Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Nem tudom,de a mai világban még az is előfordulhat:-((((
Még mindig nem értem,miért kellene a vezetődet kivenni....Mert előfordulhat az is,hogy idővel valami változik a szervezetedbe és rendbe jön...Lehet,hogy most hülyeséget írtam,de nekem a jobb teljesen elzáródott,a bal részlegesen,ezért lett a második gyermekem lombik,de pár hete terhes lettem....sajnos nem maradt meg,mert nagyon megfáztam...de ezek szerint rendbe jöhetett a petevezetékem?
Kb a közepén van elzáródva a bal petevezetékem,mert amikor csinálták a szinezést,félig ébren voltam és úgy rémlik....
Azt nem értem,miért kell megműteni téged?A tényen nem változtat semmit:így se,úgy se jön össze magától a baba.....
Mi a Kecskeméti korházba csináltattuk az andrológiát és még a Kaáliba a doktornőnk adott antibiotikumot a férjemnek előtte.A vizsgálatokért egyetlen egyszer fizettünk 5 vagy 8E forintot(pontosan nem emlékszem) és csodálkoztunk is,hogy utána már nem kértek soha pénzt,pedig szorgalmasan odamentem a púlthoz,hogy fizessek,de mondták,hogy nem kell!
Nem tudom,mi változott ott 2005 óta,de el kellene,hogy fogadják a vizsgálat eredményét......
Szia! Pont a Krizsa F. dokit ajánlották nekem is, állítólag nagyon kedves és rendes.Tényleg így van? Ő "hozta össze" a kolléganőmék babóját is.
Már ez az első konzultáció is pénzbe került? Érdekelnének az anyagi dolgok is, de ha azt nem akarod nyilvánosan, akkor írhatsz nekem priviben is. Amikor bejelentkeztetek, mennyi idő múlva kaptatok időpontot? Mert hallottam olyat is, hogy hónapok múlva (olyan sokan várnak)
Sziasztok!
Köszönöm!
Én is szeretnék kívánni Nektek nagyon sok jót az Életben,és remélem Ti sokkal sokkal szerencsésebbek lesztek,és majd olvassuk a boldog babatörténeteket!
Azért ha tudok segíteni,akkor nyugodtan forduljatok hozzám!
Nagyon cuki a kisfiatok!!!
Nagyon sok boldogságot és sok egészséget nektek!!!!
Nagyon aranyos fiúcska és látszik,hogy nagyon boldogok vagytok!!:-)
Elgondolkodtató volt a történeted és tanulságos!!
Sziasztok!
Köszönöm kedves szavaitokat,de ha megnézitek azért azóta történt velünk jó is,ha nem a legjobb,van egy 13 hónapos kisfiúnk akit örökbefogadtunk,és ha akarjátok olvasni a történetünket az örökbefogadásnál megtaláljátok!!Azért én már könyvet tudnék írni biztos mi mindent elvisel az ember címmel!
Arra mindenesetre rájöttünk,hogy a végsőkig elmentünk ezzel a lombikkal,nem szabadott volna ennyire "hajtani" az egészet,és mindenkinek azt tanácsolom,hogy okosabban csinálja,mint mi tettük!
Szia!
Szavakban nem tudom megfogalmazni,mennyire sajnálom ami veled történt:-((((
Szomorú......
Szia!Túl vagyok rajta.Kellemes környezetben kellemes emberek fogadtak,nem is kellett várnom,hamarabb értünk oda,és szinte rögtön behívott ez a Krizsa doktor.Megnézte a leleteimet,és olyat mondott,hogy leesett az állam.Ugye 1 petevezetőm van,de a végén el van záródva.Azt mondta,ezt vetessem ki valahogy itthon,mert így 0 % az esélye a lombiknak,mivel valami folyadék képződik folyamatosan a petevezetőben,(ezt még soha sehol nem hallottam)És mivel nem tud a kismedence felé ürülni,a méhen keresztül távozik,(ezt még 1 év alatt nem tapasztaltam)és kimossa a beültetett embriókat!Ha valaki hallott már ilyet,írjon!!!!!!Egyébként mindent szépen elmondott,minden kérdésre válaszolt,anyagi dolgokról is,még papírt is adott,hogy jegyzeteljek!!!
Lehet,hogy nekem akkor lombik babám sem lesz,mert már 2-szer felvágtak,és mivel én kövér vagyok,nagyon szenvedtem,mert a zsír gyógyulása hónapokig tart.Röviden ennyi.