Legjobb barátom rányomul az "exemre"? (beszélgetés)
Szerintetek ebbe a történetben velem van a baj. Amikor nem én vagyok aki a barátja exere megy rá.
De bármiben lemerném fogadni, ha úgy teszem fel a kérdésem, hogy a lány legjobb barátnőjének csapom a szelet és ő hagyja is akkor azt mondanátok keressek mást..
Egyebkent mielőtt azt hinnétek kétlem, hogy ők bármikor olyan szerelmesek lennének egymásba.
Maximum, ha akarnak is egymástól valamit csak szexet. Emiatt végképp nem értem miért pont egymással kell, miért nem lehet akárki mással.
Erre nem is gondoltam.
Talán úgy kellene csinálni, mint régen, tizenévesen szüzen házasodni, nehogy rosszul essen a teremtés koronájának, hogy volt más is.
Vagy fel kellene nőni esetleg...?
Neked is.
Ha a srácnak probléma, neki is.
Ha a csajnak probléma, neki is.
De ki mondott ilyet? Te csak rosszindulatoskodni jöttél ide.
Ne vonuljon apaca zárdába, mi van?
A kérdésem arról szól, miért pont a barátommal kavarnak.
És a lánynak nem kényelmetlen, ha bármikor találkozunk 3an, hogy mind a kettőnkkel volt már?
A barátomnak nem lesz kellemetlen, hogy a barátnője már az én ágyamba is feküdt?
Tehát, szerinted a volt csajodna apáca zárdába kell vonulnia a te egod miatt! :)
Hány éves vagy királyfi,15-16 ?
Az hát.
Ami elmúlt, elmúlt.
Döglött lovon se szokás lovagolni.
Ez az egész téma nagy hülyeség! Én 20 éves korom táján voltam ilyen helyzetben, lehet, hogy a fórumindító sem idősebb annál.
Még egy jól működő (vagy látszólag jól működő) kapcsolat esetén is előfordulhat, hogy elszeretik az ember társát akár etikus, akár nem. Nahát, ilyen esetben voltak régen a párbajok. Na, de ha valaki elcsábítható, akkor azzal - fájdalom - nem érdemes foglalkozni. Ezt persze egy szerelmes ember valóban nem képes belátni. Pedig muszáj...
Jelen esetben maga a fórumindító írja, hogy az exéről van szó. Ez esetben a fórumindítónak kb annyi köze van az exéhez mint mondjuk nekem: SEMMI!!
Az ex is azt csinál amit akar, a csábítója is! Ha egymásé lesznek, akkor egymásé lesznek és PONT!
:DDD
Vagy: Miért nem vette feleségül?
Nézd, ha egy évekig tartó nagy szerelmi kapcsolat után nyomulna, akkor megérteném, hogy szarul esik és nem tartanám etikusnak.
De csak egy pár hetes futó kapcsolatról beszélsz, ami nyílván nem hiába nem jutott többre..
Fel kell eleveníteni a régi korok jó szokásait:
Verekedj meg vele!
Még mindig nem értelek...
Semmi közöd hozzá.
De mivel ez így sért Téged, valaszeg érzel még valamit a lány iránt. Talán ő szakított veled? Sérti a büszkeséged, hogy Te nem kellettél a haverod meg igen?
Ilyen az élet.
Nem a barátnőd, nem a húgod, nem az anyád, nincs közöd hozzá.
Gyerekes ez a fajta viselkedés!!!
Talán azért nem mondta el neked, mert úgy gondolta, semmi közöd hozzá, vagy azért, mert ismer és sejtette, hogy nem fogadod jól.
Amúgy kicsit zavaros, amit írsz, egyszer azt mondod, hogy csak ismerkedtél, barátkoztál a lánnyal, még csak nem is lehet együtt járásnak hívni, aztán azt mondod, hogy a párod volt, majd kiderül, hogy pár hétig tartott, akármi is volt.
Ezek fényében tényleg érthetetlen, hogy miért van gondod azzal, hogy a barátoddal van. Szinte semmi közöd nem is volt ehhez a lányhoz, most meg már végképp semmi, mégis úgy írsz, mintha egy hosszú párkapcsolat után azonnal rávetné magát az exedre a barátod. Az már tényleg kicsit necces lenne, de még akkor sem lenne jogod számonkérni egyik felet sem.
Akkor annyi a dolgod, hogy felhívod a lány figyelmét arra, hogy a barátod szereti gyakran váltogatni a barátnőit.
Egyik barátnőm együtt élt a baráti társaságból az egyik fiúval 7 évig. Majd elváltak útjaik. Semmi veszekedés, harag, megmaradt a baráti viszony. Egy éven belül ugyan abból a baráti társaságból egy másik fiúval jött össze és azzal is éveket élt együtt. Mindeközben a baráti társaság megmaradt.
Itt csak neked lehet kényelmetlen, hogy a lányt most majd a barátod oldalán látod boldognak. Nyeld le a békát!
Dehogynem fordult.. azért ez tényleg fájna és sértené az egomat..
Hiszen fura is, hogy a barátom mindig milyen kedvesen tudott szólni hozzá, csak akkor még eszembe se volt ilyen..
Egyébként azt se értem, hogy azt biztosra tudom, hogy én nagyon tetszettem annak a lánynak, többször elis mondta, hogy mennyire én vagyok a zsánere. A barátom ennek pont az ellenkezője, és akkoriban még mondta is, hogy az olyan "karakterű" férfiak neki nem tetszenek..
Meg akkor miért most hónapok után veszik fel a kapcsolatot?
Igazából nem is úgy vették fel, hanem találkoztak a lány munkahelyen és utána jelölte ismerősnek a barátom..
Ő is azzal védekezik, hogy nem kell tőlem engedelyt kérnie.
De hát csak érzi ő is, hogy nem oké ez, ha nem kötötte az orromra, nem?
És még ha szeretni tudná.. de kétlem, hogy ez lenne a dologban..
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- Legjobb barátom megaláz
- Beleszerettem a legjobb barátomba?!
- Beleszerettem a legjobb barátomba, barátkozhatok-e vele tovább?
- Holnap (szombat) találkozom a legjobb barátommal egy kávéra, akit a férjem nem kedvel...
- A legjobb fiú barátom azt mondta hogy "Tök jó csaj vagy!"Ez most mit jelent?