Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Itt vagyok, még nem jött meg, egyszer görcsölök, egyszer nem, teszteltem, nagyon halvány kát csíkos, ez egy újfajta teszt, de szerintem nem jó.
megyek visszaolvasok....
reggel csinálok mégegyet biztos ami biztos....
Igazából annyi a hozzászólás, hogy azt sem tudom hol kezdjem.
Jár valaki a pesti Kaáliba Kováts doktornőhöz?
Fognak!!! Nyugi, nyugi!!! Minden a legnagyobb rendben lesz, ahogy eddig is!!!
Tudom nehéz és idegölő, de nem lesz baj! Bízz bennük!
Szia Nórika!
Na, mi újság?
Sikerült telefonálni?
Újra itt vagyok.Hát csajok én jól megszívtam a laparoszkópát,hiszterószkopiát.10 napig voltam bent kórházban. És én soha többet nem szeretnék ilyen vizsgálatot!tök jól megnyugodtam azok után amiket írtatok.De nekem egy rémálom volt!én úgy ébredtem fel,hogy nagyon fájt a hasam hánytam is másnap is baromi gyenge voltam hasam "leszakadt" 75/50 es vérnyomás majd bellázasodtam mert begyulladt a köldökömben lévő seb(ne tudjátok meg az,hogy fáj,mert kisugárzik a fájdalom és minden egyes mozgás baromi rossz) annyi infuziót kaptam amit 37 év alatt nem.Majd antibiotikum, ct vizsgálat belül nincs-e gyulladás szerencsére nem volt és végre itthon vagyok.de még mindig van egy kis gyulladás amitől fáj a hasam mert kisugárzik.Örülök,hogy túl vagyok rajta és végre itthon!szerencsére vagy nem mert nem jutottunk előrébb nem volt semmi olyan bajom ami indokolná,hogy nem sikerült a 2 lombikom.Közben kiderült,hogy a trombophilia és a kromoszóma vizsgálat eredményem is tökéletes.Szóval semmi bajunk nincs! Dokim nagyon lelkes és bízik a sikerben én nem tudom,hogy örüljek-e vagy sem.
Bocsi,hogy hosszú voltam!Sajna nem tudtam végig olvasni az elmúlt 10 nap eseményeit de ha valakinek időközben pozitív tesztje lett annak nagy gratula!
Szia Fanni!
Te melyik dokihoz jársz?
Én a Szmatonához jártam és nagyon nagyot csalódtam benne!!!
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van köztetek olyan, aki a győri kaáliba jár a Kőrösi Tamás doktor úrhoz?
Kérlek jelentkezzetek, nagyon fontos lenne!
Nekem már 4 lombik volt!
Az utolsó CRYO.
Sajnos most időpontra várok Győrbe!
Idén már nem lesz semmi!
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, ha nem bánjátok.
A pesti Kaáli intézetbe járunk, áprilisban lesz az első lombikunk, addig még meg kell csinálni jövőre még egy inszemet, de szeretnék már minél hamarabb tájékozódni a témában!
Fel mered, bár remegni fog a kezed:) de okés lesz, szépen megtermékenyülnek:) eddig is bejött amiket mondtam, nem???
szólj, ha tudsz valamit!
Azért, mert szerettek, jöttem a világra
Lettem új fény, csillag, szülők boldogsága.
Szeressetek mindig, igaz szeretettel
A kincsetek vagyok: kicsi kincs, de ember.
nem feladni!!
"A lehetetlent is szabad lesz remélni,
meglátod, hogy milyen érdekes lesz élni!"
Szorítok nagyon!!!! Én is görcsölök, pont, mint Te, de ez még nem jelenti azt...
Írj, ha tudsz!!!
nincs tesztem ááááááááááááááááááááá
tegnap venni akartam, de elfelejtettem
nagyon görcsöl a hasam, tiszta ideg vagyok, mintha minden pillanatban megjönne...:-((
megyek, mert indulunk nemsokára debrecenbe a barátnőmnél alszunk reggel meg megyek vvre.
szorítsatok délután lehet jelentkezem, ha van valami hírem.
kitartás!!!!
Köszönjük ez nagyon jól jön.a batoritas mindig ránk fér.
És gratulálok mind két babokahoz.
Tényleg szuper ügyesek vagytok.
Köszönjük a biztatást.nagyon kedves tőled.
Sziasztok Lányok!Régi lombikos fórumozó vagyok ezen az oldalon és most csak azért tévedtem ide, mert lombikból megmaradt gyógyszereket szeretnék valahová felrakni.
Beleolvastam kicsit az írásokba és gondoltam írok Nektek, ha nem veszitek zokon, némi bátorítás képpen,mert én magam sok pozitív példát kerestem mindig a fórumokban, hogy valahogy túljussak a nehéz pillanatokon. Az én történetem hosszú. Csomó rossz lelet, méhenkívüli terhesség, de második beültetés után siker és egy szép kislányom született. Utánana testvért szerettünk volna, de hiába vártuk.Négy sikertelen beültetés, de sajnos nem lett baba. A lényeg ami miatt most írok, hogy jelenleg terhes vagyok és nem lombik baba. Fél petevezetékem hiányzik, a másik teljes egészében összenőve és azon az oldalon volt a peteérésem, ahol nincs vezető. A terhesség elején minden amit addig hittem megdőlt. Ha nem sikerült a terhesség kijöttek a pattanások a homlokomon, görcsölt a hasam, minden arra utalt, hogy meg fog jönni. És most is ez történt. Pozitív teszt, de elkezdett megjönni. Görcs, pöttyök, kicsi vérzés, ingerültség. És mégis sikerült. Szóval csak azért ez a hosszú bevezető, hogy hátha kis reményt adok ezzel, hogy így is sikerülhet, hogy nincs két egyforma terhesség, nincsenek egyforma tünetek, minden lehetséges. Szóval fel a fejjel Mindenkinek, mert mindig van remény. Ja és még egy kis csoda, hogy a mi babánk hat nappal a peteérés előtt készült. Sok sikert Mindenkinek és ha csak a tapasztalataimmal segíthetek valakinek túlélni a nehéz napokat, szívesen válaszolok, ha kérdeztek. Üdv, sz