Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Vedd úgy, hogy bezsebeltem a puszikat:))
A vasárnap már mindjárt itt van, nagyon-nagyon szorítok:)))
Mi jól vagyunk, várjuk a jövő hetet, akkor lesz konzi dokival és reméljük, beleegyezik még 1-2 spontán ciklusos leszívásban. Úgy tűnik, nálam az jobban beválik, mintha agyon tömném magam hormonokkal...
Sziasztok! Jó rég nem jártam erre :))
Edurdánál azért csináltak inszemet (már ha jól értem) mert nem volt már mit leszívni-hisz megtörtént a peteérés. Viszont az UH azt mutatta, hogy nemrég történt (12 órán át termékeny a petesejt) ezért megtámogatták a megtermékenyülést egy kis válogatott hadsereggel. Amúgy voltatok együtt a férjeddel az elmúlt napokban? Mert akkor jók az esélyek :))
Nekem nyáron sokáig csak 1 domináns tüszőm Volt, erre azt mondta a doki, nem csinál leszívást mert 1 petéért nem altat, min.3 db kell. A végén belehúztak a minik is, lett leszívás, de csak 1 pete Volt benne, 3 naposan adták vissza, sajna nem sikerült.
Annuska, megy a drukk innen is! A mindjártmegjönérzés az jóóóóó :)
Eszterke, nagyon jó ilyen remek híreket olvasni! Gratulálok!
Csillag neked is a sikeres stimmuhoz! Amúgy én is nagyon egyetértek veled, szerintem a fogigátló és a Suprefact is visszafelé sült el nálam-a petefészekeim alig akartak beindulni, a jobb oldali meg se moccant.
Nálam se jött be ez a Protokoll. Egy sima Clostis ciklusban májusban 4 méretes tüszőm lett (és máskor is jól reagált a szervzetem, sima ciklusban is mindig Volt PÉ-m) ennyi hormontól (4 ampulla Menopurt és 0,25 ml Suprefactot szúrtam 12 napon át) meg alig reagált a szervezetem.
Most intézetet váltottam, mert a kaális dokimmal rohadtul nem voltam megelégedve-állandóan negatív volt, azt hajtogatta hogy az én koromban kár a gőzért (amúgy 42 éves vagyok) Neki az a dolga hogy segítsen, nem az hogy itélkezzen.
Szóval más intézet, más doki, remélhetőleg más Protokoll vár rám novemberben. Már alig várom!!!
Jajj.de édes vagy!! ha itt lennél körbe puszilnálak..))
vasárnap tesztelek..előbb nem nagyon merek..(vagyis a Férjem nem szeretné,tiszteletbe tartom..azt mondta ha szombati teszt negatív tudja teljesen magam alatt leszek..így a vasárnapi azért már kimutatja..főleg ha többen vannak..)
Veled mi újság ??
Annuska, szerintem nálad nem az a kérdés, hogy van-e baba, hanem hogy hányan vannak! :)))
Fogsz előtte tesztelni?
Szia!
örülök,hogy azért jól alakultak a dolgok..
de igen ezt Én is kérdezném..ha jó az inszem is,miért lombikoztok??
Jajj csajok..ahogy közeledik a hétfő egyre jobban parázok..(eljön az igazság pillanata,és nagyon-nagyon bízom..))
ma ET+7.)
De jó, úgy örülök, hogy végül mégis minden jól alakult!!! :))))
Viszont ha van esélyetek inszemmel is, akkor miért erőltette a doki a lombikot? Ezt nagyon nem értem. Na mindegy, most pihenj és élvezd a kismamiságot:)
Sziasztok Lányok!köszi,hogy gondoltatok rám:)
Reggel megérkeztünk 8-ra ,fél 10-kor került rám sor,majd egy ultrahang.A drága tüsző megrepedt,hiába volt a tüszőrepedés gátló,a tüszőm ezt letojta messziről,bár én még hétfőn sejtettem,hogy kedden megreped,mert mindig a nyák 5.napján ovulálok 90%-ban és szerda már a hatodik nap volt.éS A MEGÉRZÉSEM BE IS JÖTT:(
Szűcs hálistennek felvetette az inszeminációt,mert 4 éve átjárható voltam,remélem az is maradtam.13 óra körül megcsinálta,kicsit feszítő érzés volt,de semmi nem volt szinte:)
25-én kell tesztelnem a 28 napos ciklus számítás miatt,de nekem 4 hónapja 11-12 napos a luteálisom,szóval 22-23.ára nem várom.Ha esetleg talán pozitív vár aznap,ha nem akkor pedig azt mondta,kérjek időpontot konzultációra.
