Középiskolai felvételi (beszélgetés)
És Zizoka01 is látja! 👍✌
A szülőiben egyébként nekem is hibaüzenetet ír, ha rámegyek a közlekedési kisokosra, de a gyerekében a felvételis kurzust simán hagyja, hogy csináljam.
Nem értem én sem, hogy miért nem kommunikálják, végre hallhatnának pár jó szót is a Krétáról. :-)))
Végre csinálnak valami használhatót, azt is úgy eldugják, hogy csak az igazán elszántak találják meg. :-DDD
Amikor létrehozták ezt a "Digitális Kollaborációs Tér" nevű izét, azt gondoltam, hogy oda fogják átrakni ezeket a cuccokat, de nem. Pedig milyen jól az arcodba mászik a tábla rögtön a bejelentkezés után...
Holnap lehet dobok nekik egy önéletrajzot. :-DDD
HP második oltás:
5 hétre kaptuk az ismétlő időpontot 22-re. kb egy hete jött az sms, hogy menjünk 14-15-16-án.
(feltételezem, hogy a 3 hetesek ismétlője miatt).
ma voltak a férjemmel, minden ok volt, több oltó orvos és semmi várakozás szinte!!
az első után ez nagyon kellemes meglepetés volt!
köszi!
én most teljesen tanácstalan vagyok, én voltam a hülye...nem is tudom mit reméltem, talán hogy kivizsgálják rendesen...
nektek úgy volt gondolom, hogy a suli tudott róla.
ez az adat sehol nem jelenik meg, ha jól tudom ha csak te nem közlöd...
de már nem is igazán tudom merre az arra...
:)))
Mondjuk érdekes azért, hogy itt a fórumon rajtad kívül kb senki nem is hallott róla, hogy ezek a lehetőségek vannak. Jó a reklámjuk. :)
🙏👍😍✌️
Szia!
Nekem sikerült levezetni az SNI-t a fiáról hetedik félévkor. Ehhez több éven át gyűjtögettük a tanári jellemzése két, a nevtanos pszichológus vélemêényét, illetve magán a ön is ő olyan jól teljesített, hogy kérelmére azonnal levették és BTM-es lett. De ehhez az is kell, hogy ő olyanfajta diagnózist kapott, amire ma már nem is szóltak SNI-t adni. Azóta mondjuk nem kapott se fejlesztést, se a többlet időt nem kértük az írásbelin, a matekon jól teljesített, az az erőssége, a magyart meg tudtuk, hogy olyan lesz amilyen (és arra nem is volt hajlandó készülni, mert nagyon utálja). De minden gyerek más, én nagyon tudtam, hogy mibe kell sok energiát/időt/külön tanárt fektetni ő meg végre jól teljesített nyomás alatt, mert már volt gyakorlata és nem ijedt meg.
:-DDD
Akinomuj a szülői account-tal már megtalálta a szülői e-Learning-et és ugyanazt látja ő is, amit én. :-)
Egyébként amikor nálunk eltűnt ez a cucc, akkor a sulinak fogalma sem volt róla, hogy egyáltalán létezett ilyen, a Kréta ügyfélszolgálatával kellett lelevelezni, hogy tegyék már vissza légyszi-légyszi...
De most már engem is érdekelne, hogy ki mit lát. :-)))
Amikor belépsz a Krétába, akkor a 3 nagy tábla közül amit írtál is, kattints az "Elektronikus ellenőrzőkönyv"-re, mintha a gyerek jegyeit akarnád megnézni.
Amikor már látod a jegyeket, akkor lesz a gyerek neve mellett ( ahol ki tudsz lépni ) a kis csengő, a boríték és az "e-Learning".
Így sincs semmi? :-O
Sajnos én csak itt tudom ezt kiírni, nincs a honlaphoz szerkesztési jogosultságom.
Csak a szavamban bízhattok.
Igen, igen, ezt lehet, hogy érdemes ki is írni, hogy senki ne kedvetlenedjen el. Már ha ez megoldható.
Én is alig várom az új beszámolókat!
Nem, semmiképp!
A honlap rendszergazdájának sajnos regóta és hosszabban, de mindenképpen csak ideiglenesen mas feladataira kell fókuszálnia.
A beküldések gyűlnek és aktiválásra kerülnek legkésőbb a kora őszi időszakban. Akkor tömeges frissülés várható, szerencsére sokan osztottak meg tapasztalatot, mégha nem is látszik még.
Köszi a türelmeteket!
Most végre megnéztem a dolgokat és tisztán látok: :)
Szóval fiamnál van neki saját krétája, nekem meg gondviselői. Azért nem esett le, mert viszonylag ritkán nézek a jegyeken kívül mást.
Sajnos nekik nincs feltöltve semmilyen digitális cucc meg feladatok. :( Lehet, hogy ez iskolája válogatja.
Krétába belépve nála az e-ellenőrző, digitális kollaborációs tér és a kijelentkezés van. A dig. kollab. térben nincs semmi. Hát ez van.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?