Legénybúcsún vetkőzős csaj-nem tudom magam túltenni rajta (beszélgetés)
De nagy az egyetértés!
Légyszíves idézzétek, hogy mely mondatokból vontátok le ezeket a következtetéseket.
Azért légyszíves ne általánosíts!
Azt hiszem, az anyagiakat sem említettem, sem a mosást, sem a főzést,... és nagyon szomorúnak tartom, hogy emberek, akik összekötik az életüket mindjárt ezekre gondolnak.
(Nők: főzök, mosok,...stb rád, pasik: anyagilag gondoskodok rólad.)
Nem akarok csúnyát írni, hogy mit csinálok ezekkel a gondolatokkal.
Látom, amúgy is itt egyesek azt olvassák ki a mondataimból, amit akarnak. :(
na igen igy van. nem olyan dolgokkal kellene buszkelkedni, amit penzert meg lehet vasarolni. a szexet is meg lehet venni. nekem nem nagy kunszt. annyi az oraberem mint a kurvaknak magyarorszagon, es meg csak el sem adom magam. sajnos a nok azt hiszik szivesseget tesznek a pasiknak. mikor a neten kerestem baratnot, tobb szaz email kozul alig volt par ertelmes. mind a penzre ment. mert angliaban elek. azt vartak eltartsam oket es olyan dolgokat irtak, hogy a hajam egnek allt, mikozben egynemelyik meg irni sem tudott rendesen.
de egyiknek sem fontos a ragaszkodas, a szeretet, csak hogy milyen kocsim van, es ugye meno helyen laksz, es nagy frissen felujitott hazban, es ugye van egy neger kerteszem is.
Nem arra gondoltam.
Véletlenül elírtam a számot. :(
Miért???
A műmell témát itt beszéli meg, a többit meg a szomszédasszonnyal egy kávé/tea/süti mellett otthon.
:DDDDD
Ez nagyon tetszett!
Egy normális férfi ott eszik, ahol kedve van és kifizeti, vagy elkészíti magának. Vannak étteremk. Mosni is tud mindenki, ez nem egy kivételes XX kromoszómához kötött tulajdonság.
Kit érdekel ez a mosás, vasalás, főzés, takarítás mantra?
Ezt nem én soroltam fel!
Azért idéztem, mert nem értek vele egyet, ugyanis szerintem is többre van szükség, és ez ahogy írtad is, a szeretet, az egymásra figyelés, egymás segítése, ha éppen arra van szükség.
"Együtt jóban, rosszban."
A nők azt képzelik, hogy valami megismételhetetlen csodát tesznek a férfiakkal, ha lefekszenek velük. Azt is képzelik, hogy főzni és mosni valami kivételes képesség. Miért kell megérniük legalább ötven évet, hogy rádöbbenjenek, hogy mindegyik nő tudja ugyanazt?
:-DDD
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a legénybúcsúkról, ahol prostik is vannak?
- Barátom szombaton legénybúcsúba megy. Nagyon félek, hogy megcsal. Hogy zajlik egy ilyen buli?
- Megint egy legénybúcsú....
- A sógorom legénybúcsúját mi szervezzük és körülbelül 8-an leszünk. Ötleteket várok
- A legénybúcsút a vőlegény vagy a haverok szervezik?
- Ábrák, rajzok legénybúcsúra