Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Szia! Én is csak tegnap csatlakoztam:)Holnap lesz a beültetésem,és nagyon jó, hogy van itt egy csapat akik hasonló cipőben járnak. Nekem is magas a prolaktin és szednem kell pajzsmirigyhormont is.
Én bízom benne, hogy a Karácsonyt már babával együtt fogjuk ünnepelni.
Szívesen fogadunk.nagyon jó kis csapat van itt.
És szoritunk neked.
Sokan vagyunk akik karácsonyra nagyon szeretnénk 2 csikocskat.
De aztán én mar úgy vagyok vele hogy nem álmodozók erről mert ha nem jön akkor meg tönkre teszi az ünnepeket.és másnak nem tudok örülni.és ez faj a szereteidnek.
Úgyhogy nehéz ez a karácsonyi baba téma.
De nagyon szorítok neked.
sajnálom nagyon, pedig reménykedtem benned, semmi hcg nem volt?
nekem még nem jött meg, azt mondta ma este már biztos megjön mert elfelejtettem bevenni kedden a gyógyszerem, /itthon felejtettem az asztalon az egészet/ de hát sajnos nem is baj.
Sziasztok!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok. Ez év elejétől olvasgatlak benneteket, de ez idáig fontolgattam bejelentkezésemet. Szeretnék én is részese lenni ennek az összetartó csapatnak, ha lehet.
Sok-sok nehézségen vagyunk túl már a férjemmel, de hiszem,hogy nekem is részem lehet abban a felemelő érzésben amikor megszületik egy csodálatos kis lélek.
A történetem dióhéjban:
méhen kívüli terhesség, 2 stimuláció, várhatóan 5. beültetés jövő hétfőn. pajzsmirigy problémák, magas prolaktin.
Nagyon szép karácsonyi ajándék lehetne, ha most sikerül. Sikerülnie kell.
Köszönöm a sok együttérzést, aggódást, szurkolást, aranyosak vagytok, de sajnos nem jók a hírek:(
Én tudtam... nem hittétek el:(
Szia Nórika!
Szorítok Neked nagyon!
Nekem holnap ültetnek vissza hármat. 15 petesejtből 6 termékenyült meg és osztódik jól. Örülök is, meg elgondolkodtam, hogy a többivel mi történt. Lehet, hogy mégsem voltak érettek? Hosszú lesz a várakozás...
Én csak azt kívánom, hogy a hcgd 2000 felett legyen, mikor visszamész, ne tesztelj!!! nehogy úgy járj mint én, mielőtt visszamész előtte egy nappal csinálj ha szeretnél!
Én még mindig úgy érzem, mintha terhes lennék, és meg sem jött még, valami történt szegénykémmel odabent azt mondja Bodi, mert elindult a folyamat, csak megállt.
Virág nagyon szurkolok!!!
Remélem jó hírrel jössz!
Én az első 2-t nem is éreztem. A 3. egy picit kellemetlen volt, de semmi különös.
Jó sok sjted lett, kicsit túlstimuláltak, igyel soksok folyadékot és egyél sok fehérjét.