Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Sziasztok!
Ma voltam konzultáción sikertelen lombik után.
Kérdeztem a natív ciklusos lombikról, mivel nekem soha nincs több 1-2 tüszőnèl. Határozottan elutasította. Azt mondta, hogy esetleg minimális hormonokkal lehetne, de teljesen hormoninjekciók nelkul biztos nem. Kérdeztem a teljes alloimmun panelről is. Azt mondta nem tanácsolja .Szerinte nincs jelentősège. Volt valaki akinek esetleg hasonlót mondtak?
Szia!
A párom volt nála hétfőn. Nagyon jókat mondott róla, mert rengeteg kérdéssel ment és mindre válaszolt türelmesen, nagyon alaposan megvizsgálta, együttműködő volt és szimpatikus. Ennyit tudok mondani, a szakmaiságát nem tudom, még nincs meg minden eredmény.
És Ti hogy vagytok?
Irj valamit magatokról!
Szívből gratulálok!
Boldog babázást kívánok!!
Nekem a sikeres stimuknál 3 petesejt volt, ezért gondoltam hogy ha utánna úgy is várni kell 3 hónapot a következőre, akkor kár terhelni a szervezetem a stimukkal.
Arra gondoltam, hogy a gyűjtögetést egy stimus ciklussal zárni, vagy esetleg nyitni ezt majd szerintem a doki fogja javasolni ha oda érünk. Ezek egyenlőre gondolatok a fejemben és keresem a legjobb megoldást. Végül is az is megoldás lenne, hogy natív ciklus megtermékenyítés és beülti és ha nem sikerül akkor a kövi hónapban ugyan azt végig csinálni.
Ezzel csak azért nem barátkoztam eddig mert akkor minden hónapban át kell élni a csalódást ha nem sikerül.
Koszi hogy jelentkeztèl!
Sajnalom, hogy nem jartal sikerrel..
Hahó!
Én voltam :-) 2 tüsző volt, az egyikben nem volt petesejt, a másik éretlen volt. Úgyhogy sajnos nem jártunk sikerrel. Ha valakit érdekel szívesen megírom a költségeket, menetét stb...
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg