Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia!
Sokminden miatt. Rengetegszer voltam reumán a derekam miatt, pajzsmirigyem is rendetlenkedik és úgy érzem valami gyulladásom lehet.
Igen én hozzá járok!
Te miért mész hozzá?
Szia,
nézd meg ezt a honlapot [link]
Van ott egy telefonszám hívd fel és kérj időpontot. Ők majd eligazítanak. Ha megnézed a Szakambulancia alatt megtalálod az Immunológiai szakambulaciás 3 doktornő nevét. Én az elsőnél voltam: Dr.B.A. Jó a hozzállása és ismeri a problámakört. De én is úgy kerültem hozzá, hogy nála volt a legközelebbi szabad időpont. Így is vártam rá 3 vagy 4 hónapot. Úgy tudom, hogy a zalaegerszegi kórházban is csinálnak ilyet, és ők rögtön mellé megcsinálják a genetikai vizsgálatot is. Fell kell hívni a kórházat és ott eliazítanak. Ott is kell várni, talán kevesebbet mint itt Pesten az ORFIban. Amugy az ambulancia a Frankel Leo utca 62 alatt van. És kell vinni beutalót a háziorvostól és egy friss labort is. Remélem segitettem :-)
Szia!
Engem érdekelne az állami. Mi annak a módja, hogy ott csináltassunk immunológiai vizsgálatot?
Köszi
Szia Kata,én jártam immunológusnál. Ráadásul kettőnél is.- Az egyik az Istenhegyi klinkán volt. Ide gyorsan bekerülsz. Van vérvétel, de ezt már én intéztem privátban az orvos által kértek szerint. Utána már csak mailben kommunikáltunk.
De voltam az államiban is - ORFI. Oda minimum 4 hónapot vártam. De ott a vérvétel ingyenes volt. Nekem mondjuk nem derült ki semmi, de mindenképp érdemes elmenni. Hátha...sok sikert. Ha volna még kérdesed szivesen válaszolok.
Sajnálom:-( Vacak érzés, de túl kell lépni rajta..
Nézd vissza esetleg Nlbaby hozzászólásait, ő nagyon utánajárt a lehetséges vizsgálatoknak, hátha találsz olyat, amit még érdemes nézni.
Kitartás!!
Sziasztok!
Nem sikerült a második sem. Így most segítsetek egy picit, annyi mindenről olvastam. IR, PCO, pajzsmirigyem kezelve. Fogytam is, bár még kell.
Ami feltünt a 2 hétben, hogy a bal szemem vérbe volt, ez gyulladásra utal.
Tudom volt már szó az immunológiáról. Van valaki aki már végigcsinálta? Esetleg Budapesten kihez lehetne menni? Genetikailag nem hiszem, hogy gond lenne. Egy kicsit elkenődtem. Próbálom összeszedni magam.
Köszi lányok, nagyon jólesik! Remélem két hét múlva a mi kis csodánkról tudok beszámolni :-)
Csoda lenne, mert a doki szerint nem voltak szépek a petesejtek, a hónapban betöltöm a 41-et, 3 naposan még csak két sejteske volt (amiről a biológus győzködött, hogy teljesen ok, de hát azért tudjuk, hogy ilyenkor már több szokott lenni), + meglestem a besorolását, és kedden már csak 2b volt, ami gondolom szintén nem nekünk kedvez.. Szóval csodára fel! :-)
Sziasztok!
Az alábbi gyógyszereim eladóak:
Utrogestan hüvelykapszula 69 db 3200Ft,
Prolutex 25 mg injekció 1 db 1500Ft,
Fostimon HP 75NE 4 db 12 000Ft,
Duphaston 10mg 36 db 2000Ft,
Inofolic 8 db 1600 Ft.
Aki a fentieket egyben megveszi 20000 forintért, annak adok mellé:
Femibion 800 5 db,
Kálium R 27 db,
Folsav 39 db,
Prednisolon 5 mg 7 db, ezeket ingyen.
Ezen kívül van még:
Clostilbegyt 50mg 18 db 1500Ft-ért,
Ovitrelle injekció, hűtőben tárolva 1 db 2000Ft.
A fenti gyógyszerek sikertelen inszeminációkból, illetve sikertelen lombik kezelésekből maradtak meg.
Mi már nem tudunk többet próbálkozni, elindítottuk az örökbe fogadást, ezért nincs szükségem a gyógyszerekre.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg