Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » "Lusta" langos recept

"Lusta" langos recept

Elkészítési idő 10 perc

A "Lusta" langos hozzávalói:
80 dkg liszt
1/2 l tej
2 dl tejfol v. kefir (esetleg is/is)
2 csomag poreleszto
olaj


A "Lusta" langos elkészítési módja:
A hozzavalokat osszedolgozzuk. Nem kell dagasztani! Egy nylon zacskot kiolajozunk es beletesszuk a tesztat, amit 24 oran keresztul a hutoben tartunk. Ez ido alatt tobbszorosere megduzzad. Vizezett kezzel tetszes szerinti darabokat letepunk belole es vizezett deszkan kezzel kisimitjuk, forro olajban kisutjuk.

Ha maradna a nyers tesztabol (olajos nylon zacskoban hutoben tartva) tobb napig felhasznalhato.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A "lusta" langos elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook