Kutyások ide! (beszélgetés)
de ez is jó gép,csak én az andis-t nem annyira szeretem,mert nagyon rezeg a kézben:
a szemesbolt amúgy jó hely,kutyakozmetikusok vásárplnak itt,éleztetni is lehet a fejeket,és segít a csóka ha kérdezel,bár nekem nem túl szimpik:),de jó őáraik vannak
Néztem a Select Goldot tényleg drága:(((((((Nem is tudtam, hogy az Ő márkájuk ilyen drágán
És ugye a felnött korig fontos a fejlődés?Addigra alakul majd, hogy milyen izmos lesz meg minden?Vagy utána is figyelni kell a kajára?
Az Alpha Zoo-ba Chicopee, Eukanuba, Pro plan.
Ezek sem túl olcsók!:(
Ki szokott lenni rakva újság is amibe van 500Ft.-os kupon! :)
Mérd ki a napi adagot, ami a zacskójára van írva és azt oszd el három felé! Fontos, hogy kimérd, mert ha nem kapja meg a kellő mennyiségű kalóriát és tápanyagot ,akkor az mind a fejlődésében fogja gátolni! A csontozatának, a szerveinek, mindent meg kell kapnia ahhoz, hogy később emiatt nehogy valami baja legyen!
A Fressnapfban van saját márkás termék is ami nagyon jó! Pl. : a real nature, Select Gold
Bár ezek is elég drágák! Ezért is ajánlom, hogy neten rendelj!
Igen Freesnapf az van ott nem volt a Brit,Orijen,Ancan de mint kiderült van a Alpha zoo ba.)
Igen napi 3 szor kap kis keveset:)meg mellé néha házi koszt meg husi:)
Nahát az az egy kiló csak pár napig tart! Igaz, hogy ő még kicsi, de a kölyök kutyáknak -nem tudom, tudod-e-, a felnőttkori méret alapján van meghatározva a napi mennyiség!
Ha akarsz rendelni netről szívesen segítek!
Ha meg van a közeledben Fressnapf vagy Alpha Zoo, akkor ott is tudsz segítséget is kapni!
Maszek üzletbe ne menj, mert ott nagyon drága!
Én ehhez nem nagyon értek, de szerintem írd ki kérdésnek! Kimondottam kutya kozmetikusoknak címezve!
Nehogy véletlenül meg vedd, aztán késő bánat!:(
A barátnőm vett egyet, na olyan is! Én nem kockáztatnék a helyedben!
A termék jellemzői:
Minőségi kések
Erős akkumulátorok
5 különböző nyírófej, közepes mérettől kezdve (0,8 - 2,0 mm)
4 különböző nyírófej magasító: 3, 6, 9 és 12 mm
Akkumulátorok: DC 3 V / Feszültség: 3,5 Watt / RPM: 6900 U / Akkumulátor működési időtartama: min. 5 óra
Tartozékok:
Onyx élek 5 különböző borotva tartozékkal
Kerámia élek: 4.5 cm széles
Töltőegység
Speciális olaj és ecset
4 levehető fésű
Ezt találtam, szerintetek ez jó?
Onyx kutyanyírógép
Az Onyx kutyanyírógép tartalmazza a kerámia nyírófejeket és többféle vágófejet.
Professzionális nyírógép akkumulátorokkal. 15.700.-
Sziasztok, tudnátok ajánlani nekem normális kutyanyíró gépet? amit neten meg lehet rendelni?
Ami most van nekünk, már sajnos nem az igazi, sztem kikopott az éle, bár az is igaz, hogy sűrű a szőre a spánielemnek. Meg hamar felforrósodik. Képtelenség egy folyamatos nyírás alatt kézben tartani. Előre is köszi :)
Szia! Nem tudom merre laksz, de miért nem rendelsz neten keresztül? Nem kell cipelned, házhoz hozzák és olcsóbb is! Sok olyan webáruház van, ahol bizonyos összeg felett ingyenes a kiszállítás! Te ezt a határt tuti túlléped, ha nagyobb kiszerelésben veszed a tápot! Én Acana párti vagyok, ha meg tudod venni! De a Brit is nagyon jó összetételű! Az Orijen már nagyon húzós árban!
A Hill's mekkora kiszerelés? Ez is nagyon jó, bár majd meglátod, minden kutyának más válik be! Nem csak ízre, hanem az emésztő rendszernek is sem biztos, hogy ami egyiknek jó a másiknak is az lesz! Fontos, hogy mindig kornak megfelelőt vegyél!
Sziasztok,
elvittük állatorvoshoz a "lusta" kutyát, úgy éreztem, hogy a melegtől nem változhat meg ennyire a mozgása-testtartása. Azt mondta a doki, hogy igazam van, a melegtől lehet lustább, de a mozgása ezúttal túl kötött... ízületi gyulladásra kaptunk fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentőt. Ahogy beadtuk neki, pár órán belül újra a régi lett :))
és mi lenne az?Brit,Orijen,Arion,Acana sajnos nem lehet nálunk kapni pedig ezekből szerettem volna venni
Most Purina Dog Chow-t kap de sokan azt mondják nem olyan jó így vettem Hill's t
Az én kutyusom is lelassult, de nem is csoda ebben a hőségben... Az enyém kertben van, a fa alatt fekszik egész nap. Van neki egy fürdőkád tele vízzel, abba néha beleáll, hogy lehűtse magát. :)
Én be is szoktam vizezni a bundáját, de csak óvatosan vizes kézzel, mert annyira nem szereti, de csak lehűti kicsit.
Ebben a rekkenő hőségben mi,emberek is lassabbak,tompábbak,és kábák vagyunk.Nekem a king charles spánielem benn van a házban.Szegénykém,teljesen bamba egész nap.
A kuvaszunk a teraszon van,bekucorgott az egyik sarokba.Lusta a szentem.
Szóval szerintem ne aggódj! :-)
Tedd azt,amit jónak látsz!!!!!!
Köszi a segítséget!:)
Beoltattam,kapott adventixet is.
Sziasztok,
a ti kutyátok hogy bírja ezt a meleget???
Nem tudom a miénkkel mi van, tegnap este óta annyira fura a tartása, nagyon be van lassulva, állandóan leül, fekszik, ásítozik. Ezen kívül nincs baja eszik-iszik, pisil-kakil.
De mégis attól tartok, hogy valami baja van.
Csak délután tudom dokihoz vinni :( remélem addig nem lesz semmi komolyabb baj...
Ilyet kellene venned! Ezt nagyon dicsérik!
Neostomosan koncentrátum
Használata: lemosással, fürösztéssel vagy permetezéssel történő kezeléshez a koncentrátumot 1:200 arányban hígítjuk. Bolhásság és tetvesség esetén a teljes testfelületet és az állatok közvetlen környezetét is permetezni kell. A kezelést 7 nap múlva célszerű megismételni. A kullancsok a kezelés után néhány órán belül lehullanak. Újrafertőződés ellen az egyszeri kezelés 2-3 napos védelmet nyújt. A hatás szükség esetén újabb kezelésekkel meghosszabbítható.
Állatpatikában kérjél segítséget! Ilyenkor nagyon fontos, hogy a környezetet is kezeld, mert a kutyus akkor vissza fertőződik! Biztos, hogy tetű? Nem bolha? Ha bolha, akkor féregtelenítést is kell csinálni, mert ahogy rágcsálja magán a bolhákat fertőződik galandféreg lárvával is, amit Te is elkaphatsz!
Nem szoktál rá spot-ont rakni? Vagy bolha-kullancs irtó nyakörvet?
További ajánlott fórumok:
- Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):)
- Tapasztalt kutyások, most segítsetek!
- Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni?
- " Harci " kutyások ide!! :)
- Kertészkedők, cicások, kutyások, szívesen utaztok el otthonról több napra?
- Tapasztalt kutyások segítsetek!