Legyünk Barátnők! (beszélgetés)
Szép estét én is vagyok,csak közben itt is ott is!:-))))
Milyen napotok volt?
nah, már azt hittem, hogy magammal fogok bezsélgetni :D
mi volt a mai program?
szép estét! van itt valaki?
Szép estét Neked is!
Puszi!
Én is megyek,vasalok!Majd később jövök!
További szép estét most mennem kell!:-))))
Kellemes vasárnap délutánt mindenkinek! :-)
Írtam privit,de ha gondolod,itt is folytathatjuk a beszélgetést!
Szia Drága!
Én itt vagyok!
Szép délutánt Barátnők!:-))))
Van itt Valaki???
Most elmegyünk ebédelni, majd még leszek, puszi nektek
Jaaa biocsi, még nem de a kolleganőm már igen, bocsi, kicsit elszámoltam magam:)
2001-ban? Akkor már ott dolgoztam:))) De Ajka soha nem tartozott hozzám!
Ha hozzátok tartozik,hogy hogy nem egyformán indulnak a tanfolyamok?Lehet,hogy nincs rá igény?Aztán az is lehet,hogy én tudom rosszul!Amikor 2001-ben végeztem boltvezető tanfolyamot,akkor még így indultak a képzések!
Emlékeztem,hogy valaki elküldte valakinek,de volt,aki dvd-t is ígért,de már elfelejtettem,ki volt az!Lehet,hogy találomra visszanézek pár oldalt,hátha megtalálom!De azért elküldheted holnap!Köszönöm!
Kérdezz bátran mert Veszprém emgye is hozzánk tartozik!!! A régióhoz!
borbelya!Itt Ajkán(veszprémi kirendeltséghez tartozik) csak tavasszal és ősszel indítanak tanfolyamokat!Ha valamivel nem leszek tisztában,hozzád fordulok!Köszönöm a segítséged!:))
Általában az a baj,hogy az ember nincs tisztában a lehetőségeivel!És azt sem tudja,pontosan hol kérhet felvilágosítást!
... huh, valakinek elküldtem itt a linket, ahonnan a callanetics könyv letölthető. Csak a benti gépemen van fenn. De talán olvassa az illető, és továbbküldi neked. Ha nem, akkor majd én holnap. Jó a callanetics, én már súlyzóval nehezítettem kicsit, mivel rövidebb programot csinálok, de így még a rövidebb is hatásosabb.
Na,a Végére értem,vagyis az elejére!:))
Camea!Biztosan kapnál mind a 10 ujjadra férfit!Csak válogass,keresgélj köztük!Kívánom,hogy találd meg azt a férfit,akit megérdemelsz,és aki szintén megérdemel Téged!Ebből a kapcsolatból pedig csak a jót raktározd el!
Ha jól emlékszem,Te is tornáztál Callanetics(nem tudom jól írom-e)tornát!Azt még nem próbáltam,kíváncsi lennék rá!Nem tudod hol lehet utána nézni,vagy letölteni?
Nehéz lesz a kenyeret elhagyni,de valamit ki kell találnom,mert fogyni akarok!
Szia! .... azért a borogatás tuti nem árt neki. :o)
jol van, koszonom szepen! most megyek,megnézem a csillagpor c.filmet majd késobb jovok!aztán lehet, hogyha hazajott édesanyám megkérem, hogy dobjon el dokihoz!
Láttál már olyan férfit, aki kapásból nem tudja megmagyaráznik, hogy miért kellett...? :o)) Elfogadhatatlan volt a rizsája... főleg, hogy még most is hazudott olyasmiről, amit én konkrétan tudtam... és elé is pakoltam a bizonyítékot, és akkor csak pillázott. Gerinctelen és kész... nem érdemel több szót a dolog.
Jajjj félreértettél, nem azt gondoltam hogy a tietek az volt, hanem akiknek az nem merik felvállalni, és nem mernek belőle kilépni. Nagyon bátor döntést hoztál.
És azt tudja a másik fél, hogy neki miért volt másra szüksége?
Csak ebédelni mentem,és máris 1 oldalt írtatok!Visszaolvasok!
További ajánlott fórumok: