Kutyások ide! (beszélgetés)
Ahogy magadnak főzöl, úgy semmit.
Ugyanis a kutyának főzött ételbe nem teszünk se sót, s fűszereket.
Főzhetsz neki csirkemellet rizzsel, sárgarépával pl.
Az, hogy mit mennyi idő alatt tanul meg, az attól függ, hogy mennyit foglalkozol vele. De ő még nagyon baba.
A nevére való hallgatás hamar megy, de persze ez nem egyenlő azzal, hogy azt csinál, amit akarsz, csak a nevére figyel fel.
Mi az, amit egy nyolchetes kutyával meg lehet etetni azok közül az ételek közül, amit mi, emberek is megeszünk?
Mennyi idő után tanulja meg, hogy leüljön, vagy hallgasson a nevére stb. ?
Figyi!
Most néztem azt az oldalt, ahonnan én szoktam rendelni.
Konkrétan a pedigree drágább, mint a dog chow például! Szóval még spórolhatsz is vele! :)
Nekem elküldhetnéd priviben a weboldalt. Köszönöm.
(Pro Plan Sensitive derma 7,5 kg-os tápot veszem 9900-ért.)
Nézz/érdeklődj utána a jobb minőségű tápoknak, ha gondolod, tudok ajánlani egy weboldalt, ahonnan én pl. a Pro Plan Sensitive tápot rendelem a kutyáimnak, a 14 kg-os zsák 10.000 Ft körül van.
Nekem azt mondták, hogy kicsi korában alapozza meg az ember a kutya további életét, tehát egy jobb minőségű táppal, amiben minden megvan,és megkapja a fejlődéséhez szükséges dolgokat, a későbbiekben kevesebb problémája lesz. :)
Ne okításnak vedd, mert egyikünk sem okítani akart, csak leírtuk a véleményünket. :)
Természetesen a döntéseteket tiszteletben tartjuk, ahogy Ti jónak látjátok, úgyis úgy fogjátok etetni, és nevelni őt. :)
jaj, ez aranyos volt. :) :)
Nem nenm panaszkodott, egyik sem, ugyanis több is volt egyszerre. Amit nem szerettek, azt nem ették meg, vagy turkálták. Amit me gszerettek, azt gyorsan megették, "elmosogaaták" a tálat és várták a többit. (Mint a kisgyerekek) Szóval, innen gondolom, hoyg szerették. :) :)
Ha bemegy egy nagyobb állatos áruházba, segítenek.
Én pl. közép kategóriás dog chow-t adok most a kutyámnak. nálunk fontos szempont volt, hogy szójamentes legyen, és ez az. és még csak nem is egy vagyon. :)
Azért maradjunk annyiban, hogy egy kutya, amelyet nem kiállításra tenyésztenek, elél Acana meg Orijen tápok nélkül is.
Kell választani egy jó prémium tápot, de felesleges belenyúlni a legdrágábba.
A Pedigree az alsó kategória alja, ha a pénztárcátok engedi, és lehetőségetek van, akkor mindenképp vegyél neki jó minőségű tápot.
Abban megvan minden, amire egy fejlődő kutya szervezetének szüksége van, vitaminok, ásványi anyagok, tápérték, minden. Például ahogy a többiek is írták már: Pro Plan, Acana, Royal Canin, Orijen, lehet válogatni nagyon széles a választék.
Valószínűleg azért ajánlotta az eladó a plusz kálcium pótlást, mert ő is tudja, hogy milyen minőségű tápot adott el Nektek.
Amúgy a székletén lehet lemérni, mennyre megfelelő a táp vagy táplálék. A rosz minóségű, vagy zsiros kajától hígabb lesz, a jó minőségű táptól kevesebb, nem büdös (macskánál) formás, (mint egy jó csaj :) ) vagyis nem túl kemény és nem is túl laza.
Na, ezt szépen irtam, ugye? :)
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!