Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Ismerős családnak szoltam, hogy a Fazekas 6 osztalyos meghirdetett 15 helyet. Fiuk oda jar az altalanosba. Azt mondtak, hogy nagyon koszonik, de nem gondolkoznak 8. utan tovabb Fazekas-ban.
Nagyon meglepodtem.
Normális. És ezért imádták! ;))) Csak vsz. izgalmában észre se vette.
Nagyon célratörő a csajok terén is, úgy látom.:)
A fiam megnyugodott. És mesélt. 😁
Na ezt hallgassátok! 😁
Megkérdezték tőle, miért szeretne annyira oda menni. Erre ő valami olyasmit mondott, hogy egy kicsit elbizonytalanodott most, hogy a folyósón csak fiúkat látott. Erre mosolyogva mondták mind, hogy ne aggódjon, az osztály másik fele a biosz/kémia tagozat, ahová a leendő doktornők jelentkeznek.
Most mondjátok meg!!!
Szerintetek normális?! 😂
Szia!
Úgy van, ahogy Eleonóra írja.
Múlt héten, péntek este jött a mail a pótfelvételi időpontjáról, ami csütörtökön le is zajlott.
Az Api négyosztályos matek-fizika tagozatán 17 helyet hirdettek meg, de csak 12 név volt a listán. Szemfüles szülők azonnal ráébredtek hogy itt van 5 kiadó hely. 2 nap alatt több mint 200 kérelem futott be hozzájuk, így gyorsan szervezetek nekik pótfelvételit (írásbeli, szóbeli egy napon) és betöltótték a helyeket.
A Fazekas viszont hivatalosan pótfelvételit hirdetett, így itt még nem telt be a létszám. Ők nem közölték az általános tagozatra felvettek listáját, vsz. nem akartak kérelem özönt.
Sziasztok!
kène egy kis gyors segítség! A VPG ben mikor lesz a gólyatábor? Csak 22 én lesz szülői, de a nyaralást meg kéne intézni... nem tudja valaki véletlenül ?
Köszi
Én azt gondolom, azért, mert nem KLIK alá tartoznak, hanem az egyetem alá, így a fenntartójuk rugalmasabb volt a pótfelvételivel kapcsolatban, tehát gyorsan meghirdette a honlapon.
A KLIK alá tartozó suliknak meg nincs mozgásterük.
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?