Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Nem nézem meg, legalábbis próbálok kitartani :D
Azt tudom, hogy a Tibis feladata jó lett, mert amikor olvastam az egyik szülő kérdését, rávágta a jó eredményt. De az állítólag 6 pontos feladat és ugye azt, hogy mennyit kapott rá, nem lehet tudni, mert ahhoz látni kellene, hogy pontosan mit is írt le. Azért nem is akarom megnézni, mert úgyse tudja pontosan elmondani, hogy mihez, mit írt egészen pontosan. Márpedig anélkül csak tippelni lehet 10-15 pontos megközelítéssel meg mit érek? Csak idegesíteném magam rajta.
Szia,
Nem olyan rossz eredmény ez azért :) Elérhető szerintem a
Veres Pálné is (a reál tagozazon duplázzák a matekot)vagy
József Attila
II. Rákóczi
Nezd meg egy kelenföldi általanosból mere milyen ponttal mentek tavaly a diákok. És nyugi, merjetek álmodni. Az akár esélytelennek tűnő, de álomtagozat maradjon a lista elején!
Sziasztok!
8.
Magyar - benézte a gyerek :( számításaink alapján 34 körülre számítunk, elég lesújtott szegény.
Matek: 45 pont körül, ha minden igaz a megoldások emlékei alapján.
5-7-8. Kitűnő, 6. 1 db 4.
Villamosmérnöknek készül.
Tudtok segíteni, hová lehet ez elég?
Nehezítés: Dél-Buda...
Köszi előre is!
Négy mondatra már kapott három vagy négy pontot korábban, úgyhogy nem annyira gáz, ha a többiben nincs sok hiba. De ezt persze nem lehet tudni. Meg az se mindegy, hogy a matek mit ér. Majd kiderül. Nem 80+ -os sulival indítjuk a listát, elvileg nincs még veszve az eleje emiatt.
Borian nagyon régen járt itt.
Ajj, a fogalmazásért kár, az sok pont. De lehet hogy a többivel kompenzálja.
Borianról tudunk valamit? Régen jelentkezett.
6.
Sziasztok!
Van köztünk olyan, akinek a gyermeke a budaörsi Illyésben írta tegnap a 6 osztályos felvételit? Hogy sikerült?
Ja, hogy egy sajtóhiba hozta rátok a frászt (érthető módon)!
2018-ban a negyedikes felvételivel foglalkoztunk, nem a hatodikossal.
Nem tudjuk, hogy hogyan ment, mert nem nézzük meg a feladatsorokat. Minden feladatot megoldott a tízesek kivételével, de azokat is megcsinálta valamennyire. Matekból csak az utolsó számítás hiányzott, hogy befejezze a tizedik feladatot, magyarból meg négy mondatra futotta már csak a fogalmazásból. Hogy aztán ezekből mennyi a jó és hány pontot ér...
A sajtó az ebben szereplő kijelentésből kihagyta a hatodikos felvételizők kifejezést, kapkodtuk is a levegőt hogy nagyon elszúrta a felvételit. Főleg mivel akkoriban az országos átlagot még nem tették közzé a jelnlentkezési határidő előtt. Ezért is kezdte el Réka gyűjtögetni az egyes sulik átlagait hogy a kördiagramm segítségével legalább valamennyire becsülni lehessen hogy az elért pontszám az adott évben mire lehet elég.
Tudom hogy Neked akkor még az áltsuli körül forogtak a gondolataid, de attól még mindez megtörtént.
Fiadnak hogy ment?
Sziasztok! Valaki tudja, hogy tavaly a Veres Palne 6 osztalyosban mennyi volt a szobeli behivasi hatar? Az OH oldalan ezt meg lehet talalni? A statisztikakban csak jelentkezok/felvettek szamat lattam es sajnos Reka tablazataban sincs benne.
Koszonom.
Lehet csak én vagyok béna, de jól látom, hogy csak a 6.-os eredményeket rakta fel az AKG?
Vagy mwgvan valahol a 8.-os is, csak én nem találom? Köszi!
szuper lenne, nem visz max pontot, mert van pár négyese, magyart itthoni tapasztalatok alapján 40-42 pontra lőttük be, de most lehet kevesebb a matekot 30-33-ra, de az meg lehet több, de lehet kevesebb.
Nem hajlandó végignézni a javítót egyelőre.
Lássuk meg az országos átlagot és hogy végül hányan írták. De szerintem pár pont emelkedésre lehet számítani az AKG adati alapján. Az ottani gyerekek 2 ponttal írták jobbra összeségében, mint a tavalyiak. És az országos átlag is így fog alakulni várhatóan akkor. De nyilván ez egy feltételezés. És mivel elvileg többen is írják mint tavaly, így pár ponttal emelkedhet a tavalyihoz képest a szóbeli behívás is és a ponthatár is. Én ezt gyanítom.
Szerintem a 2018-as év és a 2021-es év között lesz valahol.
De meglátjuk:) Megint lennék egy héttel öregebb!
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?