnap este evett de nem sokat hanyt is igaz keveset vagy inkabb csak ingere volt.de olyan levert csak fekszik.ha olyanja van elindul szaglaszik.pisi,kaki volt rendesen.
3326. Szonja27
2014. ápr. 17. 07:01
Sziasztok a bolha es kullancs elleni cseppet,h kenjem fel?mert,h nyakörvet csak negy hónapos kor utan lehet hasznalni.vagyis nekem ezt mondtak tegnap az allat boltban ahol vettem.
3325. Ata06 (válaszként erre: 3323. - Szonja27)
2014. ápr. 16. 10:21
A nyers répa jutalomfalatnak kevésbé jó, mert idő kell míg elrágja-ha elrágja. Van hogy egyben lenyelik. :P De fogtisztításnak kiváló, ha elfogadja. Megtiszttítva egészben add oda neki , ha tetszik neki az illata ,akkor elkezdi rágcsálni, mint egy csontot.
3324. andi6020 (válaszként erre: 3323. - Szonja27)
2014. ápr. 16. 07:13
inkább főzve
3323. Szonja27
2014. ápr. 16. 07:10
Mondjuk répát nyersen?
3322. Ata06 (válaszként erre: 3321. - Szonja27)
2014. ápr. 15. 20:34

zöldségek, gyümölcsök, virsli karika, párizsi, sajt.

Mire kell? Mert ha tanításra, akkor érdemes egy jutalom piramist felállítani. Azt amit nagyon szeret csak akkor kapja ,ha olyan dolgot tesz meg, ami nem könnyű neki.

3321. Szonja27
2014. ápr. 15. 17:58
Cloenak mit adhatnék jutalom falat gyanánt?
3320. Ata06
2014. ápr. 14. 23:13

Ha érdekel Titeket....

[link]

3319. Szonja27 (válaszként erre: 3318. - Cbe1344f18)
2014. ápr. 11. 13:32

szia.

Nálunk a kutya hála az égnek elég barátságos,de csak a szűk családdal...

mással meg tartja a három lépés távolságot

3318. cbe1344f18 (válaszként erre: 3317. - Katykóca)
2014. ápr. 11. 11:02
Köszi a tanácsot. Ez pont a haditerv, bár nehéz ügy, mert a múltkor is 4kerek órába telt, mire megbarátkozott az unokahúgommal. Már térden állva könyörögtünk, hogy fáradjon ki a házából. :-) Bezzeg mi akik vele élünk, egy lépést se tehetünk nélküle, olyan, mintha csak velünk akarna bármilyen kapcsolatot. Végülis a mi kutyusunk, nem is másé, ez igaz... ;-)
3317. katykóca (válaszként erre: 3311. - Cbe1344f18)
2014. ápr. 10. 21:11

Szia Szilvi:D Üdv nálunk!

Én csak annyit tudok ehhez hozzátenni,hogy ,nekem kettő sima/vagy eg sima egy fordított :D/van és tök más személyiségek.A nagyobbik teljesen odavan a humanoidokért,és utálja az összes kutyát..a kicsike meg minden kutyával span ,de ordibál az emberekkel..szóval lehet hogy semmi oka nincsen ,és a személyiségéből fakad.De lehet nevelni ..még gyerkőc,úgyhogy a barátaidat bevonva kérd meg őket,hogy kedveskedjenek neki ,simizzék ha megcsinál valamit,vagy jutifalizzák ha kedves...szóval,pozitív visszacsatolást adjanak az idegenember kategóriáról:DD Persze szerintem,de nem én vagyok itt a tudós,én emocionális kutyás vagyok és a klubgazdi..:D De nem én vagyok itt a számodra megfelelő válaszadó:D Ez csak egy ötlet...

3316. Szonja27
2014. ápr. 10. 20:00
Koszonom mar minden rendben.
3315. Miszti3 (válaszként erre: 3314. - Szonja27)
2014. ápr. 10. 19:03

Már biztos elkéstem a válasszal, túl van rajta. Szerintem jó félóra, amíg fájdalmat érez, aztán felszívódik, mint ahogyan az embereknél is. Én calcium pezsgőtablettát oldottam volna fel hamar, és azt itattam volna meg vele, hogy megelőzzek vele -esetleges - allergiás reakciót.

Egyébként hamar elmúlt neki? Biztos várta a segítséget Tőled...

