Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
HALIIII :-)) Mimdenkineeeek :-))
IITTTTT VAAAAgyooook :-)))
Sziasztoook :-))))
Oké! Vállalom,remélem nem félsz,mert sportosan adom elő,a fiúk félnek mellettem:-))))))
Egészségedre! Aztán indulunk, de te vezetsz!
Régen, fiatalon el sem tudtam képzelni, hogy szilveszterkor ne legyen buli, most már azt nem tudom elképzelni, hogy buliba menjek. Olyan jó itthon! Kettesben, vagy hármasban, vagy többesben. Lányom elment az egyik barátnőjéhez, tavaly nálunk buliztak. Majd jövőre látjuk márcsak egymást!:-(((
:-)))
Mamikám hol vagy?????Mi történt?????
Egészségedre! Koccintsunk virtuálisan,igaz én gyerekpezsgőt iszom,de lehet azzal is:-)))))
Mi épp most beszéltük a párommal,hogy csak bírjuk már ki egy évben egyszer,de azért az ágyakat megcsinálta.....:-)))
Én kibontottam. Kortyolgatom, nem is biztos, hogy fennt leszek éjfélkor. Már most el tudnék aludni. Kettesben vagyunk, most éppen Hofit nézünk.
Szia!
Akkor igyunk együtt!
Nálunk is olyan ritka a szeszelés,hogy szerintem egész életünkben ittunk annyit mint más egy hét alatt,de ilyenkor a pezsgő....nyami alig várom,hogy kibontsuk!:-))))
Mi történt Mami???????????
Én egyszer egy évben egész éjjel pezsgőt iszom! Egy üvegből több mint a felét meg tudom inni!:-)))
a gép szivat, vagy valaki?
Ki szívat????????Mi történt????????
feladtam mára,azt hittem vége a szivatásnak!Tévedtem!Puszi!!
:-)))
Én bontom és küldöm is,oké!?:-DDD
Csajok!!!
Én azt sem tudom melyik fórumban írok,lehet jobb lett volna,ha igazi pezsgőt bontok,nem árt meg ennyire:-))))))
Itt vagyok,csa közben behoztam a gyerekpezsgőm Mami,mert Te elfelejtetted nekem bekészíteni:-)))))
Na Lányok mind eltűntetek????
Én leszek a sereghajtó!:-))))
Ritus hova tüntél?Most néztem a csiga versenyt,van esélyünk,5 perc alatt tették meg a 30 cm-s távot!!!Kezdek edzeni!
Bocsánat drága Mamikám!
Én nem olvastam el rendesen!Pedig még pezsgőt is csak a hűtőben láttam!:-(((
Mi itthon vagyunk,nagyfiú(17 éves)buliban a kicsik meg játszanak az Apával,szép csendes meghitt estének nézünk elébe!:-)))
Tudtam,hogy rosszul írtam!Csak a később jövőknek köszöntem!!!
Jaja, már ez a 3. napja hogy itt vagyunk. Leteszem a manót megcsinálom a virslit meg a krumplit iszogatunk, társasozunk....
És ti?
Majd néha bekukkolok hozzátok
Hová-hová Mamikám?????
Várunk vissza!:-)))
Neked is szép estét és kellemes szilvesztert!:-)))
Meghitt édeskettes party,wááá az szupi lehet!:-))))
További ajánlott fórumok: