Lost-kedvencek, filmes rejtélyek, minden ami Lost! (beszélgetés)
Komolyan? Wow,de kiváncsivá tettél..:-D
Leirnád priviben miről van szó? ÚÚÚgy furdal a kiváncsiság:-))
Egy ismerősöm,aki olvas Lost-os fórumokat,azt mondta,hogy kiderül valamikor,hogy ki is az a Jacob!
Nekem elárulta........:-)))
Hát nem tudom, de akkor ezekszerint nem :)
Ja,szted a Lostra az a jellemző,h.ki fog derülni?:-p
Jacob...amugy hát a fantáziára van bízva..Sztem létezik:-)
Tegnap este megnéztem, és nagyon izgi volt, most tényleg létezik ez a Dzsékob? (nem tudom, hogy kell leírni a nevét :)) )És egyáltalán ki ez? És miért kért segítséget Locktól? Remélem ki fog derülni a következő három részben, ami jövőhét kedden lesz! :)
Az előbb leírtam, most böngésztem ki a honlapjukról.
Lost - Eltűntek IV. Special Episode
március 29-én az AXN-n, 22:15-kor
Juhú ma végre mi is megnézzük a 3-4-et! Már tök felcsigáztál:-)
Huh....megnéztem a 4.ik részt!Azt a.....egyre izgalmasabb és titokzatosabb sokminden!Jó lenne,ha már kiderülnének a dolgok!
Még sosem töltöttünk le filmet, de majd megkérem egy profi ismerősömet, hogy segítsen.
Húú,de kiváncsi vagyok már rá,már csak két nap és megnézhetem:-) Addigra lesz uj is,ugyhogy Lost-dupla-dinamit lesz szombat este:-D
De lehet hozzá letölreni feliratot,én le szoktam tölteni,mert néha vmit nem értek és akkor jól jön.
Egy ismerősöm tölti le és így én is megkapom tőle.
Igen,jó volt:-DDDDDDDDDDDDDDDDD
Én még megérteném angolul, de nálunk a gyerekek is függők és ők jelenleg még csak németül tanulnak.
Ki tudja az AXN mikor kezdi a negyedik évadot?
A netről le lehet tölteni ha van letöltő programod,mi így nézzük. Így amerikai adás után pár órával már tölthető.
De jó neked! Nekem sajnos nincs letöltő progim, nekem várni kell még. Remélem hamarosan elkezdik az AXN csatornáján.
Engem meg egy kicsit idegesített is, amikor pl. oda volt kötözve a fához, és direkt mondogatta Lock-nak,hogy úgysem öli meg...Meg egy régebbi részben mutatták, hogy hogy lökte ki Lock-ot az ablakon, hát durva volt
Jó volt a 3.? Én még csa az első kettőt láttam,mert érjem e héten nincs itthon és megkért,h.várjam meg.nagy áldozat:-))
na igen főként a közös múlt volt meglepő!
Amugy én az öreget egyáltalán nem sajnáltam,nagyon szemét dolgokat művelt..
Ma néztem meg,mert sajnos este nem bírok fennmaradni. Nagyon izgi rész volt, nem gondoltam volna, hogy megfojtja!És hogy ennyire közös múltjuk van
Sziasztok!
Túl vagyok már a 4évad első három részén is...NAGYON IZGIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!
Szerinted?
Amugy nagyon érdekes dolog fog kiderülni!
A mai rész biztos jó lesz, kiváncsi vagyok, hogy Sawyer megöli -e Locke apját.
Hú,hát megint bekavartam nagyon! Mi van???!!!
Az ejtőernyősökön én se nagyon tudok kiigazodni,legfurább a szőke csaj aki tök örül a szigtnek...
Brutál volt amikor John megkérdezte Bentől mi a füst..Azt hittem megmondja:-)
Válaszokat megint nem kaptunk semmire csak még több kérdés merült fel,idegsítő..:-S
Ja hallottad,h. a 8.rész után lesz egy kis szünet az írók sztrajkja miatt?
megnéztük ,ne reménykedj hogy kiderül bármi is ....inkább egyre kuszábbak a szálak...az ejtőernyősök nekem nagyon gyanusak
Hát igen reaálisabb amit Te mondasz,azért én kis naiv mindig bizakodom..:-)
szerintem ne ringasd magad abban... DD
További ajánlott fórumok: