Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét? (beszélgetés)
akkor mindketten örülünk, remek.
még annyit, h szerintem az én dolgom, h a saját életemben mit teszek/gondolok. az exem igenis egy gerinctelen disznó volt, és ő cseszte el. (ez nem jelenti azt, h magamat tökéletesnek tartom, de aki a leghülyébb, de dugható libánál, sőt már a tulajdon szobatársamnál is bepróbálkozik, az elég tré alak.) ennyi. az meg a te dolgod, h nem tartod magad hibásnak azért, amit anno tettél.
Hál istennek nem vagy a kedvesem!
:)
örülök, hogy tudsz olvasni és örülök hogy te is tanultál a saját hibádból!
ne okold magad!
De a másikat se!
Szerintem!
:) tényleg megmosolyogtató vagy. nézd, te kezdted, h nem tudok olvasni/szöveget értelmezni... (amúgy ez poén, mert 3 éves koromban tanultam meg olvasni, amikor elsős voltam, beráncigáltak a harmadikosokhoz, h mutassam meg, h kell szépen olvasni :D csak a vicc kedvéért meséltem el, igazából lényegtelen:))
Ami a lényeg: fenntartom a véleményem, h gáz dolog, amit csináltál: 3 évig csaltad az exed. Erre írtam, h becsületes ember nem fajul el eddig: inkább szakít, minthogy ilyet tegyen.
Engem nem csalnak meg, csak csaltak, és bocsi, de nem fogom magam okolni érte. Ja és képzeld, tini koromban én is csaltam meg az aktuális pasim, csak épp tanultam belőle, jobb (és érettebb) ember lettem, és már sose tennék ilyet. A kedvesed pedig nem vagyok:)
Kiemelted a kommunikáció fontosságát, ebben igazad van...de akkor amikor 3 évig csaltad a partnered, aki nem adott meg neked valamit, akkor ezt nem beszélted meg vele???
Ha igen, megbeszélted vele, és továbbra sem működött, arra értettem a szakitást.
De ha nem beszéltél vele erről, akkor nem értem, hogy miről is beszélsz, mert kommunikáció akkor nem volt köztetek...Ennyit jelentett a hsz-om.
Biztosan tudom, hogy ha egy kapcsolatban "megcsalás van" mindkét fél hibás lehet...tudom, mert engem csaltak már meg, és tudom mi volt ebben az én hibám....
Igen a kommunikáció, nagyon fontos!:O)))!
Nézz magadba! De komolyan! Ennyire lehet valamiről is beszélni veled! Nem mentséget kerestem! Tapasztalatokat osztottam meg! mind ezt jó indulattal!
De te kedvesem mindjárt azt szűrted le, hogy mentségeket kerestem!
EZÉRT CSALNAK MEG TÉGED! Engem pedig nem!
Mondjuk tőled elég viccesen is hangzana, ha azt mondanád: "Ehh, csak az én hibám, h 3 évig félrekúrtam anno."
spinellit megértem, de tőled ez az érvelés elég gyenge lábakon áll.
Kettőnk közül nem én vagyok a primitív:) Nagypanka értette, ahogy sztem mindenki más is, h miért írtam, amit írtam. De gyengébbek kedvéért: az, h még magadnak keresel mentségeket, amiért megcsaltad anno a barátnőd, szánalmas és gusztustalan. Erre írtuk, h ilyen NINCS korrekt embereknél: ha nem ad meg valamit, szakíts vele és kész.
Áááá.
köszönöm!
Ritka Aki ezt így látja!
És szerintem nem csak az egyik fél hibája!
Ebben egyetértünk.
Nem magyarázkodtam! Hála Istennek vége!
Le tudtam zárni a multam és teljesen új életet kezdve boldog vagyok! Nagyon!
én csak azért írtam le a példámat, hogy ez nem feltétlenül a férfi hibája!
Miért van az, hogy akkor simán lelkiismeret furdalás nélkül megtettem!
Most nem tenném meg! Nincs az a nő akiért meg tudnám tenni!
Remélem érted mire gondolok!
ha valaki félre megy annak oka van! És szerintem nem csak az egyik fél hibája!
én nem vártam választ, nem követelem a megcsalókról sem a bűnbocsánatot, sem a magyarázkodást.
Mert az ember nem szívesen rúg fel egy családot!
még ha 16 évesen került is bele egy "baleset folytán"!
Szerintem meg beszélje meg a párjával!
A beszéd ( kommunikáció) Mindennek a kulcsa!
Milyen szakítást?
Én most boldog párkapcsolatban élek és eszembe sem jut félrelépni!
Nem tudsz olvasni vagy nem tudod értelmezni amit olvasol?
Miért csal meg egy férfi egy nőt vagy fordítva?
Nekem az előző kapcsolatomban 3 évig szeretőm volt a párom mellet! fiatalon kerültünk össze és annyi közünk volt egymáshoz mint a tacskónak a német doghoz!
Most a párommal kiegyensúlyozott jó kapcsolatom van! Imádom és meg sem fordul a fejembe, hogy félre menjek! Nem azt mondom nem nézek meg egy jó nőt, de nem lépek félre!
Ahhoz, hogy egy kapcsolat jól működjön társ kell nem ....
Én megtaláltam!
Egy biztos! Nem csak az egyik félen múlik! Ha valaki nem kapja meg otthon azt amire vágyik ( Legyen az szexuális, vagy érzelmi) Félre fog menni!
Persze csak ha úgy alakul!
De akár megcsaltak akár nem! Szerintem két fél kell hozzá!
köszönöm a korrekt választ.
igen, még mindig nem értem, miért történt ez velem. úgy mondanám, h 80%-ban túlléptem rajta, és csak ritkán jut eszembe a dolog. szerencsére a vőlegényem nagyon jó ember, de azért 4 ilyen év nem múlik el nyomtalanul. gondolom, ez érthető.
szép estét neked!
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan nő aki nem csalja (csalta) meg a parjat?
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?
- Létezik olyan, hogy egy rossz házasságban élő férfi/nő nem csalja meg a másikat?
- Egy jóképű, rendes pasinak, hogy lehet, hogy nincs barátnője?
- Miért csalja meg valaki a barátnőjét egy olyannal, aki iránt nem is érdeklődik?