Lányok! Kinek nem jó a házassága....osszuk meg a tapasztalatokat! (beszélgetés)
28. éve vagyunk házasok.
Hullámhegyek, hullámvölgyek váltakoznak. A szerelem persze egy idő után már nem olyan mint a kezdetekkor, de a szeretet az töretlen marad. Meg persze a tolarencia és főleg a humor.
Lehet nekem is egy időre el kellene mennem valahova.
Csak azért kisgyerekkel nehéz.
Ő is az volt.
Nem vagyok elkeseredett, csak beletörődött.
Nem keresek senkit.
SOkat kutattam már.
ertelek. csak azt nem tudom szerinted milyen 20 eves hazasnak lenni.
ahogy irod ellaposodhatott a hazassagod.
en ugy latom, amikor uj kapcsolatom indul, nagyon aktiv a parom, jobban mint en. egy ido utan kialakul egy egyensuly. amikor azt hiszem atlagosnak tekintheto a dolog. aztan egyre kevesebbet vagyunk egyutt a hazas elet alatt. ez most azert van mert minden ejjel egy agyban alszunk, nem tudom. de most a parommal csak hetvegenkent vagyunk egyutt, es nagyon varjuk. most azert mert friss meg a kapcsolat, vagy a tavolsag tenne? hat ez jo kerdes.
Dehogyis voltam.
Azt írtam: hogy 2 éve vagyunk együtt, de olyan a jelenlegi légkör, mintha 20 éves házasok lennénk.
Én nem vagyok és nem is voltam. Csak több, mint 2 éve együtt élünk. És a hatalmas szerelem 3 hónapig tartott aztán még egy fél évig parázslott és mára már a 20 éves házasság szintje.
Pld esküvőt sem szeretne. Ez az én pechem.
Jó lenne, ha azok írnának, akiknek jóóóó!
Olyan jó lenne azt is hallani.
Mert én mindennan csak a rosszat hallom. :-(!
Szia!
A te házasságod rossz? Én csupa olyat tudnék írni az enyémről, amit csak hitetlenkedő fejcsóválások és úristenezések közepette olvasnátok végig.
További ajánlott fórumok:
- A párom előző házasságábol való gyermeke
- Ne ítéljetek el, de feltétlen kell szeretni a férjem előző házasságából született gyermekeit?
- Rossz vagyok, ha nem szeretem,hogy a férjem előző házasságából nálunk vannak a gyerekei?
- Más házasságában is alá-fölé rendeltségi viszony van? Ez normális, elfogadott dolog? Érdemes lázadozni?
- Tényleg én teszem tönkre a házasságát?
- Van olyan akinek tökéletes a házassága/párkapcsolata?