3314. Szonja27
2014. ápr. 10. 13:53

darázs csípte meg cloét.

mi a teendő??

már jegeltem neki....

a doki azt mondta h ha pár órán belül nem húzodik vissza akkor szoljak kap oltást.

ti mit tudtok erre mondani????

2014. ápr. 10. 11:19
Köszönöm a választ. Nem aggódom annyira azért, velünk normális, érts: nem hagy élni, annyira kajla. ;-)
3312. Miszti3 (válaszként erre: 3311. - Cbe1344f18)
2014. ápr. 10. 10:06

Szia, üdvözlünk köreinkben, örülünk, hogy idetaláltál, itt a helyed a vizslások között...

Nem olyan nagy baj az, ha kicsit félős, hidd el sokkal jobb, mint mikor agyon ugrálja a vendégeket örömében... Ez a visszahúzódás biztosan fog enyhülni, megjön a bátorsága, ahogyan mindent kiismer a környezetében, rájön magától, hogy nincs mitől félnie, nem bántja őt senki. Ez időbe telik, amit türelemmel ki kell várni.

Az én 4 éves vizsim is kicsit félős, ez az Ő "szexepilje", szeretem benne, hogy olyan kis visszafogott. A másik vizsink (3) nagyon vagány, semmitől sem tart, ami nem mindig jó nekünk...

Ők is egyéniségek, ahogy az emberek sem egyformák.

2014. ápr. 9. 11:17

Sziasztok!

Új vagyok errefelé, de bemutatkozom. 2 hónapja van egy tündér drótos vizslalányunk, Cinege (Cini), aki 7 hónapos, igazi kajla, mindentrágó, bepisilve örülő, bánatosszemű kutya. Velünk nagyon vidám, de ha jön hozzánk valaki, azonnal elbújik, nem engedi, hogy megsimogassák, nagyon félős. Nem történt vele semmi kicsikori trauma, a tenyésztő, akinél született, egy tündér, imádja őket (ahogy mi is).

El fog ez múlni vajon? Volt valakinek hasonló anyámasszony katonája? :-)

3310. Ata06 (válaszként erre: 3309. - Katykóca)
2014. ápr. 8. 23:53

Ezek az emberek nem éreznek.

Talán még isetennek is képzeli magukat abban a pillanatban. Hogy bírják nézni, hogy egy élőlény fél tőlük? Sír? Fájdalmai vannak?

Úgy hogy pszichopaták.

Nem éreznek megbánást, bűntudatot vagy lelkiismeret furdalást a tetteik miatt, sokszor elhárítják magukról a felelősséget mondván, az áldozata megérdemelte, amit kapott.

Nem éreznek empátiát sem.

Aki ilyet tesz az egyértelműen nem való emberi közösségbe , mert ezt ha egy állattal megtette, bármikor elérhet arra a pontra, hogy egy emberrel folytatja.:(((

3309. katykóca
2014. ápr. 8. 19:44

Mondd meg ebben embereknek mi a jó??Az ölés???Vgay a önnön fontosságuk érzése??Nem értem...

Döbbenetes:(

3308. Ata06 (válaszként erre: 3307. - Katykóca)
2014. ápr. 8. 00:53

Most már nap, mint nap olvasok ehhez hasonló történetet. Most a napokban is eljutott egy hozzám a facen. Ott még meg is csonkították őket! Felháborítónak tartom ,hogy senki nem tesz semmmit!

Ismeritek a tolvajkergetőket? A facen is fent vannak és rendszeresen videókat is készítenek. kerékpár tolvajokkla kezdték, most már eltünt gerekek után mennek-amit a rendőrség "nem tud" megoldani és most legutóbb megfenyegették a vadászokat. Azt mondták nem érdekli őket ki csinálta. Az első aki az utjukba akad úgy megverik, hogy az anyja se ismer rá.

Aztán majd oldják meg maguk között. Mert hogy takargatják ám egymás büneit.

És el is tudom róluk képzelni, mert már több ,mint egy éve követem őket!

Most már hatalmas táboruk van.

3307. katykóca (válaszként erre: 3305. - Ata06)
2014. ápr. 7. 21:50
Hát reagáltam a cikkre ..lehet hogy túllőttem,de basszus..a patakba belelőni kutyákat...tökre ideges vagyok...főképp hogy nem az első ilyen vadászos történet a környezetemben...
3306. Szonja27
2014. ápr. 6. 16:07
Kutyák lehetnek frontra érzékenyek?
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook