Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Hihetetlen amit csinálnak, sajnálom nagyon :-(
A neten ezt találtam: [link]
Nem tudom mikori, mert dátum nincs rajta
Ez elég nagy sz.m.tség a suli részéről!
Személyesen nem voltál benn?, lehet, hogy úgy készségesebbek.
Kitartás!
Persze ezt hiába mondjuk, mert még 3 nap, amikor már 1 hete várod.
A gyerekemnek egy héten kétszer van hét órája. Egyszer 14:35-kor végez és egyszer 13:45-kor, de ilyenkor a 0. órával együtt van 7 órája.
A sport nyilatkozatot beiratkozáskor kell kitölteni.
Köszi szépen.
Nekem egy kérdésem lett volna biztosan, de lehet, hogy Te is tudsz segíteni. 7.-ben mikor végeznek?
A testnevelés óráról most kell majd nyilatkozni, hogy kiváltja e egyesületi sporttal.
A fiam versenyszerűen sportol, de pl. idén 14.45-től van edzése. Kérdés átfog e érni? Vagy próbáljam meg már most másik edzésre átkérni (minimális lehetőség van, de minél előbb kell az egyesület felé az igényeket leadni).
Gratulálok! Osztálytársak lesznek a gyerekeink :-)
Szülőiről viszont nem írtak a levélben, kíváncsi vagyok, hogy lesz e.
Osztályfőnökről tudsz esetleg valamit?
És megjött a papír a Toldyból :-)))
szeptemberben kezdi az angolos osztályt a fiam
Hasonló hely felszabadulások következhetnek be, ha a Fazekas 6 évfolyamos általános tagozatra jelentkeznek sokan rendkívülien, és betöltik a 15 helyet.
Akkor néhány jobb gimiben felszabadul hely!
Még egyszer köszönöm szépen! Nagyon jólesik, hogy ennyien írtatok pár sort.
Kossuth - Angol NYEK : most megyek be szemèlyesen, fél óra múlva szabad lesz egy hely. Ha nem is az itt pörgőket, de esetleg ismerőst, barátot érdekelhet a hír. 🙂
Most olvasom vissza a tegnapi híreket és micsoda örömhír, GRATULÁLOK!!!
Le a kalappal a fiad előtt, hogy még itt a véghajrában is ilyen ügyes volt, büszke lehetsz rá :-)))
Szívből gratulálok! Ha vki, hát ti megérdemlitek, amiken keresztülmentetek a happy end előtt... Biztosan odateszi magát a fiad ennyi küzdelem után!
Ui: véletlenül tudom, kié és hogyan lett az 5. hely, hát, mindenütt vannak kerülő utak, sajnos. :-(
Gratulálo!!! Érezze nagyon jól magát :-)
Végre megnyugodhattok, jó helye lesz :-)
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?