Legénybúcsún vetkőzős csaj-nem tudom magam túltenni rajta (beszélgetés)
Elnézést kérek, hogy a mondataim végén szmájlival tudatosítottam->humornak szántam, és oldani szerettem volna a hangulatot.Persze, ha nem ismered a szmájli fogalmát, én kérek elnézést:)
Engem hatodrangúan nem érdekel, hogy egy noname interneten kinek vagyok a szive csücske. Én, én vagyok, nem azonositom magam senkivel, senki kedvéért sem-pláne nem egy internetes női, vagy férfi nickkel, aki mögött dunsztom sincs ki van.
Ha valaki olyan paranoiás, mint te, annak is veheti!
Kezeltesd magad picim!!
Annak kéznél van mindkét keze!
Eddig nagyon szimpatikus voltál, de ha ezzel a homo sapiensel azonosulsz, te sem leszel a szívem csücske!
Ez nem fenyegetés, csak gondold át, kivel azonosítod magad!!
Neked fogalmad sem lehet az érzelmeimről, az indulataimról meg pláne nem!
Mindenesetre a véleményem meg van rólad, kívánom, hogy emmán kívül soha ne legyen barátnőd!
Akkor nem lesz kit szidni!
( tudod: jobb kéz: e'mma, bal kéz e'holnap!)
Jó szórakozást!
Ja!!
Ha bántja szűzies érzelmeidet: tiltass ki!!
Milyen alpári stílusról beszélsz?
Azt hittem a kedvedre teszek, hiszen az eddigi hozzászólásaidból kiderült, hogy magadon kívül nem tisztelsz senkit!
Lehet, hogy 100!
Te pedig az elkövetkező akárhány életedben nyúlj magadhoz mindennap!!
Legalább magaddal nem veszel össze!! ( ha szerencséd van! )
Jogos a felvetésed.
Mindenki más, igy mindenkinek magának kell megtanulnia határainak kezelését.Korral erősen kitolódik:)
Mondjuk ezzel sokat nem segitettem, ez tény.
Számomra a 384-es hozzászólás elmondja, hogy hol a határ. Ha ebben a kérdésben eltérő a hozzáállás, a többiben sem lesz kerek. Hiába bízok én meg.
Legfeljebb azt mondhatom, hogy jó, elfogadom. De meddig?
Igazán nincs mit.
Persze, csepegtetett gúny helyett akár le is ülhetsz a vőlegényeddel, és megbeszélheted a határvonalakat akár egy legénybúcsúval kapcsolatban is.Így érzem tisztességesnek.Amikor kell->Ott,és Akkor eszébe fog jutni ,amit megbeszéltetek....mert a bizalom fontos.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a legénybúcsúkról, ahol prostik is vannak?
- Barátom szombaton legénybúcsúba megy. Nagyon félek, hogy megcsal. Hogy zajlik egy ilyen buli?
- Megint egy legénybúcsú....
- A sógorom legénybúcsúját mi szervezzük és körülbelül 8-an leszünk. Ötleteket várok
- A legénybúcsút a vőlegény vagy a haverok szervezik?
- Ábrák, rajzok legénybúcsúra