Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza! (beszélgetés)
Rendben:)
Biztos történik mindig valami, ha más nem is, de legalább mesélje el Neked mit dolgozott, vagy tereld Te a szót valami jó dologra :)
Inkább segítsen Neked.
Meséljen Ő Neked, hogy mi történt vele egész nap és vidítson föl. Nem könnyű az, hogy ha az embernek nincs munkahelye akárhogy is akarja és tesz érte.
Mesélj neki a vígjátákról amit megnézel:)
Sajnálom!
Sajnos mostanság nagyon nehéz munkahelyet találni, de hidd el ha jársz utánna egyszer csak sikerülni fog:)
A párod jópofa. Mit is mondhatnál neki ami jó?
Mondd meg neki, hogy vidítson fel Ő!:)
Szia!
Csak fel a fejjel:)
Ha csak téli depresszió akkor jó:)
Ugye semmi komoly gond nincs?
Hajrá!
Csak így tovább!:)
Ismerős az érzés:) Én is így voltam mikor augusztus közepén elkezdtem a fogyókúrámat. Egy kicsit türelmetlen voltam, de mikor már beindult a fogyás örültem és azóta is jól érzem magam a bőrömben, bár még kb. 5 kg-ot le akarok adni. Mostmár a 40-es szoknya helyett S-M a méret :)
Jó étvágyat!
Ügyi vagy:)
Szia!
Már ez is szép eredmény:)
Ne akard siettetni, csak így tovább!
Szépen, lassan be fog indulni és ez így a jó:)
Kitartás!
Köszi!
Viszont Neked is!:)
Sok sikert és kitartást kívánok!
Szia!
Jó reggelt!
A Norbi tornáját sztem csináld ismét, az jó hatású lesz:)
Én tegnap megcsináltam B.A. Új kihívás c. DVD-jét, hát 3 hét után kemény volt, de érzem a hatását.
Szívesen segítek:)
Valami jó kis tornát nézz ki és csináld. Elég egy héten 3x, csak rendszeres legyen.
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Fogyókúra megint:Napi egyszeri evéssel lehet fogyni?
- Kinek milyen fogyókúra vált be? Kérlek írjatok szeretnék fogyni legalább 10 kilót! :)
- Bevált fogyókúrás recepteket szeretnék, ami kíméli a gyomrot, de fogyni is lehet tőle.