Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét? (beszélgetés)
Vannak olyan pasik, akik a megcsalástól függetlenül imádják a feleségüket, de a más partnerrel való szexről sem tudnak lemondani...Sosem mennek vissza ugyanahhoz a nőhöz. Az én párom is ilyen. Csak kérdés, hogy miért nem olyan nőt keresett magának "élete párjául", akinek ez belefér az erkölcsi normájába, és nem csinál belőle ügyet (ismerek ilyet, és boldog a férje mellett).
Nekem ez így nem jó, és félek, tönkrement minden őszinte érzésem :( Küzdök magammal, nem akarom feladni, de marha nehéz :(
Érdekes!
Szerintem azt csalják meg akit nem szeretnek eléggé !
Tudni kell, hogy ha egy társad van az a társad, vagy csak a partnered!
Hidd el nem mindegy!
a linkre nem kattintok, de kicsit undoritó, hogy teleszórsz egy csomó topicot a "hírdetéseiddel".
A hoxát nem a te ügyeid reklámozására hozták létre-sztem.
Ebben az esetben is az egyén dönt a saját hűsége mellett:)Ha jó párkapcsolatban él is valaki,attól még lehet hűtlen,tehát döntés egy tulajdonságról,amelyet vagy megtart vagy sem.
:)Persze,rásegíthet a jó párkapcsolat.
..és többek között kapcsolat függő:))
A hűség bennünk van,mindenkiben,szerintem,a hűtlenséget a kapcsolat hozza ki belőlünk.
Lehet maximálisan hű,egy olyan ember is,aki az előző kapcsolataiban képtelen volt az lenni.
Szerintem a hűség nem egy tulajdonság,hanem egy kapcsolat "mellékhatása".
Azt tudom, hogy vannak hűtlen, és hűséges férfiak. Annak ellenére, hogy csaltak már meg bizom benne, hogy igenis vannak még! Sőt tudom.
A férjemben bizom, tudom, hogy nem csal meg, ismerem milyen ember. Tisztel annyira, hogy ha másfelé kacsingatna, elém állna.A rossz tapasztalat nem kell, hogy rányomja a bélyegét a gondolkodásunkra, és a következő kapcsolatainkra.
Nekem ez a véleményem, igy érzem, eszerint is élek.
"Létezik olyan pasi, aki nem csalja meg a barátnőjét/élettársát/feleségét?"-továbbra is fenntartom-ha van is esetleg..magam nem tapasztaltam..ritka,mint a fehér holló. /..és a nők sem jobbak.../
Maga a fogalom sincs amúgy tisztázva...mert kinek mi a megcsalás..van, akinek a szex ágyjelenettel...van , akinek már a csók is...egyénfüggő.
További ajánlott fórumok:
- Létezik olyan nő aki nem csalja (csalta) meg a parjat?
- Tetszik egy pasi, akinek barátnője van... mit tegyek?
- Megcsalásnak számít-e, ha korábbi barátnőjével levelezget a pasim a facebookon?
- Létezik olyan, hogy egy rossz házasságban élő férfi/nő nem csalja meg a másikat?
- Egy jóképű, rendes pasinak, hogy lehet, hogy nincs barátnője?
- Miért csalja meg valaki a barátnőjét egy olyannal, aki iránt nem is érdeklődik?