Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Na ...ez még eszembe se jutott :DDD
ilyenkor estefelé , sokan benéznek :-)
Én délután többször is benéztem , de alig voltak :-(
Lehet, hogy ezért nem hízol! :DDDDDD
Nem tudtam milyen lesz, mert egy barátnőm küldte, azt hittem poénos...
Már féltem hogy mindenki lelécel, ha benézek!
Egyébként nem nagy.... de mi imádjuk
Jajjjj Neee-...ezeket én is csak elolvasom , eddig nem küldtem Őket tovább..és még itt vagyok :-)))
Én már ezeket a maileket el sem olvasom.
Jaaa és majd az angyalkákat is felteszem amit karácsonyra készítettem
És én még könnyen megúsztam! :DDDD
Mármint a lakásunk?
Egyszer elneveztük így a lakásunkat, és azóta így hívjuk.
Na ezektől a mailektől rosszul vagyok....
Babonákról: most néztem meg mit küldtek emilkére: horoszkóp, és mivel skorpió vagyok csak 4 rossz év vár rám, ha nem küldöm tovább. :DDDD
Nem hiszek egyébként, egyikben sem:)Csak azért rossz így kezdeni az évet.Okés várjuk a képeket!:) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Olvastam a naplódat és kicsit elkenődtem:( Remélem jobban leszel hamarosan. A babonákban pedig ne higyj, mert teljesen felesleges.
Jól éreztük magunkat tényleg, olyan hatalmas sétákat nem csináltunk, mert dermesztő volt a hideg, tényleg.
De jó volt hármasban, de tudod mindenhol jó....
Csináltam képeket de még nem szedtem le a gépről, majd ma a karácsonyiakkal együtt, aztán akkor majd szólok ha felteszek párat!
Nem a legjobban, de elvagyok. Emelt dózist szedtem be ma, így jobb.
Mesélj milyen volt összességében? Képeket csináltál?
Jaja, már azért nagyon hiányzott a mi kis "hörcsögodunk" :)
Nekem is ilyen volt gyerekkoromban! Szalmási Csülök volt a neve. :)
Sziasztok!!!
Mizusj lányok?
A tegnapinál jobban, de nem álltanám, hogy jól. Nem baj, hétfőn már normál rendben lesznek dokik. A cicum tipikus házicica, kis cirmos, de itt az adatlapomon van róla kép. Egésznap alszik, megint éjszaka fog nyávogni meg borogatni:D Nembaj most a legfontosabb dolgokat úgy rakom, hogy ne tudja eltörni.
Igen! Ma se nagyon ettem, de nem gond....szerintem már csömöröm van a sok kajától. Mit készültem szilveszterre! Erre bevacsizva jöttek! Brühühüüüüüü
Te jól vagy? Macsek? Milyen, kis keverék?
Hú nagyon sokat!:) Nem tudom ez miért van így, de én szeretek tanulni.
Veled minden rendben?
További ajánlott fórumok: