Levél a férjem szeretőjétől...mit szóltok? (beszélgetés)
Na, ha nélkülözhetetlennek érez, akkor meg blöff volt az egész:)
Ne érezd magad emiatt gerinctelennek, végülis egy nagyobb horderejű dolog a ház, és a dolgozóknak szabadnapra, még akkor is ha csak most vett fel, majd később bepótolod
hát elég gáz, persze jól esik , hogy máris nélkülözhetetlennek érez, de nagyon kiszúrt velem...
gerinctelen dolog lesz tőlem, ha nem megyek be , pedig direkt mondta , hogy menjek...de ez most fontos...nagyon fontos...
Ez annyira gáz, hogy így áll hozzá a főnököd.
Remélem, minden gyorsan jóra fordul!
csak hogy értsétek, egy kedves kis falu keresett kifejezetten nagycsaládosokat, akik odaköltöznének...megpályáztam ( csodapók találta a lehetőséget), holnap délelőttre hívtak, hogy válasszak 3 ház közül...
eddig ok, és nagy öröm...a baj: nem engedett el a főnököm...ki leszek rúgva , ha elmegyek...márpedig elmegyek, mert ez az albérletezés nagyon kiszolgáltatott + utálom , hogy csak 4 gyereket vallhattam be, 2-t meg rejtegetek...
Szia! :):):):)
Nagyon hamar elbírálták! Írj ha már tudsz részleteket!
Nem, pszichopata az, aki követi a másikat:) Neki legfeljebb üldözési mániája van...és a behúzom fülem-farkam bűntudatra is vall, de igazad van, beszélgetni ÍGY nem lehet, mert süket fülekre találsz.
Marad a megbékélés, de sokáig tart, szerintem bocsánatot kérni szívből ő sosem fog, ahogy a viselkedését leírtad, egyszerűen el kell fogadnod a helyzetet és valahogy kiszedni a dolog jó oldalát, hogy miért kellett egy ilyen az életedbe, mit tanultál belőle, a történtekből. Akkor lehet, hogy könnyebb lezárni
csodapóóóók!!!
te tényleg csodapók!!!!!!
megpályáztam amit mondtál és sikerült!!!!
Màr vigyáztam többször más gyerekeire, így váltogatjuk egymás között, de még nem volt rá példa, hogy egyedül moziba viszek 3-at. Vigyázni az sokkal lazább:)
Mert a másik 2 gyerek elég rosszcsont (vagyis ők a normálisak, az enyém túl csendes, inkább így fogalmaznék) úgyhogy minimum kiborul a popcorn, meg a kóla, ilyesmire készülök, és társaságban az én fiam is ordibálós lesz rövid időre, megy a többi után:)
Tényleg jó kis próba lesz:D
Na a beszélgetésről annyit, hogy ha nagyritkán találtkozunk az utcán, lehajtja a fejét, behúzza a vállát, és inkább átemgy a másik oldalra.
Akkor mit beszéljek vele? Számot cserélt nehogy el tudjam érni stb. A tesójával azóta is jóban vagyok, így ő inkább nem tartja vele a kapcsolatot, na?
Ez egy komplett pszichopata...
köszönjük a dolgozó anyukák nevében :), jóéjt neked is..
azért ez ügyes húzás...3 gyerek próbaidőre :)
volt egy film..gyerekeket lehetett bérelni, hogy kipróbálhassák milyen érzés szülőnek lenni...eszembe jutott rólad :)))
ne is képzeld el...egyáltalán nem szép látvány 90-nel belecsapódni egy teherautóba frontálisan...8 hónapos terhesen meg egyenesen katasztrófa!!!
egyébként én is csak rendőrségi fotókról tudom milyen látvány, mert nem emlékszek semmire...még az is meglepett, hogy sütött a nap...ez volt az első amit a fotókból felfogtam...
Gyereket elvitték moziba, cserébe én viszem jövő héten a barátnőm gyerekeit, egyet fizet kettőt kap alapon, mert neki kettő van. Kíváncsi leszek...hogy a végére marad-e hajam, a barátnőm már edzett ilyesmiben, mint egy generális:DDD
Szóval szabad este, de még mindig mosok...
Jó éjt mindenkinek :) és dolgozó anyukáknak különösképpen:)
Attól függ, én ilyen hibrid vagyok, kell a szupermarket, és inkább járok kocsival mint biciklivel, de szeretem a magánéletet, a város koszos is, és mindenki néz be az ablakon :o
viszont a faluban tök messze van egyik ház a másiktól, a ház az úttól, azt csinálok amit akarok, és senki nem jöhet a "területemre" plusz tisztább és csendesebb is.
Ha szükségem van a civilizációra, inkább megyek pár kilométert, egyébként meg aki akar, a hegyen megtalál (ha én is akarom:DDDD)
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi szeretője lenni
- A férjem felcsinálta a szeretőjét, amit nem tudok feldolgozni. Hogyan békéljek meg ezzel?
- Bűn lenne egy elképesztően, hihetetlenül gazdag és sármos férfi szeretőjének lenni? Megtarthatja az ember (a nő) a méltóságát?
- Férjem és a szeretője
- Azt mondta a férjem, hogy terhes a szeretője, de nem múlt el a csuklásom. Mit tehetek?
- A férjem volt szeretőjét, aki sokat szemétkedett,...