Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza! (beszélgetés)
Barna rizst, vagy fehéret szoktál enni?
Itt is hideg van, de valószínű a szél az ami miatt ennyire:(
Tényleng jöhetne már a tavasz.
Szia!
Olyankor én csak a tornát szoktam elhagyni arra a pár napra.
Szia!
Már hiányoltalak!:)
Hogy haladsz a fogyással?
Sziasztok!
Sikerült tegnap egy nagyot tornázni, B.A. Új kihívás c. DVD-jére és sikerült leküzdenem a nagy édesség kívánásomat:) Hazamentem ettem 2 teáskanál repcevirág mézet és már jól is voltam. Ez a méz nagyon jó a diétázóknak, a cukrot ki lehet vele váltani, mert nem hízlal:)
Sziasztok!
Nem tudom mi történt velem, de ma nagyon kívánom az édességet. Néha előfordul ilyesmi. Ha hazamegyek tornázni kell, remélem utánna elmúlik:) Gondolok most a tejbegrízre. Próbálom pedig elűzni a gondolatomból, de reggel óta még nem sikerült:)
Szia!
Szerencsére jobban volt a párom pénteken, így elmentünk a buliba. Hajnali 4 órakor mentünk haza. Sajna viszont tegnap ismét rosszul volt. Nagyon köhög és a láza is le-föl járkál.
Jó Valentin napozást Nektek!
Szia!
Jó reggelt!
Biztos nagyon szép lett:)
Azért 3 óra gyaloglás nem semmi. Ha minden jólmegy akkor ma pótszilveszterre megyünk és ott lehet táncolni egy kicsit, de attól félek, hogy semmi nem lesz belőle, mert a párom tegnap este belázasodott és nagyon köhög:( Szerinte menni fogunk este, de én abszolút nem hiszek a dologban. Pedig jó lett volna:(
Egyelőre ez az év még valahogy nem jött össze úgy, hogy jó legyen.
Szia!
Szép jó reggelt!
Na, milyen lett a körmöd?
Jövőhéten én is megyek, úgy néz ki,hogy kedd délután. Nekem is tölteni kell.
Nekem a kedvenc színeim közé tartozik a rózsaszin. Van úgy, hogy nekem is rózsaszín van a mintában:)
Neked mik a kedvenc színeid?
Szép lehet:)
Karácsonykor és szilveszterkor lett meghagyva a körmöm hosszabbra, de alig vártam, hogy visszavegyünk belőle, mert nagyon zavart. A gépelésnél is zavaró, de a házimunkánál is.
A mintát nem szoktad változtatni?
Nekem most francia (lekerekített), de a vége nem fehér, hanem lila és a mosolyvonalban ezüst csík, a gyűrűs ujjamban pedig 3 kis kő van:)
Te most milyet csináltatsz?
Van rá ötleted?
A hosszút nem szeretem, inkább mindig kicsire csináltatom. Anno egy fél évig beszéltek rám mire rászántam magam, mert a saját körmöm mindig pici volt, de még az is tövig szakadt és kettévált. Nem bántam meg, hogy így döntöttem.
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Fogyókúra megint:Napi egyszeri evéssel lehet fogyni?
- Kinek milyen fogyókúra vált be? Kérlek írjatok szeretnék fogyni legalább 10 kilót! :)
- Bevált fogyókúrás recepteket szeretnék, ami kíméli a gyomrot, de fogyni is lehet tőle.