Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Én is sikítottam volna!
sziasztok!
hazaértem, irtó jó napom volt...annyi figyelmet és törődést kaptam ma amennyit még soha...
mindenkinek volt egy biztató jó szava és mindenki felajánlotta a segítségét is...
átlag 5 percenként kínáltak, nápolyival, kávéval..
rengeteget nevettünk...na erre igazán nagy szükségem volt!
zsóka, mi történt ??
Egyik baràtunknak meg kihullott az összes, és csak a fele nőtt vissza...Még mindig jobb a te eseted:)
Ő motorcsónakkal ment kamaszkorában, és éjjel rossz helyen lyukadt ki, majdnem nekiment a partnak, kuvára megijedt, és 6 hónap múlva kihullott az összes haja, képzelj el egy 16 évest, hogy a fele visszanő, a fejtető meg kopasz mint egy öregnek...mostmár 40-en túl van, úgyhogy már nem lóg ki a sorból:)
:)))) ez jóóóó...
vigasztaljon..nekem egyszer pár óra alatt tényleg kihullott a hajam ( autóbaleset), de kinőtt újra, és csak a fele ősz
ha a pasi tènyleg nem èrdekelne, hidd el, nem àlmodtàl volna vele. Megbàntott ès ezt nem tudod feldolgozni, mert nem kaptàl revansot. Rajtad àll a dontès, hogy kipakolsz neki vagy lenyeled. Szemèly szerint èn a lenyelèst konnyebb utnak talàlom, de megvan az a veszèlye, hogy amig nem teszed rendbe ezt az èrzèst, vissza fog tèrni a rossz àlom. Attol fugg, hogy ez mennyire zavar.
A hajhullàst nem nèztem meg, de nàlam biztos hiusàgi kèrdès: fèlek, hogy kihullik a hajam, ezèrt ezzel àlmodtam:) Volt màr olyan is, hogy csunya fogaim voltak àlmomban...Ne tudd meg, milyen carul èbredtem...
koszi jo volt, de azert jo ujra itthon:)
itt a vàltozatossàg kedvèèrt esik, de legalàbb lemosta a kocsim:P
Huu micsoda fejlemènyek, most olvastam, hogy megint irt a csajszi, nem is tudom, lehet, hogy most màr tènyleg a perelèst vàlasztottam volna èn is, ezt az orokos szekàlàst nem lehet idegekkel birni...
Jàzmin, annyi biztos, hogy a legtobb àlom azt tukrozi, hogy mit szeretnèl, mire vàgysz, vagy hogy mi az amitol fèlsz. Esetleg le nem zàrt ugyek idorol idore vissza fognak tèrni, te magad is mondtad, hogy règebben gondoltàl arra hogy jol megmondod a magadèt. Ezt ha nem tetted, de szeretted volna, na ez màr elèg egy belso konfliktushoz, ami idorol idore fel fog bukkani, mert a lelked nem nyugszik. Nekem is vannak ilyen visszatèrok, csak az a baj, hogy egyiket sem tudom megoldani, mert inkàbb rosszat àlmodom, minthogy mèg egyszer beszèljek az illetovel (itt nemcsak fèrfire gondolok)
èn meg a multhèten azt àlmodtam, hogy csomokban kihullott a hajam:(
sziasztok visszajottunk, volt fèlòra ingyen netem a szàllodàban amit a multkor igyekeztem elhasznàlni, de arra sem volt elèg hogy visszaolvassak.. mèg ki kell pakolni, de èdes otthon:)))))
Remèlem mindenki okès, igyekszem visszaolvasni, le vagyok maradva...
Mizujs?
Nem történt semmi, még csak nem is láttam őt mostanában, nem is hallottam róla!
Még azt sem mondhatom hogy gondoltam rá sokat mostanában, mert teljesen máshol járt az eszem az elmúlt időben.
eléggé...
mondcsak...történt valami ami felidézte őt, vagy tényleg keresett?
mert nekem ebből az jön le, hogy valami még összeköt vele, de tudod , hogy nem bízhatsz meg benne...
Sziasztok, na akkor leírom az álmom.
Előszóként,a z exem már lassan két éve, hogy elhagyott, és már ne m is bánom. Most mégis napok óta azt álmodom, hogy jön, és elkezdi mondani, hogy napok óta engem keres, és el vagyko tünve, ésm ondjam hogy hol voltam, meg kivel. De most legyek vele, mert szüksége van rám, hozzák a lányait, és szeretné ha családban lennének a lányok, velem, meg vele. Próbáljuk meg újra együtt, közben megjön az előző nője a gyerekekkel, és vele is próbál jópofizni. aztán uzsonnázunk a gyerkekkel 4esben, majd szól, hogy cirkuszba vinne minket, de én akkor már mondom, hogy oda nem megyek, mert engem várnak. Erre megint jön a féltékenységi jelenet, és én mondom neki, hogy már nem érzek iránta semmmit, és egyáltalán nem akarok vele lenni, nem akarok az életében részt venni. Ekkor megint sír.. és aztán felébredek
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...