Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Sziasztok! Én még új vagyok itt, jó lenne ha valaki tudna segítani, aki hasonló cipőben járt, vagy jár mint én...
3 endó-műtéten vagyok már túl, két GNRh analóg kezelésen, és valószínű ennek köszönhetően nagyon magas folyton az FSH szintem.
2x stimuláltak már a debreceni Kááliban, de mindkétszer csak egy-egy használható petesejt termelődött, leszívták, megtermékenyítették, de nem kezdtek el osztódni :(
Arra kellene törekedni, hogy több petesejtet tudjak termelni, de mivel elöregítették mesterségesen a petefészkemet, ezért ez kemény diónak tűnik.
Elkezdtem újra sportolni 2x egy héten, és dr. Lenkei vitaminjait szedni, abban reménykedve hogy ez majd beállítja a hormontermelésem.
Van valaki, akinek a magas FSH ellenére már sikerült?
Nálunk másképp van,de elfogadom,elhiszem,hogy nem mindenhol,mivel én nem estem át még a toxón amin nagyon csodálkozom,mivel kisgyerekként állandóan macskáztam,így nekem hamarosan újra nézik,de szerintem itt nálunk mindenkinek.akinek nega a toxo eredménye.nem kell fizetni érte,és itt a helyi laborban leveszik a vért,majd Győrbe vagy Óvárra küldik nem tudom pontosan.
Szia Erus!
Davider! A 400 szerintem az ajanlott napi adag. Pont mult heten lattam a patikaban 400ast.
Gicam! Sok erot holnapra. Reggel vegyel be ket darab leszarom tablettat, hatha akkor a hulye genetikus no nem cseszi fel az agyadat :-) Vagy egyszeruen nezd a fejet egy kaposztanak. Csak bird ki nevetes nelkul.
Sziasztok, szép vasárnap délelőttöt nektek!
Hat az durvan draga lenne!
Na ja,arról nem is beszélve hogy ahoygan utána néztem jelentős lenne a különbség
DE jo, megnyugodtam, nagyon igazsagtalannak tartottam volna, ha nem igy van. :))))
Köszi lányok. Meg vagyok kicsit fáradtan, de meg vagyok. Voltam Tűű dokinál kedden, mondta, hogy hát nem rosszak a hormojai de az inzulin nem az igazi és ezek szerint valszeg nem elég a meforal aztán mondtam neki, hogy mostanában nem is szedtem, meg nem tartottam a diltát. 2 hónapot kaptam hogy rendbe tegyem magam.
Szlovák a cucc Eruskám. Nem fájn, h finoman figalmazzak:-) izomba kelladni...
Megyek én is, jó éjt mindenkinek!
Megtaláltam egy cseh, vagy szlovák oldalt róla, a google le is fordította. Köszi!
Szép álmokat mindenkinek!
Így már értem, mire gondoltál és hát logikus is. Amikor szájon át szedtem akkor is kellett feküdnöm, mert kb. 20 perc után olyan szédülés jött rám, hogy nem bírtam felkelni sem. Na de a cél érdekében bármit...!
itt arra gondoltam hoyg nyilván minél többet nyúlkál az ember ott lent annál több lehetőség van bármi baci bevitelére.De én nem vagyok ellene egyik formájának sem.Mikor itthon tudtam maradni és ráértem feküdni vele akkor én alulról ahsználtam,de ha mennem kellett valahova és nem akartam hogy csordogáljon kifelé akkor szájon át szedtem.Mikor a Crinone-t is használtam,akkor azért elég kellemetlen volt dugdosni azt a sok minden cuccot...
Eruska amúgy AGOLUTIN a neve ....
Német leírás van? (mert németül tudok, angolul sajnos nem igazán)
Nem tudsz névre keresni draga,mert Magyarországon nincs és nem találsz magyar leírást róla.
Köszi a véleményeket.
Csak azért kérdeztem, ha nem muszály, akkor inkább nem dugdosom, de ha kell, akkor persze.
Kérlek írd le a progi szurid nevét, mert a google egy idiot. (nagy segítség lenne, ha névre tudnék keresni, mert így sok hüleséget bedob)
Köszi.
Hogy telt a mai napotok?
A fertőzés veszélyről még nem is hallottam...
Amikor mondtam a dokinak, hogy váltani szeretnék szájon át szedősre, akkor egyből belement nem mondta, hogy rosszabb lenne. Viszont itt megoszlanak a vélemények. Persze nem vagyunk egyformák.
szerintem is sok kifolyik lentről és a fertőzésveszély is nagyobb lentről
Csajok 400 mg. E vitamin nem sok?
Nekem mindig szájon át kellett szednem nekem a dokim azt mondta jobb is,mert mind bent marad hüvelyen keresztül sok kifolyik......
állítólag lentről jobb a felszívódása,de nekem fentről is ugyanolyan hatásos volt
További ajánlott fórumok: