Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? fórum

Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯
2700. Füge 67
2010. szept. 23. 10:40

tanácstalanságomban önmegvalósítok...

azokat a dolgokat veszem elő, amik nekem fontosak és eddig félre lettek söpörve...

pl. a kozmetika...fittness klubba is újra járok, (jázmin! neked is szól egy órás edzéstől legalább annyira ragyog az ember, mintha körbeudvarolták volna)

plussz meg fogok tanulni úszni

2699. Füge 67 (válaszként erre: 2697. - Jázminhercegnő)
2010. szept. 23. 10:37
becsukott szemmel 3-szor megpörgetve is beletalál a százas körbe...
2698. Füge 67 (válaszként erre: 2695. - A14deb9047)
2010. szept. 23. 10:33

nehéz megküzdeni a múlttal, főleg így , hogy előtte azért 8 éven át tapasztaltam milyen jó megbecsült feleségként élni...

ha békülünk is már soha nem lesz teljes értékű a dolog és ettől irtóra félek, pontosan tudom minőségében mennyire más egy olyan házasság , amilyen volt...és milyen lehet ezután..

röviden ő veszíthet...én mindenképp veszítettem.. :(

2697. Jázminhercegnő (válaszként erre: 2693. - Füge 67)
2010. szept. 23. 10:30

Hát nem tudom én mit tennék a helyedben, az biztos, hogy nagyon meg kell gondolni, és nem csak magad miatt, hanem épp a gyerekek miatt!

"Ha egy férj megcsalja a feleségét, de mondjuk nem annyira, hogy el is akarja hagyni, ott maradna mellette, de az asszonynak fáj, nagyon fáj, mert megsérül a női önérzete. (...) Ha ilyenkor "csak" a nő sérül meg benne, helyre lehet hozni, ha nehezen is. Mert bár első indulatában elítél a megsebzett nő, mégis fölmenthet a benne élő bölcs Ember, aki tudja, hogy a nemi vágyakon túl létezik egy mélyebb szövetség közöttetek, amely nem sérült meg. Ha azonban az Ember sérül meg, akkor nincs tovább. Akkor nincs miről beszélni, mert ez a biztos jele annak, hogy hiányzik a férfi-nő vonzalomnál mélyebb, valódi szeretet. "

Müller Péter

2010. szept. 23. 10:30
Gondolom, nem azzal kezdenéd, hogy az ágyadban landoljon először... azt ki kellene érdemelni most már, ha addig nem becsülte, míg elérhető közelségben volt. Tudod, amikor mondják, hogy a hülyék a szemközti házban laknak...
2010. szept. 23. 10:28
Akkor csak dolgozzon ezerrel! Gondold csak, nemsokára itt a december, Mikulás, Karácsony, Szilveszter-Újév, stb. Ezek a a hónapok vagy nagyon összehoznak benneteket vagy...vagy. Azt nem akartam kérdezni szándékosan, hogy milyen a nem lelki kapcsolat közöttetek, de ha már legalább udvariasan tudtok egymással beszélgetni, az jó. Talán észhez tér, mert neki sok vesztenivalója van. Mert ő mindent elveszít, és ezt érzi is. A kötélhúzás képhez asszociálva: nincs esélye. Ahogy szokták mondani: sok lúd disznót győz.
2694. Füge 67 (válaszként erre: 2692. - Mamika50)
2010. szept. 23. 10:25
most épp csend van..
2693. Füge 67 (válaszként erre: 2691. - Füge 67)
2010. szept. 23. 10:24

a tervek:

- költözzünk össze

- anyagilag is álljunk újra talpra

- rendezzük a kapcsolatunkat..

én meg azt hiszem fordított sorrendben tudnám elképzelni..

2692. Mamika50 (válaszként erre: 3. - Füge 67)
2010. szept. 23. 10:23
Bolond ez a nő ,ne foglalkozz vele .Ha ír irányítsad vissza a levelet ,még elolvasni sem érdemes .Ha cím nélkül küldi, meg landoltassad a szemétben a levelét olvasás nélkül .
2691. Füge 67 (válaszként erre: 2690. - A14deb9047)
2010. szept. 23. 10:21
másfél hete tervez-szervez...3 -szor annyit melózik, hogy meg is valósítsa ezeket a terveket...( kb. azóta hallgat a csaj is)...próbál engem is bevonni a terveibe, csak épp hit nélkül, csalódottan, majdhogynem vakon beleugrani a terveibe...
2010. szept. 23. 10:11
Egy biztos: ezt az áldatlan állapotot nagyon gyorsan rendezni kellene: kettőtök között is, és neki a gyermekeivel is; mert a gyerek kicsi ugyan, de nem hülye... (ugye így szoktuk mondani...) És megpróbáljátok normalizálni a helyzetet, mert jó értelemben kellene együtt élnetek, példát mutatni a gyermekeiteknek. De ők azért nem felejtenek! Azt gondolom, hogy a kapcsolatotok nem lesz már olyan, mintha nem történt volna semmi; Szóval élhetővé tenni az életeteket, és ez rajta múlik... Úgy tűnik a soraidből, ő is erősen tétovázik, és minden a javatokra szól (ez lényegében nem is lehet másképp, mert 7 embert tizenegynéhány évvel nem lehet kidobni az ablakot). Neki kell nagy-nagy felelősségérzetének lenni és végre kötelességtudó, tetteiért felelősséget vállaló férfi és apa legyen belőle. Mert akár tetszik, akár nem, neki ez kutyakötelessége, ha belepistul, akkor is. Azt mondta a róka, hogy felelős vagy értem, mert megszelídítettél... Neki még inkább. Nem lehet így játszani emberi életekkel, lelkekkel. És a család igenis mindennél előbbre való! Jó lenne, ha megtanulna uralkodni a ceruzáján..., mert úgy tűnik, ő a nadrágban hordja az eszét.
2689. Füge 67 (válaszként erre: 2687. - F758a7200f)
2010. szept. 23. 10:06

persze hogy van, nem is azt mondtam hogy nincs hanem hogy mindenhol van...ismerős vagy ismeretlen, mindegy...

jázmin!

megjegyzem: ha nem is jön be egy pasi, attól még nyugodtan körbedícsérgethet: ettől jobban fogod érezni magad, kisugárzásod lesz és akkor majd tapadnak a pasik..

a dohányos randid meg egy bunkó, örülj hogy nem jött össze

2688. Füge 67 (válaszként erre: 2685. - F758a7200f)
2010. szept. 23. 10:03

jelen pillanatban nem tartozok egyik oldalhoz sem...

mindkét oldal rendkívül logikus érveket tud hozni, mindkét oldal a gyerekekre hivatkozik...

én meg önző dög leszek-vagyok...hagyom a drágámat küzdeni, közben eldől, hogy túl tudok -e lépni a dolgokon vagy sem

plussz próbálgatom az erőm, mert mindég mindent ráhagytam a békesség kedvéért, és soha többé nem áll szándékomban hagyni magam a földbe döngölni...

2687. f758a7200f (válaszként erre: 2678. - Füge 67)
2010. szept. 23. 10:01

Szerintem van akinek működik az ismerősös dolog. Pl én ha nem lennék már foglalt, lennének jelentkezők, de kapásból meg tudom mondani, ki az aki, ha tényleg elválnék, vagy megözvegyülnék, már nem csapná a szelet, mert csak udvariasságból teszi most is...

Viszont lehet, hogy van köztük olyan is, aki komolyan gondolná, ha adódna rá alkalom (csak nem kap választ), bizti van ilyen Jázmin környezetében is.

2686. Füge 67 (válaszként erre: 2683. - Jázminhercegnő)
2010. szept. 23. 09:59

nem tudom lehet-e még valami ami nem jutott tudomásomra...

- azt tudom hogy kitartottnak nevezett , mert gyesen voltam

- azt is hogy szerinte semmit se csináltam ( legtöbb barátunknál ez verte ki a biztosítékot)

- arról is tudok hogy saját magát rendesen felmagasztalta..

és hogy ő volt az én áldozatom...

jajj és még anyám is kínozta őt...pedig 7 évig be se tette hozzánk a lábát...

meghívott ebédre minket, meglepett szülinapra névnapra ajándékkal, de soha nem jött el hozzánk, mert a drágámnak unszinpatikus

2685. f758a7200f (válaszként erre: 2677. - Füge 67)
2010. szept. 23. 09:57

Nem, én nem vagyok biztos, hogy kötelezően ezután is meg fog csalni, lehet, hogy most, hogy már tudja mik a rossz oldalai a dolognak, lezárja ezt a periódust.

Most jó vele, vagy nem ebben a pillanatban? Szóval meg kell tudni bocsátani, igen, de ha ez neked túl sokba kerül érzelmileg, akkor ne tedd. Visszafogadni a csajozással együtt, ezt is megkérdőjelezem, vannak nők akik el tudják viselni, vannak akik nem.

Te mit szeretnél? Most attól függetlenül, hogy én a megbocsátók táborába tartozom, de nekem ez kisebb energiámba kerül, nem biztos, hogy neked is jó ugyanez a módszer, ha te úgy érzed, hogy ebbe beleőrülnél.

Az igazság mindkét oldalon van, de te fogod eldönteni, melyik oldalhoz szeretnél tartozni:)

2684. Füge 67 (válaszként erre: 2681. - A14deb9047)
2010. szept. 23. 09:55
én meg csináltam neked egy plussz fiókot :)
2683. Jázminhercegnő (válaszként erre: 2682. - Füge 67)
2010. szept. 23. 09:54
Minden bizonnyal többet tudnak. Ez sajnos így szokott lenni! Sőt, nálunk későb derült ki, hogy nem csak nekem hazudott, hanem a családjának, barátoknak is! van olyan kollégája, aki már nem is beszél vele! Ezt csak onnan tudom, hogy szoktam vele találkozni,meg a feleségével, és ő mesélte el, hogy mikre derült fény!
2682. Füge 67 (válaszként erre: 2679. - A14deb9047)
2010. szept. 23. 09:52

úgy nézem megtörtént az elgondolkodás...határozottan igyekezni látom...

viszont a környezetünk jelentős része jobban haragszik rá, mint én...azt hiszem ők valamivel többet tudnak vagy láttak, mert nem hiszem , hogy ok nélkül fújnának rá...a legtöbb ember ki akar maradni egy ilyen helyzetből, itt meg azt tapasztalom hogy kollektíve haragszanak...valami oka biztos hogy van, és talán nem csak az irántam érzett szeretet

2681. a14deb9047 (válaszként erre: 2680. - Füge 67)
2010. szept. 23. 09:51
Tényleg hiányoztatok! Én is örülök, hogy itt lehetek... Már egészen lelkibeteg voltam! Most nem a Mozillat használom, hanem az Internet Expolert, így semmi gond a föllépéssel.
2680. Füge 67 (válaszként erre: 2679. - A14deb9047)
2010. szept. 23. 09:44
szia zsóka...jó hogy megvagy !
2679. a14deb9047 (válaszként erre: 2677. - Füge 67)
2010. szept. 23. 09:41
Talán inkább a férjednek, a gyermekek apjának kellene magába néznie és elgondolkodnia, nem pedig neked és nektek "elfogadni" ez a megalázó, szégyentelen helyzetet.
2678. Füge 67 (válaszként erre: 2675. - Jázminhercegnő)
2010. szept. 23. 09:41

jázmin ! miért pont az ismerőseid közül kellene kikerülnie?

nekem sokan csapják a szelet, egy se ismerősöm, a szó szokványos értelmében...de köztük van az ügyvédem társa pl., a rendőr aki szerint nem tudok tolatni ( igaza van ), és még sokan mások...

2677. Füge 67
2010. szept. 23. 09:39

húha...de kár hogy nem tudtam itt lenni tegnap...látom nyüzsögtetek :)

nálunk semmi extra..azt leszámítva hogy a szeretteim fele örül, mondván nézzem a gyerekeket, meg kell tudni bocsájtani...a másik fele engem hülyéz, mondván, hogy ha így megcsalt akkor mindég meg is fog...csak akkor fogadjam vissza ha a csajozásokat is el tudom fogadni...

hol az igazság????

2676. f758a7200f (válaszként erre: 2675. - Jázminhercegnő)
2010. szept. 23. 09:20

Még mindig jobb megpróbálkozni azzal a kevés facérral, mint vadidegenektől azt a megjegyzést hallani.

Szerintem nagyon tapintatlanság volt az illetőtől, és most komolyan, ha zavarja őket, hogy valakinek van gyereke és emellett szingli, akkor miért hívják randizni??

Tényleg, nézz körül az ismerőseid közt is, hátha van valaki, akit eddig figyelembe sem vettél, pedig lehet, hogy jó fej:)

2675. Jázminhercegnő (válaszként erre: 2674. - F758a7200f)
2010. szept. 23. 09:03
Igen,ebben igazad van! Csak sajnos elég kevés facér pasi ismerősöm van...:X
2674. f758a7200f (válaszként erre: 2673. - Jázminhercegnő)
2010. szept. 23. 08:59
Esetleg ismerőssel randizni? Akkor nem érhet meglepetés, már tudod mire számíthatsz, és ők is:)
2010. szept. 23. 08:13
Nekem sem a szépség számít, hanem hogy legyen valami, ami megfog benne. Nem gondoltam szerelem első látásra, csak valami bizsergés, szikra legyen! No meg hogy FÉRFIas legyen, és ne anyuci pici fiacskája, mert abból elegem volt már!
2010. szept. 23. 07:32

Még jó, hogy csak eddig tartott vele!

Ennél azért vannak normálisabbak is.

A dohányzásról egyébként le lehet szokni, a személyiségét felnőtt korban viszont nem tudod megváltoztatni (ő se, max. ha valami oltári nagy trauma éri).

2671. f758a7200f (válaszként erre: 2669. - Jázminhercegnő)
2010. szept. 23. 07:17

A cigis példán kívül (ott én is nemet mondtam volna) én inkább arra gondoltam, hogy vannak pasik, akik első látásra nem dobogtatják meg a szívet, de ha jobban megismered, kiderül, hogy ők az igazi jó társak. Persze kell a fizikai vonzalom is, sőt, de ne csak az legyen. MErt a szépség mulandó és egy szép fiút egy idő után közepesnek fogsz látni, míg a természete nem változik, tehát ha szép volt de bunkó, akkor öreg és csúnya bunkó lesz:o

Viszont egy közepesen szép, de jólelkű, idővel felértékelődik, mert a természete megmarad, és a külső utána már nem fog annyira érdekelni, szépnek fogod látni így is:)

Pl én a pocit, kicsi őszülést meg tudom bocsátani, ha elfelejti a szülinapomat azt viszont nem

❮❮ ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook