Legénybúcsún vetkőzős csaj-nem tudom magam túltenni rajta (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is végig olvastalak titeket...
Attól még hogy valaki táncoslány, még nem biztos, hogy könnyűvérű... (na ezzel gondolom senki nem ért egyet :)
Nekem ez furcsa, hogy Bea azért nem bízik a pasijábam, mert a legénybúcsúján megfogta egy táncoslány mellét... ??? Ilyenen én nem akadnék fenn. Én is voltam nem egyszer nőnapi shown. És kétszer is volt, hogy engem választottak. Nincs abba semmi. Jót nevettünk a csajokkal. Hazamentem, és elmondtam a pasimnak...
Örülök, hogy sikerült megbeszélnetek! Ez volt a leghelyesebb, amit tehettetek!
Sok sikert a babához!
"Azt vettem észre hogy azok maradtak a megcsalásos sztori után együtt(bár a ti esetetek szerintem nem megcsalás),akiknél mind a két fél nagyon akarta hogy helyre hozzák és tettek is érte."
Meg ahol a megcsalónak kényelmes, hogy van egy fix pont az életében, egyébként meg azt csinálhat, amit akar, mert a másik valami miatt nem tud kilépni a kapcsolatból (pl. fél, hogy egyedül marad, nem tudja eltartani magát egyedül, fél az életszínvonaleséstől, annyira kapaszkodik a másikba, hogy bármit elvisel neki stb.)
Bea83!Végig olvastalak titeket.Most biztos úgy érzed hogy a problémád a legnagyobb,de egy házaséletben ez egy nagyon kis szelet.Gondolj bele évekig majd nagy ívben minden női nem elekrüli a férjedet,mert házas?Leszenk olyan helyzetek amik melegek lesznek,de mivel téged választott és szeret és ha jó lesz minden akkor nem leszenk említésre méltó kilengések.A férjed nem egy birtok....neki is lehetnek rajtad kivűl apró élményei.Nálunk például nem volt legénybúcsú,mert a párom annyira csak engem akart hogy nem hiányzott az életéből.Erre a házasságunk 5-ik évében mi történik?Megcsal!Amikor terhes voltam!Super mi?Na?Ezek már váló okok.De amit te írsz ne haragudj de nem az,ennyi megbocsátás ha nem fér bele akkor mire épül a kapcsolat?Talán az önbizalmadat kellenne kicsit *zni!!Figyelj oda nagyon mert elűzhteted magad mellől,bár ha azt akarod akkor jó úton haladsz!Gyereket csak akkor vállalj tőle ha már újra tudsz benne bízni,mert különben nagyon nehéz lesz.
Az meg hogy nem mondta el...Lehet pont ezért mert már ismer és ettől akarta magát megkímélni és neked nem akart fájdalmat okozni.Egy házas élet rengeteg útvesztővel jár,ha akarod őt és hosszú házasságot tervezel ici-picit máshogy kell gondolkodnod.Amikor nálunk a megcsalás kiderült nagyon sok ismerősöm vígasztalat és sorra jöttek az önvallomások hogy az ő házzaságukban is ez meg az volt.Én meg a rózsaszín álmaimból lassan felébredtem.Sokan együtt maradtak,de voltak akik elváltak.Azt vettem észre hogy azok maradtak a megcsalásos sztori után együtt(bár a ti esetetek szerintem nem megcsalás),akiknél mind a két fél nagyon akarta hogy helyre hozzák és tettek is érte.
Már másnap van. Mire jutottál?
Ugye megéri vele maradnod, hiszen nem minden nap csinálja veled ezt.
Asszem nem kell kétszer mondani.Jó éjt! :) :)
És köszönet az aktivitásodért.
viszont szerintem a te eseted nem ér meg egy névváltoztatást stb.most szar de el fog múlni és igaz a mondás az idő begyógyítja a sebeket....
mi ma már röhögni szoktunk azon a dolgon és viccelődünk vele---azt hiszem azóta felnőttünk,,,,
kibírta...azóta eltelt 4,5 év nem bántam meg hogy együtt maradtunk....és ha megint megtenné!?lehet hogy meg fogja....de nincs több esély....
viszont addig élvezem boldog éveink minden percét:)))
igaz szerinte az a csók nem volt az...bennem egy világ omlott össze.....
fél évig kínoztam...gondoltam ha kibírja akkor bizti szeret és megérdemel még egy esélyt.....
nyha szépen végigolvastalak titeket:)))
a kicsit másjellegű tapasztalatból fakadó tapasztalatom krónikája:
marha szar és megalázó érzés...
az ember teljesen kishitűvé válik magával szemben....
bizonyítani akarja mennyit ér.....(minden pasit elcsábítana:) )
hiszti hegyek(aminek persze semmi értelme).....
bizalmatlanság....ellenőrzés....
önmarcangolás.....
menekülés...maradás..kitartás....
Ezen nem kell kiakadni. Ennek köze nincs a megcsaláshoz.
Ha pl nekem lenne leánybúcsúm és ott lenne valami jól kinéző vetkőzős csávó,tuti nem fognám vissza magam, attól még szeretem a párom, a kettőnek nincs köze egymáshoz.
HM!!
Nagyon túl reagáltad!!! Nincs ekkora jelentősége egy kényszerített melltaperolásnak!!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a legénybúcsúkról, ahol prostik is vannak?
- Barátom szombaton legénybúcsúba megy. Nagyon félek, hogy megcsal. Hogy zajlik egy ilyen buli?
- Megint egy legénybúcsú....
- A sógorom legénybúcsúját mi szervezzük és körülbelül 8-an leszünk. Ötleteket várok
- A legénybúcsút a vőlegény vagy a haverok szervezik?
- Ábrák, rajzok legénybúcsúra