Kreatívok klubja (beszélgetés)
Én a horgászos játékot csinálom majd meg. Marha jó ötlet. Valamikor meg a csigát, amit a kisebbik tündér i lányod készített az oviban.
Oké! Most papírzacsiból készültek huszárok. Talán vaczillánál láttam olyanokat a naplójában.
Ha van vmi jó benne...beszkennelem,nektek is:)
De rendes! Én is nézem mindig miket készítenek az oviba, csak lesek. :)
A nettel csak az a baj,h nem mindig férek hozzá,vasárnap pl,esélyem sincs rá h ide üljek a fiam miatt.....de a könyveket,azt meg tudom nézni.....amúgy én nem venném meg....ak inkább rákeresnék a neten:)
Én az összes ilyen könyvemet elcseréltem/eladtam... annyi minden van neten, hogy kár terhelnem a könyvespolcot vele. :o)))))
Mellé van írva....de látom má le esett:)
Van egy napközis tanítónéni vendégem....kb 25éves,még nagyon lelkes:)....ő mesélte....azt mondta hoz egy csomó könyvet kölcsön,amiben ilyen jó kis olcsó kreativkodások vannak:)
Egész nap a bajuszon gondolkodtam,de semmi értelmes nem jutott eszembe.....úgy h megbeszéltem a nyuszival,h kivárjuk h kinőjön neki.....de a partfis tuti ötlet....holnap nagykorút csinálok a nyúlból:D:D:D
caffi néztem miket készítettél! De ügyi vagy!!!! Közben leesett a hóvirág esete is. :)
A nyuszinak tudsz bajuszkát készíteni, ha van fekete partvisod, abból lehet levágni pár szálat hozzá.
Köszi! :) Prakt....ben volt Kr...Hobbys egységcsomag. ;)
Te kis boszi! ;)
Jó régi az a virág, csak most szedem elő a tavaszi díszeket. :)
Hogyan csináltad a tiéd????
sziasztok!
babu marha jók az egységcsomagok! kék-zöld boltban szerezted be?? :) ha érted melyikre gondolok! :DD
amúgy mindenki ügyi! :D
Babuli...nagyon jó a boszis névtábla:)
Ilyet kéne én is csináljak,és ha haragba vagyok a párommal,ak h észre vegye magát,az övét csak átakasztanám a másik szoba ajtajára:D....De most komolyan,nagyon szupi:)
Jaaaaj köccike a viszonzós hóvirágot:).....Hát felismerhetőbb a tied, mint az enyém.....de az enyém wc papír tekercsből készült:)
Nem! :) Lemérem kiterítve, rászámolok pár centiket alul-felül és megvarrom, kifordítom, aztán szépen belecsúsztatom.
Babuli ez a szőrős napló nagyon teteszik:)) hogyan kell ilyet csinálni?? ráragasztod a szőrmét a borítóra?
Néztem miket csináltál! Jó a huszár! Ezt a tojást már ismertem. :)
Még nem, de anyagom már van hozzá.
Akril! Picit fényesebb, nem matt változat!
Jó régen készült, ha meglenne mondanám melyik márka volt, de így....
A pöttyök kartonból vannak, az arca dekorgumi, rajta a feje teteje szintén kartonból van. Csápok zseníliadrótból és fagolyóból vannak. A szem is fagolyó. A felrajzolás alkoholos filccel történt (az nem maszatolódik).
Érdemes jól lesuvickolni a dobozt, mert ha marad ragasztós rész, azt csúnyán fogja be a festék!
Készítettél libust?
Babuli! A konzervdobozos ceruzatartódat milyen festékkel festetted le? Látom jól takar és szép fényes.
Nincs mit! Ez általában 2 nap alatt helyrehozza őket.
szegények:(( nálunk az kimaradt:) azt nem kaptuk el eddig:)
uhh:) ezeket megjegyzem, felírom, elraktározom:)) köszi
Ha folyna az orra: calcimusc ampulla 3x fél, sterimározni sokat!, orrszívózni sokat, orrcsepp, hátára babyloof balzsam.
Nekünk egy hét hányás, hasmenés (bocs). Smecta por, normaflor, diéta. Nem írt fel semmit.
én sajna régen nem fotóztam, mert nem volt gépünk. és költözéskor elég sokmindentől megváltunk,de azért még így is van egy jópár. Bár most éppen a húsvéti dobozt keresem, mert a férjem úgy eltette hogy nem találom:( sebaj addig csk előkerül, ha meg nem csinálok valami újat. Bár így gyerek mellett elég nehéz időt keríteni rá:))
akkor gyorsan keressd meg és tedd fel őket:))
a doki szerint semmi:)) csak repedtfazék hangja van az orrát szívjuk és köhög:)
ti hogyan gyógyultatok meg? valami tuti recept rá?:)
Mi baja? Mi is jó sokára jöttünk ki belőle. :(
További ajánlott fórumok: