Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Megbeszeltuk. Derekaltaj..de szepen mondtad. Parommal egyutt lerendezitek oket. Csihi-puhi. En onnan el nem megyek! Mar van harom bizonyítekom is a vercsoportomra es ugyer az nem valtozik! :-)
Hu Borrdi ha meg tudnad, hogy en milyen lokott tyuk vagyok. Volt mar olyan, hogy a 3/3-as ugynok helyett MP3-as ugynokot, a diszno porkolt helyett diszko porkoltot mondtam es sorolhatnam...Siman lokott vagyok!
Aranyköpések: jókat kuncogunk a kicsiken. Nézzük a Voice-ot, egy srác az Euforiat énekelte elég furán... kérdi a férjem, ez mi? Mondom: modulálás, erre egyszerre mondtuk: nem ez a modulálás, hanem amit Vince csinál. :-)))) és abban a pillanatban el is kezdett "modulálni". :-)
ja, akkor OK. nekem az jött le eddig, hogy lúzer szegény, de, ha jó, akkor maradj. :-))))))
Remélem, meg tudod oldani egyszerűbben, a beutalókat. A SOTE-s nődokidnak nincs magánrendelése vhol?
Bakter, hát nem egyszerű... de, ha ennyi aggódás és álmatlan éjszaka után kitalálják majd akkor ott, hogy nem csinálják meg, menj vissza később a lelettel, akkor én megyek le személyesen Debibe és rúgom derékaltájon a brigádot. :-)
Jaaaaj, bocsiii! Sztem nagyon jó a házi dokim. sok mindent kiírt már amit nem feltétlen lehetett volna. De azért utánajárunk. Köszi még 1szer! :-)
jobb, ha csak kétnaponta bújnak össze, mert jobb a spermium minőség, ha van idő újratermelődni. Szóval fontos a jó időzítés. :-)))
Nagyon-nagyon szorítok Neked, hogy menjenek már zökkenőmentesen ezek a dolgok! Ölellek!
Jó éjt lányok!
ja, tudom, hogy Neked van ez a gond, csak CSokilevendula javasolta az orvosváltást és arra akartam reflektálni. :-)))
Mindegy a lényeg, hogy most oldjátok ezt meg, hogy ne csússzatok, de utána mindenképp keress egy jó házidokit, mert szükséged lesz rá a terhesség alatt. :-) puszi!
eruska drága, semmi baj :)) sokan vagyunk és sokat írunk, dehogy haragszunk! :)
mennem kell.holnap leszek.sziasztok
ha késői peteérésed volt akár még baba is lehet.mikor nekem 3 napot késett akkor volt halvány pozi a tesztem 376-os hcg-vel:-)ki tudja:-)remélem babás vagy:-)
hát ez az, simán. idegességében az ember bezsél össze-vissza...
Sziasztok!
Most mi ugyan két lombik között vagyunk, de ebben a hónapban már 4 napja késik. Tegnap azaz a 31. napon csináltam tesztet és ma reggel is, de mindkettő negatív. Máskor sohasem késik. Sőt a lombik után 27 napra jött meg (28-ra szokott).
Ha jövőhétig nem jön meg, és a teszt sem mutat semmit, akkor megyek dokihoz, félek, hogy valami gond van (endo miatt kell a lombik).
Valaki tud mondani valami okosságot? :)
maszek rendelésen kiiratással olcsóbban megúszod szerintem.kérdezz utána.fél évig jó a hormon labor azt hiszem.
Kb semmi vérböl kellö vizsgálat nincs meg+hüvelyváladék tenyésztés. Hormonok vannak tavaly júniusiak,szóval ha kell friss akkor az is költség.
Endokrinológián a lombikosokat soron kívűl fogadják!
Ez tuti, én is most megyek. És azért kaptam előbbi időpontot.
ha 1* elmész maszekhoz kiiratni attól még nem kell váltanod, de azért ez gáz:-(
még mi kell?hiv, hepa, meg?
akkor maszek nődokit kérdezz meg telón, hogy tud-e kiírni,mert ha igen bejelentkeznél hozzá.kér 6 max 10 ezret, de még mindig olcsóbb, férjednek meg bőrgyogyis, vagy andrológus kiírhatja
Mindegy. Túl léptünk, így jártunk. :( Csak SOTE kórházi nődokim van. Nem is akarok mást. Szerintem szülni is nála fogok, mindet tud már rólam. :P
De nincs SZTK-s nődokim, így amikor be akartam jelentkezni elhajtottak. Kérdeztem a házi orvost, hogy esetleg endokrinológushoz beutaló, de mondta, hogy 2 hó a várólista az endokrinológiára...
próbáld meg akkor maszek nődokival kiiratni, még úgy is olcsóbb.nincs másik sztk-s normális nődoki?
ne légy......házidoki sokmindent nem írhat ki, de még bőrgyógyász, párodnak andrológus igen.próbálj másik dokit.
OKÉ!!!!!!!
Köszi, hogy nem haragszol!
Bizony. Viszont laborban nem adtak kis semmit a vercsoportra. A vert masodikan vettek le, mert akkor volt ugye a 16 heti AFP. A laborba viszont a holgy aki levette a vert azt mondta nekem, hogy 7-en meg a leletet nem fogjak a gepben latni debrecenben. Ugyhogy viszem a verado kartyamat plusz negy regi leletet amin rajta van a vercsoportom. De sztem lesz itt meg egy kanyar foleg, ha az a kedvesnek nem mondhato geneikussal fogunk beszelni.
próbálkozz be másik nődokinál:-)
További ajánlott fórumok: