Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
"A nő, aki jóval idősebb, sok gyerekes férjet választ magának nem akar túl sokat küzdeni, mert az ilyet a legkönnyebb a gondok, munka és egyebek mellől elcsábítani."
Egyetértek, és ezzel be is nyújtja a bizonyítványát arról hogy bizony hiányzik az önbizalom, mert világos, hogy egy szinglinél nem rúgott volna labdába:)
Írtam egyszer valahol hasonlókat:
Szebb? - Nem.
Okosabb? - Nem.
Csinosabb? - Nem.
Akkor milyen? - Más.
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Ez igaz, egy nő aki hülyébbnek teteti magát, mint amennyire az, sosem hibáz! Jó kis taktika...
Mindig az kell, amit nem kaphatunk meg...
A szomszéd zöldje mindig zöldebb...
A szomszéd felesége mindig szebb...
A szomszédnő férje mindig jobb pasi...
Sorolhatnám:) Én már rég letettem, hogy aki nekem kell, azután fussak, és annak idején hagytam hogy fusson utánam, akinek én kellek, aztán a végén ő is kellett nekem:))))))
REmélem nem volt bonyi, ne ítélj elsőre, és aki nem szimpi elsőre, próbálj adni egy másik lehetőséget. Viszont akiről úgy láttad, hogy te nem tetszel neki, azt hagyd, mert csalódást okozhat
Mondjuk sajnos a férfi is megéri a pénzét, ráadásul szóba áll ilyen csajjal, hagyja magát elcsábítani, és utána szó nélkül hagyja, hogy hülyeségeket üzenjen a nejének...Épeszű ember ilyen leveleket látva, azonnal dobja az idióta nőszemélyt.
A nő, aki jóval idősebb, sok gyerekes férjet választ magának nem akar túl sokat küzdeni, mert az ilyet a legkönnyebb a gondok, munka és egyebek mellől elcsábítani.
Füge!
Ennek nagyon örülök. Azért sokat gondolkodtam azon, hogyha menthető a dolog, akkor menteni kell, mert titeket 6 db erős fonál köt össze az eredeti elsőn kívül. :)
Remélem a nő lekopik, mert nem normális az irományai alapján.
nem...csak épp a pasik nehezen birkóznak meg egy szép, okos , ügyes és talpraesett nő elvárásaival...
talán ha egy kicsit hülyébbnek tettetnéd magad????
csak vicc volt :)...de ne felejtsd el minden viccnek a fele komoly
Köszi, kezd minden visszatérni a régi kerékvágásba, most, hogy a nagy suliba jár, több időm jut a picire, és a lakásra, meg ugye jóval kevesebbet ordibálok (csak délután 5-től) mert 1 gyerek saját magával nem tud veszekedni:DDDDDD
A nagyobbik meg szépen kifutkározza magát a suliban, így itthon is nyugisabb:)
Azért ez már jobb hozzáállás. Mármint, amiket mondott, ha a gyakorlatba is átteszi:)
Gyerekek már a suliban újra?
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...