Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza! (beszélgetés)
Moncsikam en aztan nem fogyok el sosesoha
:-DDD
Sziasztok!
Dorkinc erre én is kíváncsi leszek hogy bírod?
mindenki elfogyott ? :D
amit végül is elkezdtem az ilyen:
1. hét
Délig csak alma fogyasztása, délben és este növényi táplálék.
2. hét
Délig alma fogyasztása, ebéd növényi táplálék, vacsora helyett alma.
3. hét
Csak alma + citromos víz szomjúság esetén.
Napi ötszöri étkezéssel összesen két-három kilogramm alma fogyasztása javasolt. A ciklusok rövidíthetők, ajánlható a vegyszermentes Idared vagy Golden alma. Az alma héját és magvát is meg kell enni. (minek?)
Sziasztok! én ma kezdtem el egy alma kúrát, elvileg 3 hétig kell tartani, remélem.
Találtam 1 másikat is: [link]
nézzétek meg ha érdekel :)
A dieta alapja a kardio.....ha van mozgas akkor van kaloria egetes es ahhoz kell helyesen taplalkozni.
A tipikus 6 utan nem eszek mert lefogyok hulyeseg enni kell mert ha nem eszik az ember csak izmot eget es a zsir megmarad.
Nekem a testsulyom 80-105 kg kozott mozog,10-15kg-ot felfele es lefele lehet mozogni 1-2 honap alatt viccesen.
Sok sikert mindenkinek.
Szia!
Örülök, hogy itt vagy köztünk!:)
Hidd el, ebben a csapatban sikeres lesz a fogyókúrád:)
B.Ú.É.K!
melyik diétát találtad meg magadnak?:)
lányok! nem tudom ki hogyan áll a sminkeléssel de én most teljesen ráálltam, veszek magamnak sminkpalettát :) kb 80 csillogó szín van benne :)
szöszi71 hívására már én is itt vagyok :)
sőt, megtaláltam azt a diétát ami tartható is lesz számomra megint, 2011. január 1-jétől indul a nagy fogyás + mozgás ezerrel :)))
a naplómban ( [link] vezetem a mindennapjaim, ha valakit érdekel olvasgassatok :)
Ki hol tart a diétájában?
Sziasztok!
Én is benne vagyok! Hajrá nekünk :)
Én is ebben bízom, eltűnik a sok hizlaló káros anyag!DDDD Akkor tán könnyebb lesz.
Tornát én is hanyagoltam, mondjuk séta az néha volt, de az sem annyi, mint máskor!
Van karra torna ötlet valakinek?
Örömmel látom, hogy nem csak én stagnálok most az ünnepek alatt :)
Azt várom, hogy végre elfogyjon az összes süti és csoki ami itthon van, és akkor januártól jöhet megint az odafigyelés... és a sok-sok mozgás :)
Fincsi lakomákat (kivételesen :)) és jó pihenést kívánok mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Fogyókúra megint:Napi egyszeri evéssel lehet fogyni?
- Kinek milyen fogyókúra vált be? Kérlek írjatok szeretnék fogyni legalább 10 kilót! :)
- Bevált fogyókúrás recepteket szeretnék, ami kíméli a gyomrot, de fogyni is lehet tőle.