Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Krémsajt Camembert és Brie. Mit kezdjek velük? fórum

Krémsajt Camembert és Brie. Mit kezdjek velük? (tudásbázis kérdés)


11. c1e9612cd3 (válaszként erre: 1. - Dundika19)
2012. jún. 17. 15:57
a brie sajtból pedig csinálj satszószos tésztát!
2012. jún. 17. 15:55
csinálj krémlevest belőle! Fincsi nagyon!
2012. jún. 17. 09:38
Ja most latom, hogy kremsajtrol van szo :) Bocs, azt en szeretem piritosra vagy sima kenyerre kenve... esetleg sajtos tesztanak kis tejszinnel higitva.
2012. jún. 17. 09:37
Szerintem rantva a legfinomabb afonya lekvarral! Csak fontos, hogy duplan panirozd. Koretnek pedig hasabburgonya vagy rizs.
7. Poiu
2012. jún. 17. 08:45
En is sajtszoszt csinalnk belolle, vagy sos - sajtos muffinban hasznalnam fel...
2012. jún. 17. 08:31
Nálunk is pont ez a két krémsajt maradt, mivel közeli lejáratú volt és addig nem kentük volna el, így én felolvasztottam együtt a kettőt és spagettire öntöttem. Ment bele egy kevés bors és szerecsendió is.
2012. jún. 17. 08:02
Küldd el nekem, bármikor bármennyit meg bírok enni:)
4. kacsa118 (válaszként erre: 3. - Smudlaagi54)
2012. jún. 17. 08:00
ezt ki kell próbálnom! :)
2012. jún. 17. 07:52

Camembert krém pirítósra


Hozzávalók:

Camembert sajt

pirospaprika

köménymag

margarin

apróra vágott vöröshagyma

Elkészítés: Az érett camembert sajtot szétnyomkodjuk villával,elkeverjük feleannyi margarinnal,sóval,pirospaprikával őrölt köménnyel,vöröshagymával ízesítjük, mint a körözöttet.

Hűtőben kicsit hagyjuk összeérni,és pirítóssal,vagy rozskenyérrel tálaljuk.Meg természetesen,paprika,

paradicsom.

2012. jún. 17. 07:48
illik hozzá áfonyalekvár, dió, diós kenyérféle, aszalt szilva... keserűcsokis aszalt sárgabarack betöltheted husiba és kirántod, vagy önmagában is kiránthatod - én ezeket szeretem belőle.
2012. jún. 17. 07:45
Marad 2 doboz Président Krémsajt Camembert és Président Krémsajt Brie...mit lehet belőlük csinálni? Felhasználhatom valami tésztához? "öntetnek"? ha igen hogyan? :S

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook