Magas prolaktin szint (beszélgetés)
az asszisztensek cukik..a doki meg mint a lópokróc..de állítólag ért a dologhoz..ő az intézmény vezetője...
ingyen van, mégsem vártam eddig 1 óránál többet:)..pedig reggel kurva nagy a sor..
És milyen? Tetszik? Mármint a doki milyen, meg az asszisztensek? :)
Budai Meddőségi Centrum-a János Kórház
állítólag gyakori dolog..és lehet h felszívódik 2-3 hónapon belül..de a fogigátlóval hamarabb
és most hova jársz? melyik meddőségibe?
:( És az mikorra múlik el? Vagy ezt nem lehet előre tudni, gondolom, csak megsaccolni.
kaptsm fogamzásgátlót ami állítólag eltünteti..most 1 hónap kimarad:((
kiderült h a bal petefészkemben van egy luff:/...múlt hóban nem repedt meg a tüszős és ottmaradt szegény petécském:(..és így nem stimulálhatnak:((..
szia Tücsi! és miért nem kezdték el?
ma voltam meddőségiben..majdnem elkezdték az inszemet..de csak majdnem:((
hello!
van még valaki itt?
Gratulálok! Látod hogy nem kell félni. Örülök hogy minden rendben:-) Szedned kell még a bromot?
túl vagyok rajta:)Egyáltalán nem fájt, inkább feszitő érzés de semiképp nem fájdalom:)mindkét petevezetőm átjárható é az is volt.Most viszont fél szem bromotól helyre állt a szintem 113 a prolaktin még a dokim csodálkozott is hogy napi fél szem ennyire levitte:)Szóval mostantól jöhet a baba:)
Van egy 2.5 fél éves kislányom.
köszi:) neked van már babód? ma fekszem be csak most aludni sem birok most pakolok ösze mert nappal lusta voltam.
Pedig ez nem abortusz. na mindegy. De szerintem orvosa válogatja. Ki milyen óvatos és hogy neked milyen magas a fájdalom küszöböd.
Szorítok neked hogy ne fájjon annyira és gyorsan túl legyél rajta.
szió!Nekem nem altatásban csinálják. azért mert 10perc az egész és ezért nem altatnak de azt a csajt sem akit szintén aznap csinálnak.Azt mondják ez nagyon fájdalmas... hát nagyon félek holnap fekszem be
Én Gálicz Gabriellához járok.
Ne félj azt mondják altatásban csinálják. Szóval nem fogsz belőle semmit sem érezni.
te kihez jársz?
kedden fekszem be szerdán megcsinálják az átjárhatóságit, de nagyon félek:(
Reméljük a legjobbakat. Én Emődivel csak 1x találkoztam, de aranyos doki. Írj ha van vmi fejlemény.
köszööm a válaszokat:)
emődi sándorhoz járok
mindeképp felhivom a dokim remélem nincs bennem semmilyen vas vagy ilyenek:)de amúgy baj lenne ha mégis lenne és nem tud róla a dokim mert már jó régen műtöttek.
Szia wwwww! Úgy láttam te szolnoki vagy. Én is az vagyok. Azéert kérdeztem milyen orvos(ok)nál voltál? Hátha tudok segíteni.
[link]
nagyon sok minden befolyásolja a prl-t
A hormonszintről talán az orvost kérdezzed aki nézette. Sok tényező szerepet játszhat, majd ő megmondja mi az amit figyelembe vett és miért.
igen, wwwww. Hívjad fel az intézményt ahol műtöttek, hogy van-e fém benned és mehetsz-e ilyen vizsgálatra. Az MR intézményben is úgyis kikérdeznek a vizsgálat előtt. Ha jelzed, hogy félsz kaphatsz nyugtatót, de amúgy is mindenkinek adnak jelzőt a kezébe amivel megszakíthatja a vizsgálatot. Ha a betoláskor becsukod a szemed nem is fogod érzékelni a szűkebb teret... Maga a gép hozzád sem ér, mintha pihennél vagy aludnál és közben egy építkezés hangjait hallanád a közelből... olyan, de nyugodtan jelezzed ha félsz, sokan vannak így vele
Köszönöm!Nagyon kedves vagy!!
Azt viszont nem értem,hogy egyik vérvételen miért volt normális a prolaktin?
3. napi vérvételen jó volt viszont a 23. napin meg már magas. egy hónapban volt mind kettő!
Kicsit félek, mr -től ismert amúgy is ha bezártságban vagyok s
volt hogy pánikba estem. majd probálok uralkodni magamon.Viszont nekem volt plasztikai műtétem a fülemen. nem tudom hogy tettek e be fémet, én csak arról tudok hogy még mindig a belső varratok vannak a fülemben de azok műanyagok. jobb lenne felhivni ugye?
Kedves wwwww!
Az Mr vizsgálat magas értéknél indokolt, reméljük nincsen daganatod, de ha van az is jóindulatú és kezelhető. A legtöbbször gyógyszeresen is.
A p. hormon értékét nagyon sok minden befolyásolja, így ezért van, hogy esetleg többször is megnézik és más-más értékeket kapnak, de a dokik ismerik a kritériumokat, hogy mikre kell figyelni. Bízzunk benne, hogy nincs komoly baj és a többi fórumozóval együtt mielőbb meggyógyulsz.
További ajánlott fórumok: