Lost-kedvencek, filmes rejtélyek, minden ami Lost! (beszélgetés)
Jaj, de jó. Axn mindig lekéstem róla, most legalább bepótolom. 1-2 évad az már megvan dvd-n.
Köszi az infót!!!
Ez nagyon szupi:))
És vasárnaponként lesz?
Szia!
Igen,lesz!16.50-től.(vasárnap)
Sziasztok!
Október 5-étől tényleg lesz a Lost az RTL-en???
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, h most is fogják ismételni az RTL-en az évadot? Mert augusztusban szokták...
de ajkkor lelőjük a poént !!!
bár hogy hogy került oda az ne derült ki..... majd 10 évad mulva ::: DDD
Sziasztok!
Én még nem láttam a 4. évadot, de engem nagyon érdekelne ki volt a koporsóban, mert van bizony nekem is kedvencem és nem tudom mi lenne, ha kiderülne, hogy ő van a koporsóban. Nem írná meg nekem vki priviben?:)))Légyszi-légyszi:)))
Igen én is rá gondoltam. Férjem teljesen letört,Ő (volt) a kedvence...bár sztem nem kizárt,h. fogjuk látni...
Hát igen februárig Lost mentes időszak lesz:-( sajnos
Bizony van pár újabb kérdőjel...
Én a Ben-ben már megint csalódtam...
Na jó nem elemezgetek:-)
megnéztük
valéóban úgy lett vége hogy a folytatás lehetősége 100 % -ig benne van
mi egyébként sejtettük hogy ki lesz a kopórsóban, és tényleg az volt aki....
de ez megint újabb kérdőjeleket vet fel
és még egy évig kell rá várni ?))
szia
mi talán ma délután megnézzük , de holnap biztosan.
nagyon kíváncsi vagyok !!!!
Sziasztok! Most néztük meg a negyedik évad utolsó (dupla) részét. Háát...Még nem tértem magamhoz. Megint sikerült húzósra megcsinálni,lesz min gondolkodnunk egy évig míg folytatják!
Többet nem is írok hisz még sokan nem látták.
sziasztok
úgyn látom itt nincs nagy forgalom :))
ezen a héten lesz a 4. évad utolsó része , illetve két részt adnak le egyszerre......
kíváncsi leszek :))
megnéztük a 12. részt
az utólsó kettőben fogják összezsúfolni a végkifejletett ,
ebből a részből már lehet dolgokat kapisgálni , de még nagyon sok a kérdőjel
Sajnos hozzám még nem jutott el a dátum:)), de úgy gondolom, hogy szeptembertől, mert eddig mindig úgy adták az újakat.
Megkérdezhetem, hogy honnan lehet a részeket letölteni?:))
Igen azt én sem szeretem. Hát még most a 4.évadban is sok a nyitott kérdés de azért pár dologra már választ kaptunk.(szerencsére)
Furcsa dolgok:)) hát igen azok vannak bőven.
Jó szórakozást (majd) hozzá!
Gondolom igy a vizsgaidőszak közben nem vágtok bele:)
O.K :)
Arra vagyok a legjobban kíváncsi, hogy milyen kíséletet végeztek az ott élőkkel, tudod valamilyen gombokat le kellett nyomogatni, meg volt még pár furcsa dolog :))) de gondolom lesznek még izgi dolgok :)))
Remélem azért a sorozat végére minden szépen kiderül és nam fogják csak úgy összecsapni, mert azt nem szeretem.
Oké:) majd mesélj az élményeidről:))
Mi férjemmel egy csomót szoktunk még utólag dumálni róla meg találgatunk,h. akkor most mi van? :))
:))) Mi is nagyon szerettük, most hogy már van lehetősgünk le is fogom tölteni :))))
Nagyon kíváncsi vagyok :)
Igen! a 4.évadból 11 rész ment le eddig,összesen 14 lesz.
mi is mindig letöltjük:)
Szerintem jó ötlet letölteni mert akkor esetleg vissza tudsz nézni dolgokat és nem kell egy hetet várni a következő részre.
A dinamitos dolog után még húúú mik jönnek.
Na de én nagy "függő" vagyok:)
:)) ha jól emlékszem valamit dinamittal próbáltak robbantgatni. Utána kimaradt pár rész és már nem volt kedvem folytatni :( de most megfordult a fejemben, hogy letöltöm az egész 2. és 3. évadot.
4. is van már?
:-))
Hol vesztetted el a fonalat?
Bizony imádom:)
Igen gondoltam,h. akkor a kérdés az mikor lesz? Vagy még nem lehet tudni?
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára
- Mondd minden nap, köszönöm!
- Megoldott rejtélyek