Számomra ez nem vár dolog volt,régen anno mindig inszeminációt akartam,a lombik megsem fordult a buksimban,de ez így alakult,furcsa mi?!Vegyes érzéseim vannak,de legalább nem hiába szúrtam magamba 120 ezer forintot,csak kicsit drága inszemináció volt.Na de szeritem ti sem döntötettek volna másképp?azért hiszünk benne,hátha:)Elvileg még nem rég történt a repedés,a folyadék a tüszőhelyén azt mutatta.
Esthajnalcsillag vigyázz a drágáidra szurkolok neked és persze neked is Annuska,Eszterke neked pedig gratulálok tiszta szívből!!puszi
de szuper hírek..))))))
ma Nekem is fáj a hasam..olyan nehéz érzésem van,mintha megakarna jönni..(((de aztán hip-hopp elmúlik..
Szia Drága!
jajjj de jó..)) nagyon örülök..igen mint Nekem..)pihi ezerrel..)))
Na lanyok, itthon vagyunk!!! 3 szep embrio a pociban: 2 db 8 sejtes es 1 db 7 sejtes. Annuska, pont mint Neked!!!
A 4dik embrio kicsit lelassult de meg vele is probalkoznak.
Most mar csak pihi, pocak simi es csakis pozitiv gondolatok!!!
Esthajnalcsillag, szerintem, ha eddig eljutottak a babakezdeményeid, akkor ezután sem fognak leállni. Biztosan lesz fagyi babád is!!!!
Eduarda, sok szép petesejtet kívánok holnapra. Majd tudósíts róla, hogy mi van.:)
Szerintem sem tesz jót a fogamzásgátló a stimu előtt.
De ha most megjön nekem én elkezdhetem szedni.
Már így alakította a dokibácsink.
Ha nem sikerülne, akkor a következőnél rábeszélem én is a fogigátló nélküli stimura.
Megy a drukk holnapra!
Igen, en nagyon bizom bennuk!!!!
Ja, es meg valami eszembe jutott lanyok, mar beszeltunk a fogamzasgatlasrol stimu elott, vslahol en ereztem hogy ez nekem nem jon be. Legutobb 4 honapon keresztul szedtem a fogigatlot mert mindig volt vagy ciszta vagy valamiert halasztottunk es akkor lett a legrosszabb stimum. 4 tuszobol 1 petesejt. En mar akkor gondoltam hogy a fogamzasgatlo hatasa miatt meg nwm ebredtek fel a petefeszkeim. Most nem kaptam fogigatlot egyaltalan, se Suprefact, se Gonapeptyl nem volt es most lett a legjobb stimum!! Lehet, van benne valami, egy biztos, en soha tobbet nem kerek fogigatlot.
Es meg valamit mondott a dokim, hogy a cetroid rontja a petesejtek minoseget, ezert nem adott nekem pedig nafyon felo volt hogy ido elott szetrepednek a tuszoim. Tudom, hogy mindenkinek a szervezete mas es mas es a dokik is mind masra eskusznek, nagyon nem lehet befolyasolni az o akaratukat, meg persze, nem is kell, en csak azert irtam le mindezeket, mert tudom, nekem most minden jol sikerult es annyira szeretnek segiteni azoknak akik hasonlo helyzetben vannak mint en. Probalom megvalaszolni a kerdest hogy most miert ment minden olyan jol?? Pedig most se talpmaszi, se akupunktura, se aviva nem volt. Augusztusban viltam Paradfurdon, szerintem meg az segitett nagyon.
De jó!!! :))
Már miért ne tudnák lefagyasztani??
csodás!!!!!!!!!!!!!
mennyit kapsz vissza????
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?