Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Kapros tésztasaláta recept

Kapros tésztasaláta recept

Elkészítési idő 30 perc
Zsírszegény Zsírszegény

A Kapros tésztasaláta hozzávalói:
33 dkg rövid csőtészta
2 kemény tojás
2 dl tejföl
2 paradicsom
1 csokor apróra vágott kapor
1 csomó apróra vágott zöldhagyma
1 evőkanál apróra vágott medvehagyma
1 evőkanál majonéz
1 evőkanál olaj
csipetnyi cukor
ízlés szerint citromlé, só, fehérbors


A Kapros tésztasaláta elkészítési módja:
A tésztát kifőzzük. A tejfölbe belekeverjük a majonézt, cukorral, sóval, borssal, citromlével ízesítjük, majd hozzáadjuk akaprot, a zöldhagymát, a lereszelt főtt tojást és a medvehagymát. A kihűlt, olajban átforgatott tésztához adjuk az apró kockára vágott paradicsomot, és leöntjük a mártással, majd behűtés után tálaljuk.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A kapros tésztasaláta elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook