Lézeres szemműtét (beszélgetés)
Azt nem indokolták, hogy miért, de nem ér rá a doktorbácsi.
OM-ben voltam PRK-n. amúgy minden rendben volt, nem fájt :o) csak az hogy azóta gyakorlatilag nem tisztult ki főleg a bal....
első kontrollon még 80%ot mértek...
neked hány nap után lett éles?
Nem lesz gond! Nyugi!
Nekem március 20-án volt a műtétem, de valamelyik nap Én is ezt éreztem!....már majdnem kerestem egy szemüveget! :-))))
Hol voltál, melyik klinikán? PRK v IL?
Sziasztok! Nekem szombaton volt a műtéten. ezidáig a jobb szememet nagyon jónak érzem, de a bal az jelentősen rosszabb, ami eddig jobb volt. Nyugtassatok meg hogy nemlesz gond:)
miért tolnak el kontrollt???? ennyi dolguk van???
Ma felhívtak, eltolták a jövő heti 1 hónapos kontrollomat egy héttel, így már másfél hónapos lesz.
na jó, egye fene...na de az enyém kőkemény volt, azt hittem a falat kaparom, de nem is véletlen mondta a dokinő, hogy most innentől jön a pokol, így is volt...:-(
Ja és mivel tagnap egész jó volt a szemem, így még nem hívtam fel a klinikát..várok még türelemmel...azért az én nagy dioptriám után biztos hosszabb a gyógyulás is...
Túl vagytok rajta Drága Heroes-ok???? :-)
ezt azért megcáfolnám az én 5 napommal sajna...:-(
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sziasztok!
Hőseinknek megy a szorítás!!!!
nyitottam egy naplót a szemműtétről, remélem hamarosan tudok is bele írni valamit :)
jó reggelt :)
nem tudok aludni :(
ebben nem is kételkedek, csak szeretnék jól dönteni
Egy biztos, az éleslátás mindenért kárpótolni fog :)
már mindegy, majd lesz valami :)
Február közepén felmerült bennem, március 6-án megcsináltattam.
hát, nem sok időm van már rá :)
hirtelen felindulásból döntöttem két hete, azóta itt tartok :)
Olvass bele vmi prk-sba is, azután aludj rá egyet :)
a doki teljesen semleges volt, rám bízta a döntést. viszont olvasom egy csaj blogját, akinek lasik műtéte volt és teljesen meg van elégedve vele - néha pedig megemlíti a prk-t is, persze nem ócsárolja úgymond, de lehet érezni a párhuzamot a kettő között az írásaiban.
teljesen tanácstalan vagyok :(
Úgy gondolom, hogy itt is többségében azt csináltattuk. De neked kell döntened :)
Sok fórumot, meg összehasonlítást olvastam előtte. Ha nem pártatlan akit kérdezel (értsd: pl. az orvosod), akkor valószínű a drágább műtétet fogja ajánlani, ugyanis nem ellensége a saját zsebének, de minden összehasonlításban a PRK-t hozták ki győztesnek. Legalábbis ahol én olvasgattam.
mondjuk nekem semmi ilyesmiről nem beszéltek :(
További ajánlott fórumok: