Lányok egymás közt.. (beszélgetés)
Hehe, hiszek én neked, hittanból ötös voltam...
Mondjuk gyesen álcázod na:)
Akkor kishenceg :-)
Bon jour!
Ráznám én, de nem piros waze:)
jó reggelt kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Adod te alább is! Ezt az első részre írtam.:)
Ha fáradt vagy, ne itt tökölj, áldjon meg a szakszervezet... Nyomás ágyba!
Én is nyomok egyet, megyek tekerek...pás!
Jó kekszezést:P
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
=========================================
/////////////////////////////////////////
)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
#########################################
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
Ezt az első ránézés miatt csináltam...meg azé mer má nagyon fáradt vagyok. :-/
Szeretem a kekszes részt...teába mártogatva :-()
Jóccakát! :-) (ásít...)
Szia Bosziii!
Nos, Te ne nagyon sütögess he, nyíltsebpárti vagy, mint szerény személyen...csak mondom.:)
Amikor elkezdek valamit olvasni, ránézek az egészre általában. A leveleddel is így tettem, pont az "idedugod az orrocskád"-ra néztem. Már mondtam is magamban, hogy az miért lehet jó neked...de aztán összeállt a kép.:)
Na a kekszes résszel meg is lennénk.
Vicc, rá kell keressek, mert elfelejtettem a körítést, csak a lényegre emlékszem. Pill!
Más meg is van. Gyors vagyok?:P
"Két barátnő találkozik a Váci utcán:
- Drágám, de ki vagy nyalva!
- Úristen! Kívülről is látszik?"
Arra már nem emlékszem hogy kapcsoltam ahhoz a leveledhez...de nem is keresek rá.:)
Ezt most nem értem...ha nem ismersz, nem tudsz aludni, vagy he? Na ezt már én sem értem, pedig én már sok mindent nem értettem hö.:)
Istenem...és nekiáll megmagyarázni...drága kenyér..)
Na asszem ennyi, egy öröm volt, megyek duhajkodni. Pás!:)
Basszus...
Amúgy buldog,karajcsont,féknyom!!!És majd új évet is buldogot!
Rena, neked is ha esetleg idedugod az orrocskád... :-)
csocso
Szervusz Ismeretlen! (merhogymégmosseismerELEK) :-D
Azé én kiváncsi lennék arra a viccre...he-he Hátha én el akarom ecce sütni,azt sosem lehessen tudni.:-)
Hát varázsa az nem vót... :-S És ő akart mindenáron jönni. Én is csodálkoztam...Akkor beszéltem vele először cseten. Basszus ha fiú lett volna az előbb-utóbb kiderül...azé nem értem én mire jó az mikor sokan nőnek adják ki magukat...mennyi ilyen van a cseten basszus...pffff!!!!!!!
Vaze...há mosse ismerlek,de akko meg egyáltalán nem ismertelek!Így ottaludhatnék(ha akarnék),úgy meg ha nem ismertelek egyáltalábannem akko meg má hogyanhe? :-D
Na akko csak lesekeggyé,mer néha én is lesekedek :-)
Részemről a cseresznye... pápás
Jó,ha arra járok benézek. :-)
Szia Bosziii!:)
Akkor most nem sütöm el a "dekivagynyalva" viccet...hehe.
Vakrandi...biztos van varázsa, nekem nem volt benne részem, lehet így is marad már. Még szerencsésnek mondhatod magad, hogy egyáltalán csaj volt.:)
Vaze, ó mer most mennyire ismersz.:)
Na csak belestem, menek is, élmény volt, pás:P
Hja és gyere nyugodtan, áll az ajánlatom.:)
Szia féknyom!Néha,de csak nagyon néha!!!!!!!A buli megvót!!!!És nem csajoztam be... he-he :-D
A csajjal nyírtuk egymást.Nagyon nem gyere be egymásnak.Hi-hi. Dehát ilyen a vakrandi vaze. Azé rendes vót hogy legyött.
Vaze...akkor még nem ismertELEK. :-D Legközelebb viszont megyek!!!!!!!!!!! Sima liba!!!!! :-)
pápássssssssssss
Szia Bosziii!:) Néha aludni is kell, nem?:P Hja már megvolt a buli, meg minden. Becsajoztál, he?:) A mázlista...:P
Hja, szólhattál volna amikor kidobtak, meghúzhattad volna nálam magad. Minden hátsó szándék nélkül, nemi identitásod tiszteletben tartva persze.
Na megyek aludni, pás.:)
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Egymás közt
- Orvosok - ápolók egymás közti viszonya (Vajon lenézi az orvos a nővér munkáját?)
- A nők kibeszélik az aktuális partnerük méretét egymás közt?
- Párok egymás közt, hogyan vélekedtek erről?
- A barátom és köztem 10 év korkülönbség van! Imádjuk egymást már 7 hónapja, de nem merjük elmondani anyunak...Mit tegyünk?