Lost-kedvencek, filmes rejtélyek, minden ami Lost! (beszélgetés)
Igen Lindi lene lődd a poént itt nekem!:D Légy jó kislány és tarsd magadban a "titkot",mi meg hadd izguljunk még hónapokig:DDD
Lehet hogy a fórum látogatók nem örülnének neki, ha leírod...
Egyáltalán nem gond csak sajnálnám lelőni a poénokat,nézve más:-)
hát nem ,sőt egyre nagyobb a katyvaz
Az majdnem egy év, én azért reménykedem benne,hogy szeptembertől adják majd, (csak hát akkor már más lesz minden...) azért néha mesélhetnél róla, h mik vannak a 4.évadban. :))) (de csak, ha nem gond)
Köszönöm! Nagyon érthetően mondtad. :)
Megértelek,anno én is rendkívül csalódott voltam.
Most gondolj bele,mi tavaly májusban láttuk a 3.évad befejező részét és most februárban kezdhettük nézni a 4.évadot...
De ez így van, én is így látom ahogy te, csak hát sokkal jobb befejezést vártam, most egy kicsit csalódott vagyok...ki tudja meddig kell majd várni, hogy elkezdjék leadni a 4.évadot! Ráadásul még Claire is érdekelt volna, hogy mi lett vele, amikor megtudta hogy szegény Charlie meghalt!:(
Hát ez az,nem sokkal vagyunk felvilágosultabbak i sem akik már látták a 4.évad eddigi részeit..
Sztem ez nem olyan nagy baj..
Tulajdonképp Kate amugy is csak azért volt vele sztem mert Jack nem jött be.
Vagy ezt csa én látom így?
Láttál már részeket belőle?
so furcsaság lesz még a 4 .évadban.....
Az a baj, hogy mindig "szétválasztódik" Kate meg Sawyer... :(
lesznek még lepetések ,az biztos !!!
de még sok mindnet homály fed, sőt egyre csavarosabb egy-két helyen
Én is ugyanígy vagyok ezzel, vártam egy nagy csodát, hogy tök jó befejezés stb... és semmi,nagyon csalódott voltam, ez nem lostos befejezés volt
Nem tudom jól fogom e magyarázni,de ugye eddig az emberek életéből a múltat mutogatták,hát most a jövőt(film közben),tehát végülis hazamentek,a megmentőket már nem mutatták,csak hogy otthon vannak,valaki meghalt,a doki alkesz lett,aztán találkozott Kate-tel,és azt mondta neki amit már te is láttál,hogy vissza kell menniük a szigetre,meg ő állandóan repülőre ül,hátha megint lezuhan a szigetre.Kb.ennyi!De szerintem ennyi infóval sem érthetőbb a dolog.Majd a köv. évadban többet tudunk! :)
Mi lett tegnap a film vége? A hülye reklám miatt azt hittem vége, hogy így fejezték be, hogy várják a megmentőiket, akik vagy megmentők, vagy ellenségek. Aztán később visszanéztem és már csak azt láttam, hogy a doki mondja Kate-nek, vissza kell menni a szigetre.
Akkor ezek szerint eljöttek onnan?
Kérlek homályosítsatok fel! :)
Köszönöm a választ!Úgy látszik akkor nekem meg kell várnom míg nálunk is leadják!Remélem nem sokáig kell várni!
szia
A 4. évadot amerikában most kezdték vetíteni azt hiszem szerdánként.
Mivel vannak ügyes emberek ezt felvewszik majd megosztóoldalakra felteszik, és a sok rajongó onnan letölti. általában péntek-szombatra már van magyar felírat is , ezt nézzük
Sziasztok!A tegnapi utolsó részek után ezerrel keresni kezdtem VALAMIT!AKÁRMIT! a filmről,mert oda vagyok érte!Mivel én még "kezdő" vagyok,kérlek segítsetek hogy aki már a IV.évadot nézi az hol nézi vagy mikor fogják vetíteni!-vagy ez már reklámnak számítana?Megőrülök mire megint folytatják a filmet,nem bírom ki addig!:)
:-D
Én még nem tudom hova rakni őt.....nem is ellenszenves,de nem is ő a kedvencem.
Csak most meg a szigeten meg sem akarta fogni...
Á..lehet igazad van csak nekem annyira ellnszenves Kate és azért "fújokrá":-)
Én pedig úgy láttam,hogy akkor,amikor átölelte Aron-t,akkor anyaként ölelte,szeretettel!:-))
Na igen esélyes Claire nincs benne az Oceanic 6-okban:-( Sajnálom Őt ha így lesz.. Meg azt is,h. a kis Aron épp Katehez került aki nem is szereti a gyerekeket (igaz én amugy sem csipem)
majd kiderül hogy miért van nála, de az még jópár rész lesz szerintgem
Én is megnéztem,de ez a rész nem tetszett nekem annyira!
Én arra lennék kíváncsi,hogy mi lett Clair-el?(nem tudom jól írtam-e).Miért volt a kisfiú a Kate-nél?
Na igen,talán ez a legjobb szó rá...
Mi tegnap néztük a 4 .évad 5 részét ...háátttttttttt.elég érdekes volt
Én is szeretném tudni, leírod nekem is? :))
További ajánlott fórumok: