Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombik - Alacsony AMH fórum

Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)

❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯
3555. Tittike76
2013. okt. 12. 20:40
Nagyon nagyon drukkolok Nektek Annuska és Esthajnalcsillag!!!!!
3554. esthajnalcsillag13 (válaszként erre: 3553. - Annuska00)
2013. okt. 12. 19:38
:-)))))))
3553. Annuska00 (válaszként erre: 3552. - Esthajnalcsillag13)
2013. okt. 12. 19:20
Imádlak..)))))))))))))
2013. okt. 12. 18:18
Draga Annuska!! En a sok lombik probalkozas alatt rajottem arra, hogy ha van tunet ha nincs, igazan semmit nem jelent. A tunetek raernek majd a pozi teszt utan, ahogy Esztinek is volt. Merits erot az o sikerebol, nem feltetlenul kell erzni tuneteket. En peldaul mindig rosszul erzem magam ebben az idoszakban, hol itt faj, hol ott, mar most hanyingerem es szagundorom van pedig ez meg kozel sem lehet terhessegi tunet. Alig tudok enni, rosszul vagyok ha a kajara gondolok. Orulnek en ennek, ha egy het mulva lenne, de most??? A hormonok jateka, biztosan, mivel en hcg injekciot is kapok 3 naponta. Szoval ne add fel, nem letezik , hogy 3- bol legalabb egy ne maradjon velunk!! Tessek csak pozitivat tesztelni, bemned bizok, hogy nekem is remenyt adsz . Puszillak es sok sok erot holnapra, imadkozni fogok erted hogy holnap csikos tesztet lass!!
3551. eszterke76 (válaszként erre: 3550. - Annuska00)
2013. okt. 12. 17:05
Annuska, hogy a sors, vagy valami feljebb való, vagy egyáltalán ki tudja mi dönti el azontúl,hogy sikerül e az álmunk, azonfelül amit mi magunk megteszünk, senki nem tudja a választ. Én úgy éltem meg minden lombikomat,mintha ruletten játszanék:)tudom,furcsa hasonlat.de így van. a kereket nem mi forgatjuk, s , hogy hol áll meg a golyó, azt sem mi döntjük el..ekként vontam párhuzamot. És,hogy megnyugtassalak: teljesen meg voltam győződve arról,hogy meg fog jönni. Mellfájdalom ami a stimu óta kísért elmúlt, nem éreztem én semmit, sőt fájt a fejem,ami nekem a vérzés előtt szokott előjönni, hisztisebb voltam:) és látod mégis. a tünetek a pozitív teszt után jöttek, hasfájás, mindjárt megjön érzés, émelygés, fáradtság,és csütörtök óta mellérzékenység. Tehát nem feladni, igenis hinni, bízni, ez amit Te magad tehetsz, és senki meg nem teheti Nálad jobban. Én szívből szorítok Neked!
3550. Annuska00 (válaszként erre: 3544. - Eszterke76)
2013. okt. 12. 16:41
Eszti..Gratulálok..de szeretnélek követni..)))
3549. Annuska00 (válaszként erre: 3546. - Esthajnalcsillag13)
2013. okt. 12. 16:41

Köszi Drága!

hát ma nem mertem tesztelni,ma vagyok ET+9..

elment a bátorságom..kicsit el is bizonytalanodtam..semmi tünetem.se cici,se has fájás..szóval nem tudom mit gondoljak..(

de bízunk..ez úgy is elvan döntve már..(

2013. okt. 12. 16:06
[link] így alakulunk:) ma vagyok ET:+11.nap
3547. eszterke76 (válaszként erre: 3545. - KelemenKE)
2013. okt. 12. 14:53
Köszönöm, igen eszem, csipkebogyó kivonatos 1000mgos C vitamint, és Femibiont jelenleg. esthajnalcsillag, köszönöm:) megpróbáltam ide feltölteni a teszt képeket,de sajnos nagy formátumot ír,és nem engedi. privátba elküldtem Neked.
2013. okt. 12. 13:44

Draga Eszti, minden rendben lesz!!! Csak biztataskent, az en dokim azt mondja, a szatisztikak szerint oktoberben sikerul a legtobb lombik!!!

Annuska, Eduarda, hogy vagytok?? Sokat gondolok Ratok!! Annuska, neked megy a drukk ezerrel az elkovetkezo napokra!! Tudom, hogy most a legnehezebb.

3545. KelemenKE (válaszként erre: 3544. - Eszterke76)
2013. okt. 12. 08:15

Nagyon szurkolok!!! Eszed a nagydózisú C vitamint?

Az is segít a megtartásban.

Pihenj, kíméld magad-semmi stressz!

Nagyon irigyellek!!!! :))

2013. okt. 12. 05:30
Kedves Lányok,mindenkinek köszönöm,hogy drukkoltok Értünk. Szívből kívánom ezt a csodás érzést Mindannyiótoknak,amit most érzünk. Néha rám tör a frász,mert apró barnázás még jön,de csak az Utro után. amúgy semmi. Tünetek már vannak: fáradtság, reggelente furi hasfájás és émelygés. ja és csütörtök óta mellérzékenység. Mindegyiket örömmel vesszük. szerdán uh.akkor már látjuk hányan laknak odabent. Én ugyebár ET.+6.naptól (blasztocisztákkal) teszteltem ugyanolyan 25ös tesztekkel. Ma reggel is megtettem,és egyértelmű az erősödés napról napra,remélem ez jó jel. Persze tudjuk mily törékeny még minden,de a pillanatnak élünk, és e boldogságnak, ami most átjárja szívünk.
2013. okt. 11. 19:16
Igazabol ezt senki nem tudja, sok orvos valojaban nem szereti es remenytelennek gondol minden fele beavatkozast, de gyakorlatban ez azert mas, sokunknak sikerul petesejtet termelnunk akar spontan akar sdgitseggel. En a sajat peldamat tudom felhozni: masfel eve tudom, hogy 0,1 alatti az amh-m, azota volt 3 lombik probalkozas, mindharomszor eljutottam a beultetesig eloszor 3, majd 1, vegul megint 3 embrioval. Spontan is van peteeresem, ciklusom rendben. Valo igaz hogy sietnunk kell mert azert ez az ertek csak mutat valamit de kozel sem remenytelen az esetunk. Sok sikert!!!
3542. Tittike76 (válaszként erre: 3540. - Rena81)
2013. okt. 11. 19:12

Nekem is 0,1 alatti sajna.

Én nagyon sírtam 2 napig.

Utána rájöttem, hogy nem szabad feladni.

A nődokim is megnyugtatott, mert az fsh-m most legutóbb 9 volt, ami még elfogadható. Stimulációnál az fsh fontosabb. Bár ennek értéke hónapról hónapra nagyon elmászhat...

Szóval ne add fel. Bár én még nem voltam meddőségiben, de visszaolvastam ennek a fórumnak a felét, és vannak sikerek.

3541. Tittike76 (válaszként erre: 3537. - Esthajnalcsillag13)
2013. okt. 11. 19:10

Köszi az infót. Krizsa dokiról én csak jót olvastam. De Konc dokit is nagyon dícsérik. Ez a két lehetőség jön szóba nálam eddig.

Ja és semmi gond hogy félre olvastad a nevem.

Pihenj sokat és drukkolok továbbra is, vigyázz magadra :)

3540. Rena81
2013. okt. 11. 18:04
Sziasztok Lányok! Érdeklőnék,hogy mik az esélyek korai petefészek kimerülés gyanúja estén AMH 0,1 alatti értékkel?
3539. REA734
2013. okt. 10. 21:39
sziasztok, nekem az lenne a kérdésem, ti hogy "váltottatok"? szóval, ha egy intézetben már megcsináltak bizonyos vizsgálatokat, akkor kikéred az aktádat, és egyszerűen átmész egy másikba? és ott azokat elfogadják? ami engem illet, én nem szívesen csinálnám újra végig a protokollt, elsősorban pl. a hsg-t, ami nekem nagyon fájt, pedig teljesen átjárható voltam. szóval hogy megy ez?
2013. okt. 10. 21:22
Bocsi, most latom, hogy Tittike vagy. Telefonrol irok, nagyon picik a betuk, elneztem. :-/
2013. okt. 10. 20:29
Timike! En a budapesti Kaali intezetbe jarok Krizsa Ferenc doktor urhoz. Felhivod az intezetet, a telefonszamot megtalalod a neten es kersz hozza idopontot. Persze ha erdekel. En nagyon meg vagyok vele elegedve es szeintem mindenki aki hozza jar. Kedves, megerto, emberseges es vicces is, nem utolso sorban pedig nagy szaktekintely. Remelem, tudtam segiteni.:-)
3536. Tittike76 (válaszként erre: 3531. - Eduarda)
2013. okt. 10. 19:43
:(((
3535. Tittike76 (válaszként erre: 3534. - Esthajnalcsillag13)
2013. okt. 10. 19:43

Szia!

Először is gratulálok az embriókhoz, csodálatos eredmény és nagyon drukkolok Neked :)!!!

Meg szeretném kérdezni, hogy melyik intézetbe jársz és ki az orvosod.

Sajnos nekem is 0,1 alatti amh eredményem van. Nem tudom merre tovább. A nődokim a bmc-be javasolt a Konc Tanár Úrat. Nekem még semmilyen meddőségi kezelésem nem volt, semmi saját tapasztalatom nincsen. Fórumokon olvasgatok, hátha találok hasznos infókat.

Köszi, ha írsz nekem (akár priviben).

2013. okt. 10. 18:15
Igen, igen!! Kuzdeni kell, nem szabad feladni, itt vagyok en, 0,1 alatti amh-val, azaz a legkatasztrofalisabb eredmennyel es habar mar nekem is petesejtdonrt emlegetett a doki, most megis sikerult osszehozni 3 szep embriot!! Csak jo doki kell aki szereti a kihivasokat es szivvel lelekkel segit a remenytelenebb esetekben is. Az en dokim ilyen, soha nem is valtanek!!
3533. KelemenKE
2013. okt. 10. 18:01

Eduarda, megértelek! Én is csalódott vagyok, az elmúlt 2 évben másról se szólt az életünk, aztán semmi. Előtte meg 3x is spontán terhes lettem-ebből 1x kisbaba lett. Igaz, azóta nem lettem fiatalabb.

Nálam ez a gond-legalábbis a doki a meddőségiben ezt akarja elhitetni velem. Tavaly egy másik intézetben a 0.6-os AMH-ra is már hazaküldtek hogy esélytelen. Idén nyáron már csak 0,2 volt, szóval az idő nagyon ellenem dolgozik-de én meg küzdök ellene, na meg a negatív huhogó dokik ellen is :)))

2013. okt. 10. 15:52
Tarsulok hozzatok!! Nekem is a bal oldali petefeszkem mukodik, a jobb alig. Csak az a gond hogy pont a bal oldali petevezetekem atjarhatatlan.
3531. eduarda (válaszként erre: 3530. - Eduarda)
2013. okt. 10. 14:44
De én ilyen spontán együttlétben már nem hiszek ,mert az 5 év alatt soha nem lett mmég pozi terhestesztem sem,soha elnem indult semmi,így még rosszabb számomra az egész .Nem sokáig bírom már türelemmel(lelkileg),nem tudom gyerek nélkül látni a jövőnket:(Próbálom tartani magam,most amilyen biztosan indultam,már alig van bennem valami.
3530. eduarda (válaszként erre: 3524. - KelemenKE)
2013. okt. 10. 14:34
Szia múlt héten voltunk együtt,mert ugye nem tudtuk mikor lesz a leszívás,és jó spermákat akartunk.
3529. KelemenKE
2013. okt. 10. 13:26
Eduarda, nálam is így van, a bal oldali petefészkem működik csak :(( drukkoljunk a jobboldalnak hogy összekapja magát, a bal oldal meg húzzon bele (ez akár politikai kampányszöveg is lehetne :D
2013. okt. 10. 11:19

Jaj de jo Eduarda, annyira orulok, hogy vegul te is kaptal eselyt. Bizz benne, soha nem lehet tudni, hogy a csoda mikor tortenik meg velunk! Most mar egyutt izgulhatunk tovabb!!!

Annuska, megertelek , de kitartas, csak a sikerre gondolj!!

3527. eduarda
2013. okt. 10. 10:39
Sziasztok!Nem biztos ,hogy átjárható vagyok,ugyanis 4 évvel ezelőtt csúnyán elvolt zárodva a bal oldali petevezető félóra után nyitotta meg az akkori nőgyógyászom minden csillapítás nélkül,azt hittam belehalok.Akkor csak sós oldatot használt a kontrasztanyag helyett,így más orvosok véleménye erről ez így nem biztos,mert egy sztk-ás ultrahang nem is mutathat jót.Kértem több orvostól ,hogy vizsgáljuk meg újra,de mindenki feleslegesnek tartotta ,mert lombikra vagyunk ítélve.Hozzáteszem mindig csak a bal oldali petefészek működik aktívan vagyis ő érleli a petesejtet sőt februárban kettőt is:) Mésem sikerült soha,pajzsmirigy rendben,inzu kontrollálva,volt b12 d vitamin hiányom már jók ,érő tüsző van,nyálkahártya 7-8mm-esek három rétegű rétegű,mégsem jön szerintem a petevezeték miatt,de most úgyis kiderül,mert ha megjön elmegyek kivizsgáltatni újra a petevezetőket,jobb oldali petevezető tökéletes volt anno.Szerintem ez az oka az eddigi sikertelenségnek ,na de majd kiderül.
3526. Sacikag (válaszként erre: 3524. - KelemenKE)
2013. okt. 10. 10:24

Hello:) Sajnálom az augusztusi kört, de bízzunk benne, hogy új helyen, új protokollal sikeres lesz a november:)))

Azt értem, miért lett most inszem Eduárdánál, csak az nem világos, miért lombikot "erőltetett" a doki, ha az inszemnek is van esélye, ráadásul ők is ezt szerették volna. Na mindegy, reméljük, ennek így kellett történnie és így fog sikerüln:))

❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook