Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia Boniko, én még csak készülök, de itt a honlap: [link]
Úgy tudom, akinek van tb-je, azt a háziorvos is be tudja utalni.
Semmi baja nem lesz a babucinak attól, hogy köhögsz! Csak jobban bevackolódik a helyére. Ez a még egy tüsszentést se hozzáállás rettenet káros a mentális jóllétre, sajnálom, hogy ezzel idegelnek.
Vannak jó cuccok, amiket szedhetsz, swiss herbal nagyon jó, a forró ital is meg a cukoerka is, de kifejezetten köhögésre izlandi zuzmó ha terhesen iható, akkor nyomasd.
Sajna tart meg igen:(
Ugyhogy holnap csinalok megint egy tesztet. Bar nem tudom h baj tortent volna kiutult volna e annyira a hcg h mar ne mutassa ki a teszt🙇🏼♀️
Sziasztok! Nagyon rég jártam erre, de különleges hét ez 🙂
2017-ben kezdtük a lombikot...
1. 32 leszívott petesejt, hiperstimuláció, nincs beültetés, 16an fagyasztva
2. 16 embrióból 3 ébredt fel, nem maradtak velünk
3. 2 db 5 napos embrió, nincs megtapadàs
4. 1 db 5 napos embrió, nincs megtapadás
A negyedik stimulációra készülve spontán terhes lettem, hallottam a kis szívét dobogni, majd sajnos elveszítettük.
5. 1 db 5 napos embrió, nincs megtapadás
6. 11 db 3 napos embrióból 3 embriót ültettek be, 8an fagyasztva lettek.
Problémamentes terhességből, kicsivel a 41. születésnapom előtt, a 35. héten 3 egészséges, gyönyörű kislányunk született, akik a héten ünneplik az első születésnapjukat 🥰
Igazabol nem maga a betegseg miatt aggodom mert ettol a hulye szteroditol mindig lebetegszem beultetes utan🙄 a kislanyommal is ez volt es semmi gondot nem okozott
Ami miatt izgulok az maga a kohoges, korabban nem kohogtem korai terhesseg alatt es most izgulok h ez a sok hasfeszotes meg erolkodes nem art e az embrionak
Szia Bensa,
gratulálok az erős pozitívhoz! Drukkolok, hogy ne legyen semmi galiba a vírussal. Esetleg lándzsás utifű szirup és gőzölés segíthetne?
Sziasztok
Penteken lesz vervetelem (14.nap) 5 napos fagyibabat kaptam vissza
Ma, a 10.napon teszteltem egy nagyon eros pozitivat, konkretan leugrott a csik… elkepesztoen orulunk de annyira felek mert elkaptam vmi hulye virust es egesz nap kohogok, nem szalad fel es nagyon eroltetem magam. Szerintetek ez lehet hatassal az embriocsakmra es a sok eroltetett szaraz kohoges? Mert a dokim egykor azt mondta h tusszentest is keruljem az elso 14 napban:( erre en meg 2 percenkent kohogok :(
Szia,
Itt mindenki sorstárs, így vagy úgy! Most sokan sikerrel jártak, nekik nagyon szurkolunk a problémamentes terhességért, de szeretnénk mi is erre a sorsra jutni. 😉
Harkányi gyógykezelés szuper lesz, én augusztus-szeptemberben voltam ott.
Totál kivagyok, most kaptam meg a véreredményemet. A FSH szint 22 iu/L lett. Ez azt jelenti hogy menopauzában vagyok 42 évesen? 😳 Sosem lesz így gyerekem?! FSH: 22.3 iu/L LH: 13.3 iu/L Ösztradiol: 80 pmol/L cortisol: 261 nmol/l progresteron 0.8 nmol/l Tsh: 1.5 iu/l T4: 19 pmol/l T3: 4.5 pmol/l prolaktin: 265 mu/l D3: 104 nmol/l
Aki ért ezekhez az értékekhez, kérem írja meg hogy mit tehetnék/ szedhetnék? És mit jelentenek? Van más eltérés is? A dokim nagyon szűkszavú. Szedem a mio inotizolt, barátcserjét, ubiquinone-t.
😢 Még lombikon csak gondolkodunk
Szia,
Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy mit jelent az L,D vitamin? 😘
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg