Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Viki vagy????
Jó lenne tudni hogy vagy! Nagyon izgulok érted!
A párom délutánig dolgozott, úgyhogy édeskettesben a kisfiammal tengőttünk itthon, kitakarítottunk, főztünk atéán még már amaradt egy elmaradt karácsonyozás.
Vicces tudom, de egyszerűen mindenkire nincs időnk, főleg hogy mindenhova mi megyünk!
Szia Drága!
Köszi mind jól vagyunk!:-)))
Kisfiad jól van milyen napotok volt ma???
Szia Dinaka! Hogy van a fiad? Mizujs veletek?
Van egy fórumdokink, ha majd itt lesz biztosan választ ad majd neked :)
Mi lett a bordáddal,olvastam,hogy talán megrepedt?Mi történt?
nem volt valami jo, mert még mindig fáj a bordám, meg aszegycsontom, remélem nincs elrepedve, amugy pihentem egész nap!holnap is ez a haditerv!szép estét Neked is!
nem fogok csalódni a forumban, biztos!
További szép estét kívánok Mindenkinek!:-)))
Köszönöm szépen kérdésed nagyon jól vagyok!
Örülök Neked és remélem nem fogsz csalódni a fórumban!:-))))
Neked milyen napod volt?
Jó estét!Most fedeztem fel nemrég ezt a forumot, és tetszett!hogy vagy? hogy telt a napod?
Szép estét Neked Veled még nem beszéltem itt!:-))))
én itt vagyok!dehogy alszom!
Mi van Lányok mindenki átalussza ezt az évet????
én kérlek szépen, január 1-én elájultam, kék-zold vagyok, lehet, hogy elrepedt a bordám is, mert baromira fáj, gondolom baromi jol estem ájulás kozben, hason se tudok fekudni, kohogni se tudok, meg ilyenek! el kéne menni dokihoz, milyen tunetei vannak még a bordarepedésnek?nem kékul be ugy?
E tényleg durva, nagyon sajnálom hogy csalódtál, mert emlékszem, hogy amikor megérkezett - amit mi megjósoltunk, ha emlékszel - nagyon örültetek, és őszintén azt hittem hogy minden meg is oldódik.
Bocs, de erre nem tudok okosat reagláni, csakhogy igazán arcátlanság.
És most mi lesz? Elmegy és ezzel kivonul az életedből is?
Felemás,ért bosszúság.leégettük a kutyakaját,és ne tud meg milyen szaga van a leéget rizsnek.De ez most jobban sikerült mint a múltkori.Az is a párom műve volt.
meséljetek valami vidámat!de annyira ne kacagtassatok,mert lehet, hogy el van repedve a bordám(és szegycsontom), és fáj ha nevetek, vagy kohogok!
Halihóóóóóóóó,itt nincs hó,de hol vagytok??????????????????????????????
Camea: remélem megoldódik minden! nem valami fényes a 2009-es éved eddig!sajnálom!
Szép estét Barátnősök!:-)))
Olvasgatok vissza,hát Camea nem indult túlságosan szépen az éved!:-((((Sajnálom,mert nem ezt érdemled!:-((((
de szeretnék mindenek előtt Boldog Új Évet Kívánni mindenkine!k
sziasztok, hátha itt lehet találni őszinte embereket! nagyon ritka manapság sajnos, ami engem elszomorít!
Mennem kell,de lehet,hogy csak holnap jövök!
Addig is jók legyetek!
Puszi mindenkinek!Sziasztok!
Ez durva!:(
Én sem tudnék már megbízni benne a helyedben!
És ha bizalom nincs,akkor értelme sincs az egésznek!
Sajnálom,hogy így alakult!Nem is tudom,mit mondjak,mert közhelyet nem akarok,de biztosan lesz más,komolyabb!
Legalább is ezt kívánom Neked!:)
Amíg készülődtünk a szilveszteri buliba, kiolvastam az sms-eit. Tavaly szilveszter óta, még volt valaki a "buliban".... szóval egy év... hazajött Londonból és kicsit ott... kicsit itt... és kicsit ott hazudott, kicsit itt... ennyi a történet tömören.
Szilveszter előtt úgy tűnt,minden rendben veletek!Mi történt?Már ha publikus!
További ajánlott fórumok: