Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Csatlakozom a lanyokhoz! Ez nagyon jó hír! Csak így tovabb!
Én is gondolok ám rátok! :)
8-ra ott leszunk. Ha delig szurkolsz azt nagyon megkoszonom! Olellek
Madárka, ez csudi jó hír!
Erkezesi sorrend van. Beavatkozas elott meg lesz uh es a goreny genetikus holgyemennyel egy beszelgetes :-(( Utana meg nehany ora varakozas es szurnak. Hosszu nap lesz.
Nem kezdtem el időben számolni a jobb oldalit, szóval 4 és 6 körül van, + 1 a bal oldalon. Nekem már az is elég, ha ezek lesznek és lesz bennük petesejt.
mennem kell lányok.holnap jövök.sziasztok
hányra mentek?mikor kell szurkolni?
Bizony, ahogy mondod. Februar kozepe tajara kapunk egy idopontot es akkor kell visszamenni szemelyesen. Majd ott mondjak meg az eredmenyt, nyolc szem kozt.
akkor van 7 tüsződ?:-)lesz ez még több is:-)sok sikert:-)
mennem kell.Gica nagyon szorítok.Hányra mentek?
Sziasztok!
Másodikán kezdtük a szurikat, ma voltunk az első ultrahangon és vérvételen. Jobb oldalon 4-5-6 tüsző készülődik, a balon 1 de azt is keresni kellett. Meg is kérdezte a doki, hogy van-e petefészkem a bal oldalon. Mondom neki igen. Erre ő: akkor megkeresem. Gondoltam magamban, keresse csak ha már ilyen ilyen szépen összejöttünk. :-) Kedden megyünk legközelebb, kíváncsi vagyok mennyi lesz.
és eredmény mikor is lesz február közepe dereng.
Koszi Gicus. Ram fog ferni! Nem bannam, ha a parom bejohetne velem, bar lehet elajulna, annyira nem bírja antut. Ez meg ugye nbem lesz kicsi. Nagyon varom, hogy menjunk. Legalabb lathatom ot ujra es megtudjuk a nemet is. Bar ugy erzem nunis lesz:-).
igen.nem voltam biztos benne, hogy hétfő vagy kedd.nagyon szorítok:-)
Sajnos nagyon gyakran a vedonok nem allnak szoba a kismamakkal a 12 hetig csak utana, mivel eddig nagyon kritikus a terhesseg. Velem is így volt. Hiaba jelentkeztem azt mondtak ki kell varni a 12 hetet.
Igen. En ezt is felhaborítonak tartom. Valahogy ezt a toxoplazmat sem veszik komolyan a dokik. Pedig ennek is nagyon durva kovetkezmenyei lehetnek. Miert nem figyelnek ra oda? Raadasul azt olvastam, hogy tevhit a macskas dolog es inkabb a mosatlan dolgoktol kell tartani. Es ha valaki meg nem esett at rajta, akkor terhesseg alatt gyakrabban kell emiatt a vervizsgalat.
szia.hányadikán is mentek?
Sziasztok, szia Avike!
A kiskonyvemben meg nincs benne. Vercsoportra csak most masodikan kuldtek el, az meg nem lesz meg az amniora. A toxoplazma pedig utoljara 2011. novembereben volt nezve.
Akkor az nem is volt vészes.Amit én 1* találtam 600 ft volt darabja, vagy talán 2 volt benne.
ketfelet vettem, mert igy is csak a masdik gyogyszertarban kaptam, igy van egy 7 es egy 4 darabos :)
Na, tényleg ráveszem magam a hajmosásra, mert utána méh kaját is kell hegeszteni.
Később még szerintem jövök!
Kitartás Nórika.annyi lesz a különbség, hogy mi télen majd jól tudjuk takarni a nagy hasunk:-)
Azt én is tervezem, csak korán volt reggel.Nem tudom lesz-e erőm:-)
Még nem, de mennem kéne hajat mosni, csak semmihez nincs kedvem.
További ajánlott fórumok: