Kudarcok és bűnözések (beszélgetés)
Ja meg cékla cukros lében
meg kb 20 dkg sajt és csak fél liter folyadék egésznap.
Tegnap:
-800 kávé (persze koffeines és egyben tuti volt cukor)
-4 adag krumplipürépor (hát persze kellet hozzá vagy 1-1,5 dl tejszín is)
-Cola light (kb0,5liter)
Az eredmény éppen lilulok ma reggelre.
Mentségemre szolgáljon,hogy dolgoztam és megjött a mikulás is.
Tökéletesen egyetértek!
Ugyan én most első szakaszos vagyok, de előtte már 8 hétig visszafogtam a ch-t, amennyire csak lehetett. Igyekszem nem bűnözni, de az biztos, hogy ha olyan dolog történne, ami nagyon kiborít, vagy nagy ünneplést hoz magával, akkor a lelkemmel törődnék, nem a mérleggel. Egy házassági évforduló elég jó indok a lélek ünnepléséhez. Nekem lassan a sikeres diploma ünneplése lesz az alkalom. Óvatos leszek, de azért gin-tonikkal fogom köszönteni! A cukrász sütiknek még csak ellenállok, de mam már elmélkedtem a rétes gyönyöreiről.
Jujujuj!!
Tegnap itt voltak anyuék és lángost sütött!!
CSAK egyet ettem és ettől is büszke voltam magamra! ( még kettő lement volna, nem olyan nagyok voltak!)
Gyöngyi
Őszintén csodálom azt aki pontosan be tud tartani mindent.Én bevallom rendszeresen bűnbe esem.Arra rájöttem,hogyha néha eszem egy zsömlét délelőtt az nem szól bele a fogyásomba.Húsvétkor három szelet mézes-krémestől leálltam.Két hét kellett a beinduláshoz.Közben is bűnöztem,a gyerekek által itt-ott elhagyott tojáscukor,tic-tac stb.Persze csak egy -egy db.
Tegnap ettem egy csirkemájas fornettit,de ma a keton csíkom lilább mint tegnap.Szeremcsére :-))Szóval bűnös lélek vagyok!:-))
Sziasztok!
Én 2 hónapig tökéletesen betartottam a diétát, aztán jött a húsvét. Egy hétig annyit ettem mindenből, amennyi belémfért. Eredmény: + 3 kg. Utána következő 2 hét alatt: - 5 kg. Az a vicces az egészben, hogy húsvét előtt már majdnem 4 hétig stagnáltam, és ez a "bűnözés" valahogy segített áttörni azt a korlátot, ahol a súlyom megállt. Úgyhogy szerintem ilyen alkalmi - de tényleg csak nagyon ritkán - kilengésekből nem kell túl nagy lelkiismereti problémát csinálni. Úgy tervezem, a következő bűnözésem a házassági évfordulónkon lesz: június 20-án. Ha úgy állok hozzá a kérdéshez, hogy lesz egy fix időpont, akkor kirúgok a hámból, könnyebb elutasítani azokat a kínálgatásokat, amelyekkel bizonyára benneteket is megkörnyékeznek.
Pussz!
Tegnap bűnöztem, lecsúszott pár szelet sütemény (csokikrém és kókuszkrém volt benne, tele cukorral). No meg egy marék sós keksz, és 4-5 szál ropi. De nem csinálok lelki problémát a dologból, hiszen a 2. házassági évfordulónk volt.
Ma kicsit visszafogtam a kajálást, nehogy visszamásszon egy deka is!
Kérlek ne írd le többször mert bűnbe viszel azzal a nyavalyás tejbegrízzel!!
Egyébként pedig egészségedre!!!
A hétvége nekem is bűnözéssel telt: én is fehérbor, pezsgő, vörösbor, jäger (persze ez 3napra elosztva).
Ja, és még ettem 2 nap alatt egy habszifon-nyi tejszínt (cukrozatlan), amit ugyebár elsőfázisosnak nem nagyon szabad...:((((
Még nem mértem magam, majd holnap.
Feladtam :-(
Mindenkinek kitartást! Nekem nem volt :-(
Pedig a legjobb fogyókúra a világon!
Kedves Lindi!
Köszönöm,hogy felhívtad a figyelmemet erre az oldalra.
Véleményem:-Nem hiszem,hogy Te szakmabéli lennél.Ha az lennél nem dőlnél be ilyen és ehhez hasonló slendrián fordításoknak.
-Kíváncsi lennék arra,hogy a doktornőt melyik cukorgyár,ill. édesítőszer gyár "kérte fel" erre a cikkre!?
-Az aspartam boncolás után már nem mutatható ki a szervezetben
-Ezek a betegek nagy valószínűséggel nem ennek a szernek hatására haltak meg.Szenvedtek ezekben a betegségekben,és mellesleg aspartam alapú édesítőt használhattak.De halálukat nem ez okozhatta!
-Az egész cikk híjján van a hozzáértésnek,bár lehet,hogy ez csak a pongyola fordításnak köszönhető.(Sajnos tárgyi tévedések vannak benne.)
Azért válaszoltam itt,mert fontosnak tartom,hogy más is elolvassa!
Köszönettel és szeretettel:Kiscsikó
kiscsikó!
www.geocities.com/hanna017/aszpartam.html
érdemes elolvasni.
Az aspartammal semmi gond.Mese habbal az egész.
Moncha most mindenkit jól elfenekel, aki bűnözött...
Irgum-burgum.
Aspartam:-)
A cola ligt-el mi a gond?
A benne lévő coffein? Annyi kell hogy létezzem, ha már kávét se iszom!
Sziasztok!
A hétvégén beesett minden, ami kell. Hamburger, süti, fagyi. eredmény: + 1 kg. Hát ez van.
Holnap tiszta lappal vágok neki újra!
A hétvégém maga volt a "fertő": péntek mini szendvicsek (konferencián voltam), szombat tészta, vasárnap csokitorta! Nem bánom, mert mindegyik jólesett, az eredmény +fél kg!
Hat hét alatt most éreztem először, hogy megőrülök a rendes kajákért. Viszont sült krumplit nem ettem.
Mától újra jó kislány leszek, remélem újra beindul a fogyás.