Kutyások ide! (beszélgetés)
Sziasztok,
hú de rég voltam. Mostanában nem nagyon érek rá. Remélem jól vagytok, és a kutyusok is.
Mi imádjuk ezt a jó időt.
SOS!!! Segítsetek!!!!!!
Balassagyarmaton van egy nagyon kedves, szelíd kuvasz kutyus, ideiglenes befogadónál, de ott a "kedves" szomszédok miatt el kellene hozni, mert már fenyegetőznek és félő hogy kárt tesznek a kutyusban!!!!
Az ideiglenes befogadó Hölgy a szállítást vállalja bárhova(!) ha valaki egy-két napig be tudná fogadni!! Kapcsolatban vagyok a REX-el, Ők már keresik a helyét, csak addig kellene egy áthidaló megoldás!!!!
HA tudtok valakit, aki egy-két napig tudna segíteni, akkor kérlek szóljatok!!
Hívhattok ezen a számon:
06702540032 - Anita
Szia!
Azt nem tudom, hogy normál temetést lehet-e állatnak, vagy mindenképpen hamvasztanak....
Én úgy gondoltam, hogy elhamvasztják és utána a temetőben el temetni az urnát.
Konkrétabbat nem tudok sajnos, nálunk szerencsére ez még nem aktuális azt hiszem, de már nekem is eszembe jutott a téma.
Szia Liza!
Még él szerencsére:-)))) és a korához képest elvan,
csak már annyira öregecske,hogy végül is bármikor lehet bármi,de minden nap kérem,még maradjon velünk:-)!Az adatlapomon fent van róla is kép:-)!
Kerestem a neten,de csak ennyi van,hogy némedi kisállattemető,weboldaluk nincs,így csak egy-két fórumból olvastam ki,hogy Soroksár és Alsónémedi határában van valahol,Pest határában..
1db képet rakott fel valaki,az alapján szép,rendezett..
Hátha valaki tud valami közelebbi infot,azért köszönöm szépen!!!!
Szegény kicsi tacsi. :(
A neten nem kerestél rá kisállat temetőre?
Szia!
Jajjjj azt semmiképpen nem szeretnénk!!!!!
Csak és kizárólag eltemetni majd és egy szép kis sírt csinálni neki,ahová ki leghet járni hozzá..de azért köszi!!!!
én kimondottan azt a temetőt szeretném megtalálni,ami innen a 15.kerületből is rövid úton megközelíthető...
szia!
nálunk az egyik állatorvosnál lehet kérni a hamvasztást és ők elintéznek mindent, csak az urnáért kell visszamenni.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,azért írok most ide Nektek!
Van egy 17éves tacsim és sajna napról-napra gyengébb....
Pesten lakunk panelban és ha eljön a nap,hogy itthagy minket és átkel a Szivárvány-hídon....hát akkor szeretnénk Őt tisztességgel eltemetni.
Kerestem a neten Kisállattemetőket,találtam is egyet Alsónémedi-Soroksár között,valahol Pest határában,de pontosabbat nem találtam róla,sem weboldalt,elérhetőséget...
Valaki tudna segíteni?Mert nem akkor szeretnék kapkodni ha már megtörtént a sajnos elkerülhetetlen:-(((.
A másik tacsim a mostani anyukája az exemnél van eltemetve a kertben,vele nem vvolt gond,de oda már sajna nem vihetem az új asszonyka miatt:-((,már én sem meghetek,de ezt a kis gyerkőcöt semmi esetre nem hagyom állatorvosnál,hogy bezsákolják,aztán..ki tudja...
Kérlek segítsetek infokkal!Köszönettel:Andi
Sziasztok!
Újra vissza a hétköznapokba! :D Kivel, mi újság???
Ez borzasztó!!!!!!!!!!! Nagyon sajnálom a kutyust! :((( A gazdikra meg haragszom. persze könnyebb megválni egy ebecskétől, mint hogy odafigyeljenek rá. :((((((((((((((
Hogy lehetnek ennyire gonoszak és egyben önzőek is az emberek?? Könyörgöm a kutyának is van lelkivilága, miért nem tudják figyelembe venni????
Ezt nézzétek: [link]
:'(((((
Az ő gazdái is jól eltolták a dolgot. Aztán fogták és becsapták a menhelyre. :S
Mennék érte, de sajnos a mi anyagi helyzetünk is gyászos, mint a legtöbb szervezeté, úgyhogy csak a sérült vagy altatásra ítélt kutyákat tudjuk menteni. .(
sok hibát elkövettünk a neveléssel kapcsolatban!!!de úgy gondolom sikerül még megoldani a problémákat.letöltöttem a könyvet és ki is olvastam.hát vannak benne nagyon jó tanácsok.
énis örülök a tanácsoknak!bár ma már a fala is kaparnám kínomba,de sebaj egyszer jó lesz minden!!rengeteget játszunk az udvaron ,és nagyon jól elvan a befogadott stafi keverékkel.de milyen óvatosan játszanak ,legalábbis a stafi de a pepém ő aztán nem ismer határokat!de édesek együtt nagyon.
Tudom, hogy hétköznap reggel se idő, se türelem nincs elég, de ha megkötöd, akkor is le kellene, hogy csillapodjon (üljön, feküdjön vagy álljon farkát csóválva, hátracsapott fülekkel) és csak akkor hagyni magára, különben nem javul a helyzet.
Ha megugat, bökd meg és szólj rá! Ha abba is hagyja, tartsd a kezed a feje fölött (magasodj fölé), míg elfordul vagy szépen leül/fekszik! Ha nem használ, (ez a valószínűbb), szorítsd le a földre, kényszerítsd megadásra!
Még egy fontos, ami csak sokadjára ütötte meg a fülemet CM műsorában: ne hagyd, hogy hívás nélkül a személyes teredbe hatoljon!
Az én Frankám nagyon következetesen próbálja visszaszerezni a korábbi uralmát, úgyhogy mindig résen kell lennem, ezt ajánlom neked is.
Ha simit szeretne, üljön le fél méterrel előttem, akkor odahívom és kap!
Hajrá!
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!