Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Egy ismeros gyereke 66 pontos irasbelivel max vitt ponttal jutott be Dunakeszire! Az biztosan elérhető, úgyhogy menni fog! Sokan a Babitsot is beirjak akik azon a környéken laknak!
Picit messzebb a Könyves. Ott talan 68 pont kellett idén. Úgyhogy simán meglesznek!
Gyerek vegigcsinálta az 1 témakört(13 van), azt mondta kb 2,5 óra volt. A végén van záróteszt. Nem tudom honnan kerülhetett fel v ki csinálta vajon. Jó lenne, ha magyarból is lenne. Esetleg matek tanártól majd kérdezz rá. Lehet tud róla v lehet le lehet tölteni vhonnan..
Nincs olyan technikum, amit most érdemesek találok megcélozni. A helyi gimi a HVG listán 35. volt, ha nem is jelent az nagyon sokat, azt azért igen, hogy nem egy futottak még kategória az eredménye alapján. Mivel 8 éve taxizom és ennek véget akarunk vetni, ezért a jó eredmény és a közelség, egészen csábító kombinációnak tűnik. Mivel eddig a jegyei alapján maximális vitt ponttal számolhatunk, azért bízunk abban, hogy nem ír annyira tragikus felvételit, ami miatt nemhogy a helyi, de a viszonylag közeli pesti gimik egyikébe se jutna be. Bár, szerintem még akkor is inkább egy valamilyen gimnáziumba íratnánk, mint egy kevés pontot igénylő technikumba.
Ami az agyalást illeti, az enyém se foglalkozik vele vagy baromira jól titkolja :D
Nagyon jó lehetőség az biztos!!!
Gyerek elkezdte a krétás kurzust is, azzal is sok minden ragadni fog rájuk:)
Előkészítőre fog járni a fiad?
Tudom elsősorban dunakeszi a cél, de azon kívül miben gondolkoztok? Szóbajöhet technikum? Vagy csak gimi?
Nálunk csak gimi, a szakot nem tudom..De ezen is inkább én agyalok, nem a gyerek..
köszi,én is megtaláltam. :-)
A tavalyi 5.es könyvek vannak fent + a felkészítés matek központira
Kicsit igen. Azért ennek így kell lennie, ha vki tisztességesen készül oda kell kerülnie, amit szeretne.
Biztos van akinél csalódás lesz, ahova mennie kell. De vhogy mindig kiderül, hogy jó helyen van. Ebben bízom én is.
Én gyerekem még nem sokat készült, mert teljes káosz van otthon-"itthon". (3 hónapig albérletezünk amíg teljes lakásfelújítás lesz.)
Ha valamennyire elrendeződünk, indul a mandula. Én is abban bízom, hogy velünk is lesznek az égiek. :)
"Meg abban bízom, hogy vki (vmi felsőbb hatalom:) látni fogja, hogy mennyi munka van a készülésben és igazságos lesz.."
Ha ez megnyugtat, nálunk idén így volt...
Hát, nekem se a volt ötödikesemnél, se avolt nyolcadikosomnál nincs semmi ilyen. Csak random könyvek, még szakközepes is van. meg olyan tárgyak, amiket nem tanulnak.
Azért érdekes kirándulás volt.
Nagyon köszi! Ma nagy nehezen de beléptünk a gyerek krétájára.
Biztos vagyok benne, hogy a tanárok se tudják ezt..
Ezenkívül random 6-7-es könyvek is fent vannak, de nem mind
A matekot végig fogja csinálni.
A felvetelik közül már nagyon sokat megcsinált, úgyhogy jó, hogy van más is. Mondjuk én vettem Mozaikos felkészítő könyveket is. A matek megy, de azért mindig jó, ha gyakorol..
Meg abban bízom, hogy vki (vmi felsőbb hatalom:) látni fogja, hogy mennyi munka van a készülésben és igazságos lesz..
Igen, elhiszem, mst már csak az kell, hogy a gyerek is tudja a jelszavát.
Majd megkérdezem tőlük, tudják-e. :-)
Nálunk a 11. osztályosnak nincs KRÉTAja, csak a zeneiskolában, de ezek után érdekes lenne megnézni ott is, mi van nekik feltöltve. :-)
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?