Lombik - Alacsony AMH (beszélgetés)
Én ugye pajzsmirigy aluműködő vagyok és sok sorstársnak az aluműködők között van alvászavar,hőhullám hajhullás,pont mint nálam,úgyhogy nem bizti,mindenkinek kimerülő petefészke van.De van összefüggés köztünk.
Jövőhéten elmegyek vérvételre ,t3 rezisztánciát megnézetem ,ha alacsony lesz (mellékvese kimerülés),keresek egy endókrinológust aki felírja a t3 tablettát,mert évek óta szedem a thyroxint,de semmi javulás és sokan számoltak be t3 szedése után jó közérzetről,alvásról.
És hátha segít a baba támában is.De ha már fele tünetem elmúlna,mert tudom a pajzsmirigytől van,olyan hálás lennék ,boldogabb lennék,mert engem ezek a tünetek bizony nagyon lehúznak.
Nem tudom köztetek van valaki aki pajzsmirigy aluműködő?
Koszi, hogy gondoltok ram, hat, egyre nehezebb, beleptem a 2.dik hetbe. Jovo szerdan kellene elvileg tesztelni vagy ha gondolom, hetfon vervetel.
Igazabol semmi kulonoset nem erzek a mindjart megjon erzesen kivul ami szinte allandoan van. Ez nagyon lehangolo tud lenni es nagyon nehez igy pozitivnak maradni. :-(
Én az elaváshoz és nyugtatásomra lelkileg tavasszal homeós bogyókat szedtem(alkati szert),összejött minden sajnos(egyik tényező pont a baba és a nem tejes értékű nő miatt volt,) ,nagyon sokat segített 3 hónapig szedtem, ,1-re visszatérek (ő nyugtató hatású)mától,mert este is óránként kelek,melegem van és állandó álmok 3-4* is egy este.
Nekem is jók ezek a természetes szerek.( menzi görcsre kammilla teét iszok néha).
Köszi a tanácsot,legalább már ezt is tudom,még hasznos lehet.Miért kellett mesterséges klimaxot csinálni nálad?
Hogy vagy Drága??
mikor mész vv-re??
Nekem ma jött meg,és nagyon szarul vagyok tőle..nagyon vérzek is..(((
Kenem ,mert túl magas volt a 21 napi ösztrogén,a progihoz képest.Ciklusomat még nem szabályozta, 4 menzi 29,25,24,27 napos volt eddig.
Én még kenni fogom ,mert hátha segít.
Gratulálok eszterke!
Boldog babavárást!
Örülök, hogy megosztottad velünk a jó hírt.
Erőt ad a további küzdelemhez.
Jó babavárást!
Eszterke!! Szivbol gratulalok itt is!! :-)
Eduarda, nem is tudom mit mondjak nem tudom, hogy lehetunk -e eleg okosak ilyen teren. Mar akartam elobb irni neked es most olvastam eszterket. Erdekes, nekem a dokim azt mondta, hogy hosszu protokoll teljesen remenytelen az en esetemben., ilyen amh-val, igaz ezt azert mondta, mert a multkori stimum nagyon rosszul sikerult , szinte mindegyik tuszo ures volt. Szoval nekem egyaltalan nem javasolta de lasd eszterkenel pont a hosszu hozta meg a sikert. Szoval most mar en se tudom, mi van. Egy biztos, most Pergoverist kaptam es az kimondottan magas Fsh-s, alacsony amh- soknak valo. Nekem bejott es az is hogy most nem szedtem fogigatlot. Ha jo dokid van, benne bizz, o jobban tudja majd hogy neked mi a megfelelo.
Sziasztok!ÉN bizony nagyon aggódom ,hogy nagyon romlanak évről évre az értékeim.
2011:8-as Fsh 6-os LH ,normál ösztrogén ekkor derült ki AMH 0.1 ,pajzsmirigy alum. (nem autoi.)28 évesen.
2012:12-es FSH 8-as LH ösztrogén még jó,inzulinrezisztencia kiderült,D,B VITAMIN hiány.
2013:2szer márt 25-ös FSH 11 -12 LH,alacsony ösztrogén idén már 11 ciklus,AMH -ON 0.1 alatti.5 hónapja progikrémet kenek.
Bizony én oda tartok ahova nem szeretnék,ezek véletlen mérések ,de egyértelműek. 2 éve rosszul alszok többszöri fellét,éjszakai felébredés után nedves pizsi,így ruha nélkül alszok,páronm fázik melletem,szegény:(ez az állandó melegem este és kocsiban van egyéként.És ami nem változott állandó hajhullás,hajam elvékonyodott.
Na de én mindenek ellenére,még ha természetesen nem jöhetne össze ,minden hónapban vártam a csodát rendületlenül,de ez a stimulációs reakció megmutatta hogy magas FSH-val nincs sok esélyem,ha nem reagálok.Ha lenne következő stimu én a hosszú protokolt is megpróbálnám vagy szerintetek volna értelme nálam?menopurt többé az bizti nem kérem.
bocsi ez kikivánkozott belőlem.Ez tök szomorú,ezt soha nem gondoltam volna ,hogy ilyen korban is lehet változókor,de már sajnos tudom,igazságtalan az élet sokszor.
Hát ilyen rövid ciklusnál lehet, sőt biztos, hogy jóval korábban volt péd és akkor az értékek sem az jelentik, amit simán a 2. napon jelentenének.
Különben a legutólsó ciklusom nekem is nagyon rövid volt. Még igyekszem az AB-ra fogni, mert különben nagyon gáz.
Annuska, nagyon sajnálom... Olyan bíztatók voltak a tüneteid, tutira vettem, hogy sikerülni fog.. Kívánom, hogy minél hamarabb talpra állj lelkileg!
Isola gratula a babához!!! :)))
Lulluly, ennyire nem értek az eredményekhez, de azon bizti nem aggódnék, hogy "túl magas" a progiszintem:))
Nekem is megvannak az eredmények... A 2.napi őrült magas ösztrogén után (1300) nem is vártam progi szintet, erre 20.nap 24 lett. Nem egetverő eredmény, de ha hozzávesszük, hogy ma a 21.nap megjött (???), akkor ciklus végére elég jó eredmény, nem? Arra gondoltam, nem lehet, hogy korán volt pé ebben a hónapban? V csak összekavarodott ez a hónapom?:((
További ajánlott fórumok:
- Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért?
- Miért kezelik némely emberek a másikat alacsonyabbrendűnek?
- Ha a férfi alacsony
- Amikor a pasi alacsonyabb?
- Ha minden rendben van uh.de az AFP alacsony 5.lombik 2elvesztettél csináltatnál aminocentesist aminek 2% a vetélési kockázata?
- Lombik stimuláció alatt/miatt alacsony vérnyomás (több ájulással), petefészek túlműködés mással is előfordult?